Regisztráció Blogot indítok
Adatok
7vége

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy nagyon szegény embör. (Na ilyenből ma már több is van...) Ennek a szegény embörnek 7 gyereke volt. Nem 6, nem 8, hanem 7!De volt egy sokkalta nagyobb gondja a szegény embörnek. Mind a hét gyereke olyan rossz volt, hogy ha adókedvezményt adtak volna értük, hát…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!Nagy szeretettel köszöntöm Önöket, Boros Béla vagyok, az Önök sommelier-ja.Igen, jól hallották, Boros... (A kóstoló vendégsereg udvariasan somolyog.)Én már az anyám melléből is bort ittam, és az első szavam az volt: egészségetekre!Minden bort…..
7vége Várnak a várak 2010.09.01 08:37:00
Hogyha szívesen néznétek várat, Tolna megyében láthattok párat. A Duna mentén gyönyörű föld vár, ott emelkedik az Dunaföldvár. Építteté vala második Lajos, kinek a törökkel dolga volt bajos. Akadt is egynéhány kiötlött csele, míg Mohácsnál el nem nyelé a Csele. A Török torony most azokat várja,…..
Dorci_lover: Na, cupp, itt vok!Beyoncé96: Na végre!!! :))) Azt hittem, már sose értek haza!Dorci_lover: Naja, én sem... Marha fáradt vok...Beyoncé96: ??? :(Dorci_lover: Egész hétvégén Pécsváradon voltunk... Pukkk!Beyoncé96: Dehát az tök kircsi..., vagy nem? :(Dorci_lover: Áhhh...…..
Pszichológusok sora állítja, hogy a felnőttek számára is igazi, vérkeringés-pezsdítő, gyógyító pirula, ha időnként — persze nem minden nap — kisebb infantilizmussal színesítik a mindennapjaikat.Különösen ifjú pároknak.Vagy idős korukban egymásra találó…..
– Te jössz! – bökte oldalba kissé lefitymáló öntudattal Katica édesapját. A papának persze még mindig a munkahelyi gondok jártak a fejében, hogyan tudná kirúgatni főnökét, vagy milyen módon találhatna egy jobb állást. – Jól van, na. Ott álltak a széna…..
7vége Lujza és Jenő 2010.07.08 16:23:00
- Jenő! Mondd, ma már bárki bejöhet az országba? - Be. - És ki is mehet? - Ez régen is így volt, Lujza... - Régeen?! Hát akkor még vasfüggöny volt, vagy nem? - Az csak szimbolikus név volt... - Hát akkor tényleg ki lehetett menni, ha csak az volt... - És mondd, Jenő! Te láttál már néger embert? -…..
Szeretettel köszöntön Önöket, kedves nézőink, innen Pécsről, ahol az Európa Kultruális Fővárosa-programsorozat keretében igazi csemegét láthatunk! Cirkusz és színház fesztivál van itten, utcán, téren! A Széchenyi tér dugig van emberekkel, mindenki nagyon feszült. Izgatottan…..