Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etsybaba

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, tudsz-e róla, de az Etsy-n azon kívül, hogy vásárolhatsz-eladhatsz, csatlakozhatsz különféle csoportokhoz, közösségekhez. Jelenleg több mint ezer ilyen "team" működik és végre megalakult a Hungarians Etsy Team is:) Ezekben a kis közösségekben az a jó, hogy a…..
Az Etsy-ről mindenkinek! Meseszép 2010.09.10 21:56:00
Hát ennyi...   ..
Forrás: http://www.piddix.com/your-etsy-name.htm Az első dolgok egyike és egyben az egyik legfontosabb választásod, amikor regisztrálsz az Etsy-re: a felhasználóneved. Miért? Mert akármit is választasz, "összenősz" vele. Ha bármikor meg akarod változtatni a nevedet,…..
Közeledik a narancsszezon.... ..
Nyilván a termékfeltöltés fontos, mert anélkül nem is lehet eladni. Nade! A termékfelöltés gyakorisága, ami még nagyon fontos. Mondok egy példát. Tegyük fel, hogy képeslapokat árulok. Hétfőn feltöltök egy őzikés képeslapot, majd egy hétig nem teszek fel újabb terméket.…..
Sok sikeres Etsy eladó a következő két dolgot tartja a legfontosabbnak az eladás szempontjából: a fotó és a folyamatos termékfeltöltés. Most az előbbiről írnék. A fotó azért nagyon fontos, mert az adja el a termékedet, az a termék maga. Aki az interneten vásárol, nem tudja…..
Én például szeretem... ..
Az Etsy-ről mindenkinek! Őzike 2010.08.16 22:52:00
Kedves, szelíd, barna... Olyan szép! ..
Ha szeretnél boltot nyitni, de még nem teljesen tiszta, hogy mit árulnál szívesen, segítségül összeállítottam egy listát a kategóriákról, az alkategóriákból pedig szemezgettem, mert nagyon sok lenne mindet leírni. (Sőt, ezeken belül is vannak még további alkategóriák, de azt…..
Úgy szeretném a ruhát is, meg a csészécskét is, meg a virágos csattot, és a kendőt, és a..., inkább nem is folytatom:)     ..
Ez egy 2009-es interjú az Etsy oldaláról. Én csak lefordítottam, az eredetit itt találod. Pár adat: Bolt neve:                         sharonmontrose.etsy.com Regisztráció időpontja:  2008. október…..
Ez az intarjú Krisztinával készült, aki csini, színes ékszereket, bizsukat készít és ad el az Etsy-n. Olvassátok, nézegessétek szeretettel! Pár adat: Bolt neve:                 …..
Nagyon szeretem a kék és a narancs kombinációját:) (Treasury by ixela) ..
:) Colours adnd Objects - Treasury by Animini   ..
Ez egy 2009-es interjú az Etsy oldaláról. Én csak lefordítottam, az eredetit itt találod. Pár adat: Bolt neve:                        evelynfields.etsy.com Regisztráció időpontja:  2009.…..
Ebben a csúnya időben kedveskednék egy derűs, vidám treasury-vel! Remélem a szép idő sem várat magára sokáig:) ..
Boda Szilvia gyönyörűséges drót ékszereket készít. Érdemes meglátogatni a boltját és elolvasni a vele készült interjút! Pár adat: Bolt neve:                      …..
Ez egy 2009-es interjú az Etsy oldaláról. Én csak lefordítottam, az eredetit itt találod. Pár adat: Bolt neve:                         roundtrip.etsy.com Regisztráció időpontja:  2009.…..
Ez egy békés, pasztel treasury. Ránézek és lehiggadok:)   ..
Szeretnél boltot nyitni, de nem tudsz angolul? Úgy gondolom, ez nem akadály! Persze, aki tud angolul, könnyebben boldogul. Aki kicsit tud angolul, az is boldogul valahogy. (Én sem vagyok perfect, sőt) Aki meg nem tud egyáltalán, annak nem hiszem el, hogy nincs a családjában, a barátai,…..
Akkor most beszéljenek a képek:) ..
A most következő vadjutka nevű etsy-boltot a gyönyörűséges, vidám, különleges drót-textil ékszerei miatt kedvelem nagyon. Tulajdonosát, Juditot faggattam. Pár adat: Bolt…..
Treasurykből sosem elég! Legalábbis én nemtudok betelni velük. Olyan szép válogatásokat csinálnak némelyek:) Íme három kedvenc tegnapról:..
Ez egy 2006-os interjú az Etsy oldaláról. Én csak lefordítottam, az eredetit itt találod.Pár adat:Bolt neve:                       bonspielcreation.etsy.com Regisztráció…..
Én 2008. február 20-án regisztráltam és hoztam létre a boltomat az Etsy-n. Már fogalmam sincs, hogy találtam rá az oldalra. Azóta is szeretettel használom:) A saját kis boltom (frougesart.etsy.com) pátyolgatása mellett folyamatosan nyomonkövetem mások munkáit, a kedvenceim munkáit.…..
etsybaba 2010.07.12 12:35:52
@e-dit: Örülök neki! Köszönöm szépen! Remélem hasznos lesz:)