Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marty McFly

25 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már nagyon régen jelentkeztünk, de most annál nagyobb erővel jövünk vissza. Aki figyelte a facebook infókat, az tudhatja, hogy már készülőben volt a SpinFizz labor, és most végre megvolt az első hivatalos lunch. Relatíve sokan voltunk ahhoz képest, hogy csak pár nap maradt a…..
GÖMBÖZÉS Helyzetjelentés 2010.09.26 10:30:42
 Az utóbbi időben nem nagyon adtunk életjelet magunkról, de ez főleg a rossz időnek köszönhető. Mint tudjátok az új SpinFizz oldal végre elindult - erről írtunk is - de sajnos az idő meg közben elromlott. Idén még tervezünk egy normális SpinFizz partit, már csak az időpont…..
GÖMBÖZÉS SpinFizz! 2010.08.31 12:36:00
 Megtudtuk, hogy a gömb forgató szerkezet SpinFizz néven kerül forgalomba. A SpinFizz oldala már elérhető facebookon és twitteren. Látogasd meg, lájkold – itt tudhatsz meg részleteket az év utolsó SpinFizz partijáról...
GÖMBÖZÉS Nemes pörög 2010.08.31 12:23:00
 A Jedlikes Gólyatábort nehéz überelni, de azért megpróbáljuk. Csekkoljátok Nemest, amint pörög – ázik. ..
 A múlt csütörtöki bejegyzés óta nem nagyon volt újabb, mivel jelenleg is gőzerővel dolgozunk a következő fejlesztésen. Nem is folytatom tovább a mentegetőzést, inkább jöjjön Erika és Patrik ;) ..
 Tegnap volt a nagy nap. Nem voltunk sokan, de így még többet Gömbözhettünk. A képek már feltöltés alatt, szóval perceken belül bekerülnek ide, a posztba is.  A hangulat nagyon jó volt, mindenki nagyon élvezte. Máté és Judit zsongtak be a legjobban. Máté percenként új…..
 Aki figyelte a Facebook-ot a napokban az már talán hallott róla, hogy megint lesz promó nap, amikor ingyen és bérmentve kipróbálhatjátok a Gömböt! Más dolgotok nincs is, mint belépni a Facebook csoportba, vagy írni egy mailt a weinie4 kukac gmail pont com címre hogy jönni…..
Marty már számtalanszor beharangozta ezt az írást – ma jutott el a lelkiismeretem arra a pontra, hogy : „figyelj, ha ma sem írod meg, vaze, akkor hulyekocsog vagy”. Szóval, ez történt az USÁban, kedves olvasó.Utunk fő célja gömbözési ismereteink elmélyítése volt.…..
GÖMBÖZÉS Facelift 1.1 2010.07.22 23:39:00
A blog sokat alakult az elmúlt hónapokhoz képest, de még nem állunk le a fejlesztésekkel. A cél, hogy minél tetszetősebb és használhatóbb legyen a megjelenés.Ezt szolgálja a mostani szépítés is. A blog.hu jóvoltából már nem csak Facebook Like gombunk van, hanem csodaszép és…..
Marty McFly 2010.07.24 00:38:27
GÖMBÖZÉS Áámerika 2010.07.17 14:05:16
 Fő vezetőnk most épp az USA-ban tevékenykedik, de sajnos nem nagyon van ideje foglalkozni az itteni eseményekkel, ezért gondoltam én írok valamit ide. De aggodalomra semmi ok, Attila hamarosan újra itt lesz és hozza majd a sok sok képet meg videót meg élményt, meg miegymást…..
 Megvolt a nagy parti is. A kezdeti lelkesedés ellenére nagyon nehéz volt megszervezni a bulit. Az ember azt gondolná, hogy nyáron könnyebb utól érni a fiatalokat, de mint kiderült: tévedtünk. Mindenki nyaral, vagy Soundon keresi a kalandokat, ezért nehéz volt összeszedni a…..
Nézz mélyen magadba! Tetszik a blog? Tetszik a facebook oldalunk? Ne rejtsd el tovább az érzéseidet! Lájkolj bennünket! Bónusz: nagy eséllyel Te is ázhatsz a Zemberi Mosógépben, most szombaton. A sorsolás időpontja nagyon közel van – ne habozz, hagyd azt a masinára!..
2006. végén történt – három bolognai srác, Maolo, Checco és Bebo unalmukban arról ábrándoztak, hogy alapítanak egy együttest, csak úgy poénból. Meghatározták az irányt is – zenéjüket az indie rock, a hip-hop és az electronica keverékeként képzelték el.Néhány…..
Köszönjük, hogy szerettek bennünket itt is és a facebookon is. Várjuk a további lájkolókat, s gőzerővel dolgozunk a szombati parti előkészítésén. Ne feledjétek, a Facebook-os követők közül kisorsolunk 30 embert, akik ingyen kipróbálhatják a Gömböt! Már csak 4 nap! Az…..
A Nivea egy éve fedezte fel magának a gömböt és 2009. nyara óta nyomul reklámokkal, hogy fellendítse ezüst molekulás hónaljkencéinek és egyéb termékeinek eladásait. A legújabb termés egy ütős vízeséses spot. Szerintünk az Ebersolt által megálmodott gömb rafting (lásd a…..
A ZORB Magyarország a Gömbözz! blog olvasóinak és a Gömbözz facebook rajongóknak egy zárt körű partit tart július 10-én, Győrben. Csatlakozz a Gömbözz! facebook csoporthoz mielőbb - a rajongók közül július 9-én kisorsolunk 30 főt - talán Te leszel az egyik! Szeretnéd…..
GÖMBÖZÉS Venus de Sfero 2010.06.30 12:35:00
Még mindig homály fedi a masinát, az viszont biztos, hogy ez a mosógépszerű valami mindenkiből kihozza a benne rejlő kisgyereket. ..