Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batgirl

28 bejegyzést írt és 13092 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időutazós, sorozatgyilkosos, rejtélyes, megszállott rendőrös. Thomas Lockhart járőr nem dédelgetett nagyratörő álmokat, csak egy normális életre vágyott. A felesége éppen az első gyermekükkel minden órás, már alig várják, hogy szülők legyenek. A munkáját szereti, és nyomozó akar lenni, a képességei…..
         Az Átlátszó olyan dokumentumokat talált, amelyeket nem lehet megmagyarázni. Orbánékon keresztül fizettek le az azeriek egy belga politikust.        Kurvaélet, ha ezt megússzák, akkor, bocs Big JC, de a papád nem létezik...
Tessenek megtekinteni a képet itt alant: És most gondolatban cseréljük ki a taqiyah-t kipára, a gyertyát menórára, a Koránt Talmudra. Tegyünk a férfi alakokra kaftánt.Nos? Igen, így ábrázolták a zsidó ellenséget a náci Németországban. A dolog végkifejletét ismerjük.És mivel a németek azóta-…..
batgirl 2016.01.10 13:13:19
Vajon létezik, hogy mindenhol elképesztően flottul zajlott idén a Fekete Pénteken? Vagy csak csendes apátiában várják az olvasók a megrendelt cuccaikat? Az biztos, hogy ez az első reklamáció nálunk azóta meg nem kapott termék miatt. Nem akarom nagyon védeni a Best Byte-ot, mert…..
Nem ahhoz vagyunk szokva, hogy az érkező posztok agyba-főbe dícsérnek egy szolgáltatót, pláne kettőt, erre tessék! Olyan jó néha ilyet olvasni. Kedves Homár Azért néha történnek olyan kellemes dolgok is, amik egy kicsit megalapozzák bennem az érzést hogy ha lassan is, de…..
batgirl 2015.12.07 12:23:24
Ez az az eset, amikor az ember igazságérzete durván lázadozni kezd, hiába tudja, hogy a foglaló elvileg nem jár vissza. Meg is kérdeztük, hogy lehet-e tenni valamit ilyen esetben. Kedves Homár! Egy hónappal ezelőtt a családom autó vásárlásra adta a fejét, és kézen fekvő…..
batgirl 2015.12.03 13:37:25
@sarostehen_: valaki beetetett téged, hoyg meglettek mentve a devizahitelesek. Nem lettek.
batgirl 2015.12.03 13:49:04
@sarostehen_: semmit nem vállalt át az állam, jobb ha tőlem tudod. Kacsa az egész. A devizákat, q-va magasáron forintosították. Akkor segített volna az állam, ha alacsony árfolyamon váltja át. Persze páréve ez megtörtént, de akkor az épp a csókosoknak kedvezett. De nyugodtan szidjad csak a dsevizásokat, ők tehetnek mindenről. Nem a stadionőrült császár a mindentellop bandájával, akik most tették legálisá a tolvajlást. Nem! A devizások tehetnek mindenről. Mesélj még kérlek. Ja, és ne felejtsd el azt sem, hogy szemét devizahitelesek, egy forint adót sem fizetnek, ők nem adozók. Tényleg? Amennyit elloptak már az országból, kb 6-szor kilehetett volna váltani a hiteleket, felépíteni több jólműködő kórházat, megemelni a tanárok és egészségügyisek bérét, stb...
De, nyugodtan akadj ki a devizásokra.
batgirl 2015.12.04 08:29:52
@Jankove: @Kondom Keselyű: mind a kettőtöknek pirospont. Bár nem sokat ér :)
Mit mondhatnánk, ügyes. Bár azt azért nem feltételezzük, hogy kifejezetten az idősekre szűrnek a MinDig TV-nél a csekkek kiküldésénél. Kedves Homár! Hadd osszam meg tapasztalataimat a Mindigtv Extrával (a fizetős), hátha másnak jól jön még. Van nekik egy hasznos prepaid…..
batgirl 2015.12.02 13:39:29
@felbüfizett ajtókilincs: de csak egyszer kell megvenned, oszt csomó előnye van.
pl. nem hullik (remélhetőleg, mert ha hullik, akkor valami nagyon szart vettél)
nem kell befaragnod, a tartóba,
nem kell hallgatnod, hoyg de szép ez a fenyő! hol vettétek?
észre sem fogják venni hogy műfenyő, ugyanis a mostani igazi fenyőknek, már nincs az a nagyon jó fenyő illatuk. Rejtély, hogy hova tűnt. Hova tűnhet egy illat??? Pl. a rózsáknak sincs illatuk. Bezzeg a büdösök még mindig büdösök, sőt!
batgirl 2015.12.02 14:16:00
@felbüfizett ajtókilincs: hogy ezt hogyan vezetted le, a fenyő vásárlásból, na az is egy rejtély. (mármint hogy megkeseredtem, rosszindulatú vagyok stb)

Hoppá. ja hogy te vagy az komponista barátom! Így már érthető! Annyiszor változtatod a nevedet, hoyg ságvári tuti elbújhat melletted. De nem baj, így is fellehet ismerni, a felém irányuló negatívhullámaidról. Lazíts és relaxálj, állítólag hasznos, és vegyél rendes fenyőt, ne sajnáld, hoyg kikell vágni őket, azért hogy párnapig használhasd, hiszen úgyis ezért termesztik őket.
Rutinos homáros nem lepődik meg. A Felárazom-Leakciózom ősi ügyeskedő módszer a kereskedelemben. De azért mégis, hogy van ez elképzelve egy ekkora cégnél? A képek magukért beszélnek. Black friday. Tesco. Amúgy csak ruhából van kedvezmény... A felárazott…..
batgirl 2015.11.27 20:47:11
batgirl 2015.11.27 21:00:45
@vulgarian: igen, az emberek egyik fele buta, a másik fele meg aljas.
batgirl 2015.11.27 21:08:20
@Vadászok Őrangyala: most kifejezetten a BF-re gondoltam. De igazad van, nem szabad általánosítani. Amúgy meg inkább buta vagyok, mint aljas.
Az év eleji hurráhírek között szerepelt, hogy ingyen lehet kiváltani meglévő hitelünket, ha legalább részben másik hitelből tudjuk csak megoldani, sőt az új hitelhez kapcsolódó költségek közül is többet jól megtámogattak a szabályozásnál, pl. díjmentessé tették a…..
batgirl 2015.11.19 13:37:22
@Terézágyú: nem értem. ahhoz hogy felszálljak egy buszra, vagy bemenjek egy boltba, fel kell mutatnom a bizonyítványomat, és csak ötös helyesírással szállhatok, mehetek be????
batgirl 2015.11.19 13:39:00
@ifjú vénszivar: hilda és csalók kizárva
batgirl 2015.11.19 13:40:19
@Terézágyú: ne ragozzuk. Soha, senkit, semmire,nem kérek meg. alaptörvény.
Felfeslett, kilyukadt, elszakadt, kirepedt, levált, leesett, szétjött, beázott, vagy bármi egyéb történt a cipőjével, ez az a poszt, amit el kell olvasnia, mielőtt visszemegy az üzletbe panaszt tenni. Tisztelt Tékozló Homár, Az ügyben keresem meg Önöket, hogy 2015.05.02-én a…..
batgirl 2015.11.18 12:24:15
@neet: szerintem a párom, teljesen elfogadott. Igaz, hoyg én eléggé prolikörnyezetben élek és mozgok, de úgy, még sem mutatom be a férfit, hoyg a :szeretőm.
batgirl 2015.11.18 13:46:42
@Black Hole: nincs is szebb annál mikor 3 büdös kanzokni összejön :)
Egy gyereket nem lehet rángatni, szidni, mint a bokrot, szenvedést okozni neki, legalábbis normális ember ilyet nem tesz. Egy orvos pedig főként nem tehetne, ilyet, mert őt egy eskü köti, amely a gyógyításhoz és az emberek egészségének megőrzéséhez köti őt. Tisztelt Praxis…..
Szinte hihetetlen sztorit kaptunk! Egy operalátogató udvarias, de határozott levélben elégedetlenségét jelezte az Operaháznak, miután majdnem 4 órán keresztül állva volt kénytelen nézni egy előadást, és erre mi történt? A színház változtatást eszközölt a…..
batgirl 2015.11.13 10:52:15
@AtiSnatch: és most??? ha a páholyban ülnek, akkor is csak hallgathatták. mi a különbség. Mellékesen a balett, egy zenei alapra épült tánc. Akkor most miről beszélünk??? Zene??? Zene.
batgirl 2015.11.13 11:00:04
@AtiSnatch: teljesen egyetértek. de egyszerűen nem fér az agyamba, hoyg mért merészelnek eladni olyan jegyet, ahonnan nem látni az előadást.
batgirl 2015.11.13 11:17:00
@Dikusz: Nekem is dvd-ém van tőle. A toscanai. Én szeretem, de állítólag a zenei ízlésem a békasegge alatt van, de én nem bánom :)
Nem mondom, hogy az ő szemszögükből nézve nem ügyes, de a fogyasztó oldaláról vizsgálva inkább érdekes megoldást talált a szolgáltató. Megkérdezzük miért is.  Kedves Tékozló Homár szerkesztőség! Nem régiben, a párommal úgy döntöttünk, veszünk a UPC-nél 3…..
Új otthont találni még akkor is kimerítő, ember- és kapcsolatpróbáló feladat, ha az adás-vételt egy örömteli beköltözés vagy lelkesült felújítás követi. Hát mit szóljon az, akinek egy gigantikus csalódás jut, mert mondjuk nem azt vette, amit akart vagy hitt! A posztban…..
batgirl 2015.11.11 12:23:42
@ColT: 27 mill. fizettek érte, és kb 7 millió lesz mire helyre hozzák. Az emberek nem normálisak.
batgirl 2015.11.11 12:39:27
@ide nem jöhet csak úgy be: hol élsz?? ez magyarország! Itt mindent ellehet intézni.
batgirl 2015.11.11 12:40:50
@ColT: a legszebb, hoyg az utcában, 25 ért több téglából épített ház eladó, de a hüjének drágán könnyűszerkezetes kellett.
Olasz konyha kapcsán természetes, hogy kapásból pizzára és tésztára asszociálunk, de meg lehet szépen nyugodni, a talján gasztronómia nyomokban azért tartalmaz egyéb elemeket is. Ilyen a farinata. Olcsó és finom streetfood, egy adagot egy euró körül vesztegetnek, rohanós…..
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
batgirl 2015.11.09 11:28:13
@Viharosan: és ez most mit bizonyít?
batgirl 2015.11.09 13:43:45
@melaena: szerintem neked nincs gyereked. Majd ha lesz, utána megbeszéljük ezt a dolgot :)
batgirl 2015.11.09 14:59:59
@atpijkamo: nem fogja megérteni, amíg nem lesz gyereke. HA megnézed a gyerek halálozási cikkeket, számtalanszor olvasható , hoy "csak egy percre hagytam magára.."
Azolcsosag.hu. Elsőre azt hittem egy ez vicc, de nem. És bár a honlapról kiderült, hogy nem AZ olcsóságról, hanem A-Z-ig tartó olcsóságról van szó, azért lássuk be, ez  sem sokkal megnyugtatóbb, sőt. A Homáron sokszor leírtuk (mi kicsit cizelláltabban, kommentelőink…..
batgirl 2015.11.05 11:04:43
@nagybalfasz: Oktatás reformokkal mindig próbálkoznak, csak épp nem jön be. Az én időmben az elsőben betűket tanultunk, a lányom idejében képolvasás volt (hogy törne le a keze a ki kitalálta) és most hallottam, hoyg megint más a tanítás. Mért nemlehet egyszerűen megtanítani a betűket a gyerekeknek??????? Meg a számokat, összeaás-kivonás, stb. Abban az időben fokozatosan tanultunk meg mindent. Nem lettünk ostobák (na jó, azért tudnék mutatni), tanult , olvasott emberek vagyunk. MOst le terhelik már elsőben a kölyköket mindenfélével, katyvasz az egész.
batgirl 2015.11.05 12:32:36
@ide nem jöhet csak úgy be: már megint túlpörögtél. Nem tesz jót neked.
Lajos csak tanácsot szeretett volna kérni egy homáros örökzöld, a felháborítóan gyorsan gajra ment cipők témában, erre nem belefutottunk egy sportos nevű, de rejtélyes módon inkább az élelmiszeripari kiskereskedelemben jeleskedő szakértői véleménybe? A poszt alatt ajánlunk…..
batgirl 2015.11.05 08:15:18
@atpijkamo: a legszomorúbb az, hoyg el is hiszi, hoyg normális amit csinál.
batgirl 2015.11.05 09:12:45
@atpijkamo: és az micsoda szar dolog, hoyg majd ő eldönti, hoyg mit töröljön, vagy kit. eléggé okádni való.
Egy sok szempontból érthetetlen sztori, aminek kívülállóként a legérdekesebb mozzanata az, amikor a lelkes ügyintéző saját zsebből kifizeti az ügyfél hátralékát. Lehet, hogy ő kavart félre valamit vagy mi lehet a dolog mögött?  Kedves Homár! Először sírni majd…..
batgirl 2015.11.04 13:52:34
@Terézágyú: Nem olyan helyen dolgozom, ahol kötelező a mosoly, viszont sok helyen megfordulok. Örülök, ha valaki azzal köszön el, hoyg legyen szép napja, igen, ilyen is van. Egyre több helyen. Nem azért mert kötelező, hanem az emberek kezdenek felébredni, na nem mindenki. Kedvesség , mosoly, részvét, tényleg nem kerül semmibe. Ha te úgy gondolod, hoyg ezek kötelező előírások, akkor nyisd ki a szemed. Bár nem hiszem, hoyg látnál.
batgirl 2015.11.04 14:08:18
@Terézágyú: te egy nagyon sötét ember vagy.
batgirl 2015.11.04 14:42:48
@sugargiraffusplumps.: szerintem hagyjuk. Itt direkte nem értik, vagy totál antipatikusak. Ők így érzik jól magukat. Ezt adják, és ezt is kapják. Ha valaki rájuk mosolyogna, sértésnek vennék, mert hogy biztos kötelességből csinálják. Ha valaki pofán vágja őket, akkor felragyognak, hoyg "végre egy őszinte ember"
Nem volt elég, hogy Zoltánék nem azt kapták, amit rendeltek, de aztán még 3 hónapig küzdhettek a véletlenül kifizetett összeg visszautalásáért. Azért a kitartás meghozta az eredményét. Tisztelt szerkesztőség! Cégünk több terméket is vásárolt eddig az Extrém…..
batgirl 2015.11.04 10:13:58
A fenti képen nem egy jobb napokat látott játszóház kicsit hervasztó csúszdája szerepel, hanem egy medence egy négycsillagos, a nevében a resort és a spa szavakat is büszkén viselő hotelből. Wellness víz nélkül. Jó vicc. A hosszú sztori legjobb része egyébként ez:…..
batgirl 2015.11.02 12:28:17
@atpijkamo: mért ne??? Mondj valamit ellene!
batgirl 2015.11.02 13:02:35
@atpijkamo: pölö , nálunk a gyerek a családrésze. Vele pihenünk.
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
batgirl 2015.11.02 09:49:49
@panelstar: EZT ELÉGGÉ KÉTLEM.