Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicamakett

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem azt álmodtam,hogy részeg vagyok hanem tegnap este elmentem megünnepelni Legófej szülcsinapcsiját és sikerült kissé leinnom magam. Hazaértem és lefeküdtem aludni,annak ellenére hogy szomjas voltam (nem is kicsit).Ebből kifolyólag álmomban folyamatosan rohangáltam valami…..
Elmebeteg álmaim naplója A hős 2011.04.30 22:07:00
Anyék találtak 9 millió forintot és elmentek este étterembe. A pénzt otthon hagyták velünk együtt.Egyszer csak furcsa hangot hallok lentről. Aztán a tesóm sikít. Berohantam egy pisztollyal a kishugom szobájába és ott kuporogtam. Féltem. Kinéztem az ablakon és látom, hogy…..
Neverland Csalódottság 2011.02.10 12:30:29
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Az emberek nem értékelik a művészetet!Majd száz év múlva értékelnek......MIND MEGHALUNK!!!!!!!..
Családommal fel szerettünk volna menni a World Trade Center tetejére. De nem akartak felengedni a fogszabim miatt, ezért elmentünk pulcsit vásárolni. Mivel a World Trade Center a Westend közepén volt, ezért gyorsan vettünk egy pulcsit a kedves francia emberektől.Szóval Végre…..
Neverland A csupasz valóság 2011.02.06 21:12:00
Coca-Colás hajcsatt.Köszönet érte Fanninak!Ára:400 HUF..
Neverland Csiga-biga gyere ki... 2011.02.06 21:11:00
Ez a kép kicsit nyomi lett,de mentségemre legyen, hogy siettem.Ami azért vicces, mert a csiga meg lassú:DÁra: 600 HUF..
Ez egy fánk alakú fülcsi.Ezen nincs mit tovább magyarázni:D Ára:600 HUF..
Neverland Cherry Cherry lady 2011.02.05 15:27:00
 Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a Coca-Cola szponzorál, ki kell hogy ábrándítsam, egyszerűen csak jól újrahasznosítható termékeket gyárt. Tehetek én erről?:DÁra: 800 HUF..
Neverland Hamutálca 2011.02.05 15:18:00
 Ez egy Coca-Colás dobozból készült hamutálca.(Mért lila? Hát azért, mert Franciaországban ilyen szinű kóla is van :D)A szín és a márka teljes mértékben attól függ,hogy miből csinálom.Ára: 500 HUF..
Neverland Bonjour! 2011.02.04 20:32:00
 Ezt a képet azért választottam,mert az az ember festette,akiről a blogot is elneveztem.(Mellesleg,ez a kedvenc képem tőle, van egy táskám amin ez a kép van:P)Hát (tudom hát-tal nem kezdünk mondatot, DE) megnyitottam kreatív blogomat,ahol elkezdem árusítani a…..
Mivel régóta nem irkáltam már, és mostanában nem is álmodok semmit( úgy alszom, mint akit agyonvertek :D ) ezért leírok egy alvós sztorit. Meglepő módon alszom, amikor egyszercsak az arcomba csapódik valami hideg hústömb. Volt nagy sikítozás mondanom se kell( ja és senki ne…..
Azt álmodtam hogy a 92-es busz a suli elől indult,úgy nézett ki mint egy kombínó,de nem Kistarcsára vitt ki hanem Amerikába.Nem volt semmi fölszálltál mintha Cinkotára mennél becsukódott az ajtó és HUSSSS Amerikában voltál:DJaj és Mikivel mentem ki és elmentünk egy büfébe ahol…..
cicamakett 2010.10.31 13:32:41
@grofjardanhazy: folyamatosan rémálmaim vannak tőled baszki:D
Állok a tükör előtt,elborult kifejezéssel az arcomon,ollóval az egyik kezemben,a másikban a hajammal és leakarom vágni.Aztán egyszercsak rávettem magam,és neki estem a hajmnak téptem és vágtam és hullott mindenfelé én meg vihogtam és boldog voltam.A hajamból természetesen…..
Azt álmodtam,hogy van egy kislányom.Nem is kislányom,hanem inkább kicsi Énem.Annyira jó volt,mindent együtt csináltunk és ugyanúgy öltözködtünk:DMég plörktalira is elvittem és rágócigizett,nagyon vagány kiscsaj volt.Vicces lenne egy ilyen.A kishugom tökre hasonlít rám,csak…..
Elmebeteg álmaim naplója Furcsa 2010.09.23 21:17:00
Egyszer álmodtam egy olyat,hogy állok egy hosszú folyosón,fáklyás megvilágítás,és nézegetem a szobrokat és a képeket.Ennyi.De valamiért annyira dézsavizem volt ,de nem jöttem rá honnan ismerős ez a hely.Ülök latinon,tanulunk és képeket nézünk Rómáról,és-ÉS-ott a…..
Elmebeteg álmaim naplója Agyfasz 2010.09.23 21:10:00
Elegem lett mindenből és mindenkiből,ezért beakartam állni apácának.Ki is néztem egy dél franciaországi kolostort,és el stoppoltam odáig.Szerintem az egyik srác aki felvett Draco Malfoy volt(nem merek megesküdni rá:D)Na mindegy sok kaland árán eljutottam Franciaországba,állok az…..
Ez a szerencsétlen baleset hozott pár álmot,le is írom őket:DSzóval az első egy jókívánsággal kezdődött amit hajnalban kaptam meg sms-es formájában.Ám én nem felébredtem mint a többi normális halandó,hanem a szépszemű fogorvosommal bombaszakértő voltam,és egy nagy házban…..
Férjhez mentem.Nyugi csak poénkodok szóval,sétálok pucéran a sivatagban,kitoszott meleg van.Elérek egy oázishoz,ahol van valami nagy piros valami.Odamegyek,látom,hogy Clifford az a nagy piros kutya.És!!!(tudom hogy éssel nem kezdünk mondatot de ez jelzi hogy mennyire ijesztő is…..
Egy kis háttérsztori:van egy őskövület női fizika tanárunk,akinek se kutyája,se macskája és az anyjával él.Szóval ülünk fizika órán,csöngetnek.Mennyei öröm,rohannánk ki a teremből amikor kihív engem és egy srácot,hogy pakoljunk be a szertárba.Hát szó mi szó a szertárt…..
Elmentem a ZP nevű szórakoztató helyre,ahol 30Y koncert volt.Betépve táncoltam,egyszercsak elkezdett a tömeg eltűnni a környezetemből.Megszólit a 30Y énekese hogy menjek fel a színpadra és  felmentem és ott táncoltam tovább(a táncolás túlzás,összevissza tekeregtem:D).Vége…..
Elmentem bankettre ruhát vásárolni anyukámmal és egy sráccal akit hívjunk most Gabcsinak(az egyszerűség kedvéért:D).Na szóval,így hármasban leültünk beszélgetni egy piacon és Gabcsi még régebben kapott tőlem egy rózsaszín perselymalacot,erre Gabcsitól kaptam egy fél pár…..
Ülünk a legjobb barátnőmnél egy holt ismeretlen sráccal és beszélgetünk az asztalnál.Egy kis idő elteltével felállunk és a fürdőbe megyünk,ahol egyszercsak heves csókcsata közben a kádba dőltünk, hetete-hatata.Én kerülök felülre és azt veszem észre hogy a srác megfulladt…..