Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvazibarki

72 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában kora reggelente járok futni a szigetre, nagyritkán egészen késő este a városban kocogok. Részben azért reggel, mert máskor egyszerűen nincs időm, meg azért mert munka után a nagy melegben inkább a sört kívánom, mint a kilométereket. Részben viszont azért késő este,…..
Boda Eszter vendégposztja következik. Május 6-i rádióműsorunk (a poszt végén!) vendégei Kiss Ágnes és Boda Eszter voltak, akik a start-up szcénából érkeztek és egy nagyon speciális vállalkozást igyekeznek beindítani — a Running Tours Budapestet.  "És te azt hiszed, engem…..
Pont elkezdett esni a hó, amikor kiléptem a Massolitból. Első látogatásom után egyfolytában az járt a fejemben, hogy vissza kell jönnöm tavasszal. Mert a Massolit kávézó-könyvesboltnak van egy hátsó kertje, ahol tavasztól őszig fügefák árnyékában olvasgathatsz a zsidó negyed…..
jöttszembe budapesti taxis 2012.11.09 00:52:31
Este tízkor zombiállapotban taxiztam haza munkából Gábor barátommal. Őt kitettük a Deákon és a Móricz felé indultunk. Mostanában kerülöm a taxis-beszélgetéseket, mert általában nem rajonganak értem, ha megtudják, hogy biciklin utazom az év 300 napján. A sofőrrel egyeztettem a…..
kvazibarki 2013.03.05 00:47:42
@Popovics András: Kedves András! Micsoda meglepetés. Nagyon köszönöm, ha elküldi a kvazibarki@gmail.com címre. Örök hála az élményért és a fuvarért, Laci
jöttszembe te milyen színű vagy? 2013.01.26 20:39:45
Zöld a lámpa, a sárga és kék keveréke, az abszint, a zöldtea, a már nem létező papírkétszázas és az amerikai bankjegyek, a brit versenyautó, a spangli, a magyar kártya egyik színe, a smaragd, a ZP, néhány béka és még sokminden más. Én nem vagyok zöld. Ez az…..
Jubileum van. Napra pontosan 2007. december 24-én este 6 körül kezdtem el futni. Életemben, először, készakarva. Egy bő fekete pamut tréningruhában indultam el a Duna Pláza mellett fekvő kéróból egy környékbeli körre csak úgy, eljutottam az újpesti vasúti átkelőhelyhez,…..
kvazibarki 2012.12.31 15:18:19
Néhány hetes New York-i tartózkodás után is büszkén, dagadó mellel fogok blogolni Budapestről. Tizede a lakbér az ottaninak, kisebb a zaj és a légszennyezés, itt ritkábban lövöldöznek az utcán és sosincs errefelé hurrikán. Sőt  nálunk még a maratont sem halasztották el…..
jöttszembe egy nap a földön 2012.11.12 22:03:49
Igazából tegnap kellett volna ezt a filmet megosztanom.  One Day on Earth: 11.11.11 from One Day on Earth on Vimeo. A One Day on Earth projekt nemcsak egy dokumentumfilm, ami megmutatja mi jön szembe másoknak a Földön egy nap alatt. Egy időkapszula 2011. november 11-ről. A világ…..
jöttszembe The hottest turban 2012.11.01 23:02:25
Láttál már 101 éves embert? És 101 éves embert maratont futni? Múlt vasárnap a frankfurti maratonon jártam és szembejött Fauja Singh, The Hottest Turban feliratú pólóban. Van humora az öregnek. 89 évesen kezdett komolyabban kocogni, ő az első ember, aki több, mint száz évesen…..
jöttszembe tizenkilencezer drogos 2012.10.19 03:14:24
Egy házibulin, a magabiztos részeg állapotban fogadtuk meg valamikor 2006 legvégén DankóPityuval, hogy lefutjuk a maratont. Másnap szidtuk is magunkat, de túl sok volt a tanú és már a legelején feladni nagyon béna lett volna. Aztán lefutottuk Berlint, Koppenhágát, Jeruzsálemben egy…..
Full time fotóst keresek a jöttszembének! * Olyat, mint Brandon Stanton, aki New Yorkban fotóz. Szembejövő embereket a blogjára. Mosolyban utazik. Inspiring! És kiderül a filmből, hogy mi a jöttszembe angol fordítása. "It walks by me." STORYBOARD: Capturing the 'Humans of New York'…..
Az egyik kedvenc filmes blogunk, A hetedik sor közepe, kisfilm- és fotópályázatának díjátadóján jártunk. Nem ok nélkül jött szembe az esemény. Selcuk és Güven, két török filmes bartunk nyár eleje óta jópár mosolygeneráló filmet készített a blogunknak. A Budapesti mosolyok…..
Húú de hipszter itt valaki! Kolin Márkkal kéne egy közös dalt csinálnia, az lenne csak a forró ..
jöttszembe Carl Lewis, pipa 2012.08.29 20:19:11
Ez csak egy teaser bejegyzés és videó. Hamarosan posztolunk egy vágott anyagot is. Van pár sportoló egy képzeletbeli listámon, akivel mindig szerettem volna néhány szót váltani, inspirálódni, közös képet vadászni. Ilyen Maradona, Gretzky, Kirprich Józsi vagy Haile Gebrselassie,…..
Szerkesztőségünk és a szűk baráti körünk, Bánki Ilonának és Horváth Cilinek köszönhetően, sokadik éve főzi formabontó halleveit a Bajai Halfőző Fesztiválon. Idén először (az egyik) klasszikus bajai recept alapján mixeltük a bogrács tartalmát, CukorBorSó…..
Két szigettel kapcsolatos videót/linket szeretnék megosztani veletek. Teszem ezt azért, mert az elmúlt 19-ből 18 Sziget fesztiválon, Diákszigeten, Eurowoodstockon ott voltam. Az 1998-as fesztivált is csak azért hagytam ki, mert külföldön voltam. Kiss Tibi mesél arról, hogy mi jött…..
jöttszembe Nászúton jött szembe 2012.07.25 09:40:00
Egy kedves magyar barátnőm (Piro) múlt hétvégén hozzáment egy kedves franciához (Maxi). Az esküvőt és a lagzit Budapesten tartották, nászútra Franciaország közepére, a turisták által ritkábban látogatott és igen gyéren lakott Courpiére városába utaztak. A község…..
jöttszembe Kiskert a déliben 2012.07.11 00:30:00
Nemrég jöttszembe ez a mesés kis virágoskert a déli pu. aljában, a járda egyik hiányzó kövének a helyén. És azért a kistesót se felejtsük el kb. fél méterrel odébb! Óriási lájk a készítőnek, éljen a gerillakertészet! :-)..
jöttszembe sörcsapra magyar 2012.06.02 12:11:00
Újra itt a Főzdefeszt! 2012 június első hétvégéjét (június 1-3) a Palotanegyed legszebb terein, a Mikszáth téren és a Szabó Ervin téren tölthetjük a legjobb hazai kézműves sörök kóstolgatásával. fotó: kvázibárki Huszonegy kézműves sörfőzde és rengeteg külföldi…..
Cukorborsó és Kvázibárki műsorvezetésével a bringás bolháról, Matuz Mesterről, az Én és a biciklim fotósorozatról, a tekerésről és mosolyokról. Előre Illéri!   Jöttszembe - városi biciklizés @ RádióQ - 2012.05.21. by Jottszembe on Mixcloud   ..
jöttszembe Riksa vs. Polszkifiat 2012.05.23 16:43:00
Biciklin ülve, a telefonommal készültek a képek. Bocs a minőségért. Riksapolszki, thumbs up! A gagyi Dodge Viperes festés helyett kitalálhattak volna valami kreatívabbat, de így is tetszik az ötlet.  Másoknak is jöttszembe.  ..
Van egy Púder nevű hely a Ráday utcában. Soha nem írnék róla bejegyzést a jöttszembén normális esetben. A Szatyor stílusában, valódi stílus nélkül megalkotott kis ételbár. A szomszéd asztalnál egy tucat zenész-üzletembernek öltözött figura sörözött,…..
jöttszembe Brunch és Jelen 2012.03.18 10:49:00
Úgy tíz éve hallottam először a sunday brunch kifejezést és nem nagyon láttam létjogosultságát a breakfast (reggeli) és lunch (ebéd) kombinációjából született angolszász étkezési szokásnak. Azt gondoltam róla, hogy annyi értelme van, mint a Valentin-napnak és egyáltalán…..
magyar ízesített világos sör A Békésszentandrási Serfőzde immáron minden KK-olvasó közeli ismerőse kell legyen, hiszen immáron ötödik sörükről írunk; ők főznek a Ratebeer szerint az ország öt legjobb söre közül hármat; továbbá az egyetlen magyar kisüzem, amelyik…..
Az Egek ura blog szerzőjével, Varga Gábor Vagabbal beszélgettünk másfél órában a fapados áraktól a luxusterminálokig mindenféléről. Ha szeretsz repülni és nem zavar a jó zene, akkor érdemes meghallgatni a múltheti rádióadásunkat.   Jöttszembe - Egek…..