fumerin

Aktivitások

Négyen lettünk Nem akartam szoptatni és nem is szoptattam! Na és? 2017.02.24 17:42:00

Már terhességem előtt jóval elhatároztam, hogy nem fogok szoptatni soha. 12 évesen is már nekem volt a legnagyobb mellem az osztályban, ami miatt a fiúk és az építőmunkások olyan figyelemben részesítettek, amit sosem akartam. Az a kismellű nőknek is egyértelmű, hogy nem mennek el építkezés előtt,…..

fumerin 2017.02.25 14:00:28
Szerintem a gyerkőc a büdös életben nem fog emlékezni arra, tápos oder tejes volt vala, neki az a lényeg szeressék. :)
Engem viszont vascsővel ütöttek volna, akkor sem választom előre megfontolt szándékból a tápot. Utáltam éjjel szarakodni vele, mérni, hűteni, tesztelni, melyik jó a pocaknak. Szoptatni könnyű, bárhol, bármikor, éjjel is, és sterilizálni sem kell, tuti jó, bírja pocak.
Szóval nem is az élettani hatás miatt, csupán kényelemből is jobb volt a cicizés.
Külső. Nos, eleve alig mellekkel bele sem gondoltam, milyen ha tovább nő. :) De nem lett nagyobb, fene. :(
Az anya-gyerek kapcsolatot szerintem nem befolyásolja az etetési mód, össze lehet bújni vele üveggel is.
Megértem ezt az oldalt, amit poszter képvisel, de kényelemből tuti nem járnám. ;)
fumerin 2017.02.25 18:56:16
@Clamesa: Fúú, én tehénnek születtem, negyedik terhességem iker lett. Egyik nem tudott szopni, ő lett tápos. Megszoktam, előtte cicistáim voltak, így balfaszkodtam a tápszerrel. Nem érzek bűntudatot, bármit, amiért nem sikerült a szoptatás, hidd el, a legnagyobb parám a bénaságom volt. Aztán az ötödik táp lett jó, HA kategóriás.
Én is fázom az ősanyáktól, pláne azért, mert pedagógus vagyok, én kapom meg mindig a tökéletes kölkeiket....
B1 BLOGCSALÁD De hová tűnt Rogán Antal? 2017.01.24 19:51:36

Órák teltek el azóta, hogy a bíróság kimondta, megalapozottan nevezhető bűnözőnek, de semmi reakció...

fumerin 2017.01.26 08:49:50
Az oroszokkal alkudozik egy használt Szojuz leszállóegységre, hol lenne. Helikopter után szintet lépett...
Blogozine Zenélő "tampon" várandós anyukáknak 2016.12.12 00:45:43

Igen, jól olvastad, zenélő tampon.. Őszinte leszek: Én már a menstruációs tölcséren is mattot kaptam, de ez azért viszi a prímet. Egyszerűen nem találok arra szavakat, hogy melyik idiótának jutott eszébe zenelejátszót feldugni egy várandós Nő micsodájába. Mondhatnak nekem bármit, hogy milyen jó, meg…..

fumerin 2016.12.12 22:04:27
Én már azt várom, mikor lesz modern wifi kapcsolat a tekeredő, idejétmúlt köldökzsinór helyett...
Ezer lélek tükre Nincs még gyerek? Hűha..... 2016.09.28 08:11:56

Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..

fumerin 2016.09.30 10:56:05
Én meg azt látom, sok nő szül gyereket úgy, hogy nem válik anyává. Nem való mindenkinek...
Manóház ++ Oltassam, vagy ne oltassam? - Dilemma a védőoltásokról 2016.09.15 10:14:40

A mi világunkban már nemcsak a szoptatás/babatáp, babakocsi/hordozó, dolgozó/otthonmaradó anyu, együttaltatás/saját kiságy, cumi/nem-cumi eldöntendő kérdések nehezítik a várandós- és friss szülők életét, hanem az oltassam/ne-oltassam dilemma is. Két szembenálló kérdésben így fogalmazható meg talán a…..

fumerin 2016.09.16 07:51:21
@Altaïr: Első lépés az új ovisoknál az oltási papírok, eü. kiskönyv bemutatása, + a háziorvos igazolása arról, hogy egészséges, intézménybe mehet. A magánovikban kell esetleg attól tartani, hogy nincs beoltva a kölök, mert az állami oviba addig be sem mehet....
fumerin 2016.09.16 07:52:16
@fumerin: közösségbe, nem intézménybe...KV előtt vagyok, látszik...
Gamer girls Videojáték és boldog párkapcsolat: Működik a dolog! 2016.08.01 06:00:00

Sokszor kérdezik az ismerőseim, barátaim, hogy a játék mennyi időt vesz el az életemből, marad-e kellő energiám más jellegű tevékenységekre, nem megy-e olyan alapvető dolgok rovására, mint a munka, vagy épp a szociális kapcsolatok, főként a magánéletemre gondolnak ilyenkor.…..

fumerin 2016.08.02 13:37:49
Mi (az úgynevezett "fölnőttek")a gyerekekkel közösen játszunk (MMORPG), hétvégén szakítunk rá időt. ;) Ez nem olcsó "sport", mindenkinek külön gép kell, játékhoz igazított igényekkel...
Babynappy Kérdezz! Felelek? 2016.07.25 14:04:12

Mikor megszületik a babád, ezer meg ezer kérdés kavarog a fejedben. A kórházból hazajövet és az első hetekben azt sem tudod hogy merre vagy arccal előre, egész nap megy a sakkozás, hogy vajon a gyerek miért sír, miért nem kakil, mennyit eszik, mennyit hízik, most a hasa fáj vagy csak szimplán az…..

fumerin 2016.07.26 13:47:25
@kovacsbelane: Szerintem a poszt vicces volt! :) Arról senki nem tehet, hogy az anyasággal egyszerre karó került a seggedbe, és csak a gyerek a témád.
Én kurvára naprakész vagyok, ha kell a szakmámban is, szóval eret is vágnék, ha csak anya szerepben kéne lennem. Az idegenek, felületes ismerősök meg tartsák fenn a látszat érdeklődést ott, ahol van rá igény. Én is eltrollkodom az ilyen kérdéseket, miután teszek az udvariassági körökre.
Szexről nyíltan Minden nő maszturbál? 2016.05.19 12:49:24

Egy kórház szülészeti osztályának folyosóján járunk, ahol a professzori nagyvizitre gyülekeznek orvosok, szülésznők, tanuló nővérek. Vannak vagy húszan fiataltól-idősebbig, akik várják a Tanár urat. Mindenkinek jár valahol az agya. Van, aki valamelyik betegéért aggódik, más az otthoni menüt állítja…..

fumerin 2016.05.21 06:49:57
A frigid nő és a varánusz mártír lehet, hogy nem masztizik, egy egészséges nő igen. Párjával, anélkül, bármikor. Totál úgy működünk, mint a férfiak, mi ebben a meglepő?
KötőSzó Fizetek, csak hagyjatok szülni! 2016.05.18 09:09:00

„Ez a történet nem csak rólunk és korántsem csak a nőkről szól. A szül(et)és méltóságának és minőségének óvása össztársadalmi feladat, hisz a felnövekvő generáció életminőségére is döntő hatással lehet.” Szerző: Kinyik Anita Szül(et)éssebek A szülés eseményében sok benső és látszólag külső réteg…..

fumerin 2016.05.18 22:03:10
A kommenteket olvasva...ti meg is érdemlitek, hogy vágjanak, fűrészeljenek, henteljenek gyermeketek világrajövetele közben!!!!
Geréb Ági keze alatt lehet, hogy halt meg csecsemő, de hány baba kap súlyos károsodásokat szülés közben a fehérköpenyesek miatt, aki épp nem hal bele? Jaaaa, erre nincs pontos statisztika( ahogy az eü állapotát nézem, ezt a statot is behazudják, bár így is szarabbul állunk, mint szomszédaink),meghal, fogyatékos lesz, doki mossa kezét, meg mosdatja még 5 társa.
Én konkrétan tudok szülni, köszönöm, nem kell beavatkozni! Ha baj van? Úgy elkönyvelem, ha épp nem halott vagyok, hogy ez van, természet szelektált.
A poszt respect!!! Bár azt érzem, hogy disznók elé igazgyöngy...Nem kötelező normálisan, háborítatlanul szülni senkinek, viszont aki élne ezzel a lehetőséggel, akkor ne kelljen magánkórház árakat fizetni a nem támogatott bábáknak. Én is dolgozom, kurvára fizetem a tetves tb-t, és mégsem támogatja ebből az állam az otthonszülést és feltételeit. Hol itt az igazság?...Olcsóbb is lenne mindenkinek, nem hivatkozhat senki ilyen-olyan beavatkozásra, túlterheltség, orvoshiányra, szar fizetésre, mert az emlősök, köztük mi is, elvileg erre vagyunk kitalálva, hogy szüljünk...
Aki meg elégedett a medikalizált szüléssel, menjen, szabdaltassa magát, mert az olyan megnyugtató babának, anyának...Senkinek nincs joga ezt korlátozni, aki meg a babák jogait hozta fel, ennyiből tiltsuk be az abortuszt, joga van a magzatnak is élnie, pont akkora, annyi, mint babának otthon születnie.
Remélem az unokáim már nem a mai rendszerben fognak világra jönni. És azt is remélem, hogy még többen fognak összefogni a háborítatlan szülés érdekében és mellette!
fumerin 2016.05.20 07:53:59
@Rébusz:Nem, baromira nem vagyok tisztában a szüléssel! Kettőt szültem infúzióval, hanyatt fektetve, indított szüléssel, 36!!!! héten, mert csak nyitva volt a méhszáj. Nem, más tünet nem volt. A harmadikat sikerült háborítatlanul, mert ahol akkor éltem, találtam rá orvost. Életem legszebb fél órája volt, igen, fél óra alatt magától még tudott születni a gyerkőc, minden beavatkozás nélkül. Aztán ikrek jöttek, 6 évre rá, megint fekve, infúzió, indítás. Na, szóval elég kompetens vagyok a témában, mielőtt kioktatnál, hogy majd megtudom....
fumerin 2016.05.20 13:59:06
@Rébusz: Nem volt több időm kifejteni, azért érzed csak történetnek...
Elbeszélünk egymás mellett. Az orvos persze, tanult, nem okosabb vagyok, csak többet szültem, mint egy férfi. :)
Olyan dolgokról győzködnél, amit viszont te nem tapasztalták, mert te be vagy idomítva, mint sok nő , hogy a medikalizált szülés az tuti! Nem hiszem, hogy őseink nem szerették eléggé a gyereküket. Megszültek, ha komplikáció volt, elfogadták. Horror történetekkel találkozni naponta, és mindegyik kórházban, általad biztonságosnak titulált környezetben történik. Fertőzésekről már nem is beszélek, amik az általad oly megnyugtató helyen kitenyésztődnek. Ezek kb. akkora kockázati tényezők, mint otthon repedni, meghalni békében etc...szabadon választott kategória...
És engem ez sem érdekel, mindenki úgy szül, ahogy akar, DE, igenis azért dolgozom én is, hogy a közösbe vonják a tb-m, elvárnám, hogy ezért, ha már a kórházak és az orvosok igényei után jöhet csak a nő és a baba a rangsorban, csak hagyjanak békén! Ne avatkozzanak be indokolatlanul, csak mert orvosnak így kényelmes, így védve van jogilag. Erre a mai kórházi protokollban ( háborítatlanságnak persze)csak nagggggyon ritka, ráadásul nem kevés zsebpénzért van csak lehetőség. Császárért több lóvé jár, pénzezés miatt nem valósulhat meg az ambuláns szülés sem ( 3 nap után van csak ebből)...nem sorolom. A bábák, szülésznők szerepét meg nem említed. Az egész szülést képesek asszisztálni, nem kell orvos, ők is tanultak, gyakorlattal, nem sarlatánok...csak a kórházi hierarchiában vannak a béka seneke alá kvalifikálva. Ráadásul az orvos a problémamentes szülésnél bemegy, gyorsítani akarván a folyamatot, oxitocint rendel el, burkot repeszt, majd lefektetett, mert úgy biztonságosabb neki, nem az anyának. Az összes melót a szülésznő végzi!!! Dokinak lejattoltam már havonta 10-15 ezret, majd azért, hogy elkapja a kölköt, varrjon vagy még az sem, elvesz 150 ezret. Ezt a pénzt adnám inkább a bábának, szülésznőnek, ha otthon vagyok, férjemnek, vízóraleolvasónak inkább...Ha nem adok, akkor háborítatlanul szülhetek igaz, a kórházi folyosón egyedül, mert a kutya sem néz rám.
A szülés itt, nálunk a pénzről szól, nem anyáról, nem babáról, nem méltóságról...pénzről. És amiket leírsz példának, nem győznek meg egyetlen olyan anyát sem, el sem tántorítanak, mert sokan átéltük ám azt is, hogy milyen is az igazi szülés, ami ezer éve is ment minden anyának. És többen vagyunk, akik átélhetjük, hálapénzért is, az összes borzalmat, amit egy kórházban át lehet élni.
Minden tiszteletem azoké az orvosoké, akik ebben a rendszerben még emberek tudták maradni!...egyre kevesebb maradt az országban...És hatalmas tiszteletem a szülésznőké, akik szemtelenül alacsony bérek mellett, de ott állnak a szülő nők mellett!
Lelkizóna 12 felesleges babaholmi 2016.03.08 10:50:19

Az első gyerek születése előtt szinte minden család földig érő listákkal mászkál a boltban. Az egyiket a védőnő, a másikat a kismama újság, a harmadikat a barátnő, a negyediket a leendő nagyszülők írták... A jól sikerült pénzköltés után pedig kiderül, hogy a cuccok felére nem is lett volna szükség.…..

fumerin 2016.03.08 20:30:49
A biztonsági fürdető nálunk jó móka volt kb. 4-5 hónapos korban. Fürdőkádban ikreket szembe ültettük egymással, volt pancsi...
Napicsárt Vajon általában hány percig szexelnek az emberek? 2016.01.28 10:03:00

Te is mindig kíváncsi voltál arra, hogy meddig tart egy összebújás másoknál? Többé nem kell ezen törnöd a fejed, ugyanis e felmérés most lerántja a leplet a titokról. Az eredmény talán nem olyan meglepő: az előjátékra fordított idő több mint duplája, mint amennyit a párok…..

fumerin 2016.01.29 12:00:43
Előjáték: 2 sör ;)
4 gyerekkel szép az élet A nagycsaládos, mint külön "állatfaj" 2015.11.24 06:20:00

Egyáltalán hol kezdődik a sok gyerek? Vajon tényleg van közös ismérve a nagycsaládosoknak? Egyszer poén szinten sorolta fel egy barátnőm, amit ő közösnek lát bennem, és a többi három illetve négy gyerekes barátnői között, és gondolkodóba ejtett.   Visszatérve, van,…..

fumerin 2015.11.25 09:51:09
Óvónő vagyok, dolgozom, civilben 5 gyerekes anya. Vallom, a jó logisztika a titka a nagycsaládnak. És persze a humor!!! Akinek nincs, szerintem felejtse el a sok gyereket...
Nyugati Fény "Frusztrált férfigyűlölők a nevemben ne beszéljenek!" - lázadnak a nők a feminista agymosás ellen 2015.07.29 19:32:15

Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..

fumerin 2015.07.30 15:08:26
Férfi nélkül nem lehet nő a nő! Nekem tecc', hogy sok nő erre rájön és hirdeti. Annyi nyomorult frigid állat vesz körül a melóhelyemen, hogy üdítő látnom azt, amit itt olvastam! :)
Így Jártunk Blog A házas férfiak szeretőnek akartak volna 2015.07.29 07:52:34

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/29/a_hazas_ferfiak_szeretonek_akartak_volnaVelvet RandiGyereket nevelni is Skype-on keresztül fognakTessék, egy gyors oktatófilm az esküvői csokordobás veszélyeirőlKönyves BlogFranzen: A rosszindulatú emberek elég viccesekEgy kutya sem pótolhatja a…..

fumerin 2015.07.29 17:28:22
@Szintet lépett (ex) Naiva.: Én már ezért nem kommentelek oda sem. Annyi irigy, boldogtalan fosch ember van, akik magányukban mi mást tehetnének? :D
Így Jártunk Blog Mióta megcsalt, egyre bunkóbb 2015.07.16 07:42:36

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/16/miota_megcsalt_egyre_bunkobbVelvet RandiVan, aki utálja a szexet. Íme 12 ok, hogy miértKönyves BlogÁgyasa tereli el a magyarokról Szulejmán figyelmétdrMáriás: A drámai idiotizmus kellős közepén élünkKönyvesblokk: Lemaitre, Keret,…..

fumerin 2015.07.16 17:41:46
Jujjjjjjjj, eltűnt mindenki? :D Ba+! Rég jártam itt, de valami kietlen a táj...:D
Így Jártunk Blog Eljátszotta, hogy meghalt 2015.03.12 07:31:42

http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/12/eljatszotta_hogy_meghaltVelvet RandiBombával és graffitivel állt bosszút hűtlen feleségénKönyves BlogAz utolsó simításokat végzi George R. R. Martin a The Winds of Winteren?Gyilkosságról, pletykákról, összeesküvés-elméletekről szól…..

fumerin 2015.03.12 15:56:55
Poszter, szar helyen keresgélsz. :) Középszerű foschok azért vannak társkeresőn, mert még az áram senem...érted ugye?
fumerin 2015.03.12 16:05:25
Így Jártunk Blog Miért hazudnak a nők? 2014.12.19 07:30:34

http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/19/miert_hazudnak_a_nok..

fumerin 2014.12.19 17:24:39
Köcsög....
Így Jártunk Blog Nem zavarja, hogy a pasija csalja 2014.12.18 07:50:36

http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/18/nem_zavarja_hogy_a_pasija_csalja..

fumerin 2014.12.18 15:29:16
Jó gyerek a poszter, csak hüjjjje. Nem kell a nővel törődni, el kell felejteni. Más megoldás nincs.
Így Jártunk Blog Van egy szeretőm és egy beteg nejem 2014.12.17 07:25:48

http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/17/van_egy_szeretom_es_egy_beteg_nejem..

fumerin 2014.12.17 17:04:51
Nem őrült a nő, csak szar férj mellett ez van. :P
Így Jártunk Blog Túl sokat lóg az ex nőjével 2014.12.16 07:50:30

http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/16/tul_sokat_log_az_ex_nojevel..

fumerin 2014.12.16 16:22:02
Ez a nő sárkánynak született, most már próbálgatja a szárnyait. Sör és cigi, pfejjjjj...:D:D:D
Anyád, te fapina poszter...
Így Jártunk Blog Így Jártunk blogtalálkozó 2014 2014.11.24 22:23:04

Kedves Kommentelők! Blogtalálkozót szervezünk, ha minden jól megy még 2014-re. A tervezett időpont 2014. december 12 (péntek), valamikor a délutáni/esti órákban. Ha valaki nagyon szeretne jönni de pont ekkor nem ér rá (mert mondjuk 13-ára nem vett ki szabadságot), a nap is…..

fumerin 2014.12.04 18:42:34
Bundás! Teázni ráérek 30 év múlva, ne bassz...:D
Így Jártunk Blog Zavar a 15 év korkülönbség 2014.10.21 07:20:21

http://csajokespasik.blog.hu/2014/10/21/zavar_a_15_ev_korkulonbseg..

fumerin 2014.10.21 18:46:26
Ez egy kitalált történet. Ha elég vagány a nő ahhoz, hogy 15 évvel fiatalabb pasi előtt kirájjányt játszon, akkor leszarja, hogy ki-mit gondol. Szóval láthatóan laposak a napi posztok a csépén...
Így Jártunk Blog Munka van, szex nincs 2014.07.09 07:50:17

http://csajokespasik.blog.hu/2014/07/09/munka_van_szex_nincs..

fumerin 2014.07.09 10:01:13
@Hurri Kán: Ezért mondom mindig, ne az asztalnál vitassatok meg ilyen fontos dolgokat, mert a végén még az is kiderül, hogy rövidlátók vagytok! :D
fumerin 2014.07.09 10:17:53
@mütyür: :( Engem csak naplóval, tankkönyvvel vertek fejbe. Snassz, szar dolgok, bezzeg egy golyó! :D Igaz, szerencsére nekem nem csak a kémi tanárom volt agresszív, szinte mindegyik. :D
fumerin 2014.07.09 10:20:40
Na legyetek jók vagy rosszak! És hajrá nyári szabik! :D
Szexről szabadon Fedetlen mellek - avagy a nyilvános szoptatás furcsaságai 2014.07.07 10:32:53

Ha van olyan testrész, amely az érdeklődés középpontjában áll, akkor az a női mell. Nehéz eldönteni, kit érdekel jobban, a heteró nőket vagy a heteró férfiakat - persze a meleg nőket és a biszexuálisokat se felejtsük el... Akiket azonban zsigerileg legjobban érdekelhet, azok a…..

fumerin 2014.07.08 17:01:22
@skarlát betű: Biztosan te is bölcsész vagy! :D :D :D
fumerin 2014.07.08 17:42:20
@skarlát betű: Nekem 8! :D Csak érdeklődtem. :D

Szoptatás szerintem elég meghitt dolog, hogy ide is válaszoljak. Nem szégyen, nem üldözendő, csak helyén kell kezelni, mint mindent.
Így Jártunk Blog Elhagynám őt egy csillogó szempárért 2014.07.04 07:50:14

http://csajokespasik.blog.hu/2014/07/04/elhagynam_ot_egy_csillogo_szemparert..

fumerin 2014.07.04 11:38:23
Amúgy WTF az ördögnyelv kapszula? Minden nőnek látszó ismerősöm posztolja, én villásra szavazok, de lehet, hogy félreértem? :D
fumerin 2014.07.04 11:42:24
@Hurri Kán: 20 évig? Neeeem, 20 cm-ig :D
fumerin 2014.07.04 12:10:01
@Светлана Павлова: Fogjuk rá, hogy alliteráció és nincs harag? :D
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz