Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.ladybird.hu

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belegondoltál már, hány ügyfelet veszthetsz azzal, hogy nem tud azonnal kapcsolatba lépni veled, vagy weboldalad ügyfélszolgálatával? Jól sejted, nagyon sokat. Felmérések szerint, ha egy érdeklődő néhány másodpercen belül nem talál használható kommunikációs csatornát,…..
A mögöttünk hagyott néma 13 hónap korántsem telt eseménytelenül. A Ladybird hírlevél küldő szoftver megállíthatatlanul fejlődik, és egyre több funkcióval bővült. Lássuk most néhányat ezekből, egyelőre a teljesség igénye nélkül.E-mail darabszám növelésKettő…..
Egy elégedett felhasználónk írta e szokatlan stílusú szösszenetet:Még soha nem volt afférom szexi marketingessel, eddig jobbára csak a pattanásos képű, túlsúlyos, vagy gebe nőcskéket sikerült némi pettingre rábírnom. Most viszont megtört a jég, sikerült megfektetnem a…..
Kifundáltam, kerekítek kettőnél kevesebb krikszkrakszot, kizárólag „k” kezdetű kombinációkkal. Aztán úgy gondoltam, hogy ennél azért gyorsabban és érthetőbben térek a lényegre. Beszéltünk már arról, hogy akarjunk más csatornákban is gondolkodni, merjük az online…..
Ez egy olyan kérdés, amellyel sokat találkozhatunk mindennapi életünkben. Mert mi vár minket egy párkapcsolati szakítás, egy lejátszott tétmérkőzés, vagy életünk földi befejezése után? Talán sosem tudjuk ezt biztosan, talán minden leélt évtized után másként vélekedünk…..
Ő miért nem mér? Ebben a részben nem azt kutatjuk, hogy kinek milyen kifogása van arra, hogy nem méri az elvégzett munkát és nem is azt, hogy a google rendszere milyen új csodákra képes. Ezekkel tele a padlás, sok helyen találunk rá iránymutatást. Sokkal inkább érdekes lehet,…..
Igen, ma abszolút trendi az online jelenlét. Legyen weboldalad, írj hírleveleket és a facebook oldaladon folyamatosan kommunikálj. Na, cizelláljuk ezt egy kicsit.Egy weboldalon többek között tudunk informálni, adatot gyűjteni, figyelmet felhívni, szórakoztatni, értékesíteni. Az…..
Ebben a részben csupa olyan dolog lesz a jegyzetben, ami izgalmasnak tűnik, amivel fel lehet dobni egy üzleti célú e-mailt is. Mind olyan dolog, amit meg lehet szervezni, el lehet készíteni kicsiben is, nem szükséges hozzá multi büdzsé és 15 fős marketing osztály. Csak kreativitás,…..
Ezernyi szempontnak kell megfelelni, ha olyan e-mail kampányt szeretnénk, amely hatékony és összességében pozitívan hat a bevételeinkre. Mégis, az egyik legfontosabb, és amelyet nehéz automatizálni, az a szövegírás. A Tisztelt Uram / Hölgyem kezdetű udvariaskodások és a…..
Kiküldő rendszerek hada áll a piac rendelkezésére. De nézzük végig, milyen funkciók azok, amelyeket elvárunk egy jó marketing rendszertől. Az olyan alapvetésekbe, mint névre szóló kiküldés, vagy teszt e-mail kiküldése saját címre, már nem mennék bele, amelyik rendszerben…..
Már az elején elbukhat az e-mail marketing kampány, a hírleveles rendszer működtetése, ha nem megfelelően ismert és csoportosított az adatbázisban szereplő ügyfelek, potenciális ügyfelek listája. Mert ugyan ruha után érdeklődik egy 15 éves tini és egy 45 éves üzletasszony is,…..
Sokféleképpen szert tehetünk adatbázisra és a módszertől függően nagyon szór a minősége annak, ami a végeredmény lesz. Bár lehet, hogy a vásárlással sok munkát megspórolunk az elején, később aztán ez a munkamennyiség sokszorozódva tér vissza, amikor szegmentálni kell, a…..
Poroljuk le ezt a részét az online marketing stratégiának. Mert ugye, van olyanod? Ugye az online stratégia illeszkedik a teljes marketing stratégiába? Ugye nem hagyod magára az online-t, használsz egyéb eszközöket, csatornákat is? Szóval messzebbről indulunk, de ígérem,…..
Most folytatódik a bemutatása mindannak, amit a szexi marketing asszisztens, LadyBird magáévá tett a nyáron. Nem könnyű tartani a lépést vele, hiszen folyamatosan azon fáradozik, hogy minél kényelmesebb és tetszetősebb legyen a vele való… munka. Nézzük tehát, hogy milyen…..
Bizony, egy jó háziasszonynak – mint Ladybird – de egy igazi házigazdának is kötelessége, hogy a nyári pókhálókat eltakarítsa az e-mail marketing sarokban. Nézzük végig, hogy mit is találunk itt, és szépen sorban leporoljuk őket. Elavult célok, elképzelések,…..
A nyár valahogy mindig arról szól, hogy beszerzünk kütyüket, előtte tavasszal a karbantartásra helyezzük a hangsúlyt, némi fejlesztéssel és nyáron aztán mutogatjuk magunkat. Nos, nincs ez másként Ladybird-del, a szexi hírlevél küldővel sem. Megújult a belseje, és a belépés…..
Az értékesítés és a nyár kapcsolatában sok helyütt ilyenkor azt halljuk, hogy úgyis mindenki nyaral, nincs bent, nem elérhető, nem válaszol, ezért nem is kell nagy marketinget csinálni. Persze, a rajtunk maradt téli sapka készletnek nem biztos, hogy most lesz szezonja. DE. Ha…..
Hova is tegyük az e-mail marketing-et. Ahogy Berényi Konrád, a hazai online marketing megkerülhetetlen személye az egyik blog bejegyzésében helyre rakta egyik versenytársunkat, annak örültem, mert úgy gondolom, hogy az e-mail marketing csak az egyik eszköz, nem mindenható és nem fog…..
www.ladybird.hu 2010.08.13 18:13:07
Hűű. Ma olvastam egy hirdetést - az egyik kvázi versenytárs hírlevelében keres marketing asszisztenst.  Lenyűgöző lehetőségek, munka Afrikától, Brazíliáig, hol egy rendezvény Los Angeles-ben, hol kapcsolatfelvétel Mexikóban. Természetesen gyakorlott angol nyelvtudása…..
A marketinges kiválasztásában fontos kérdés, hogy megismerjük gondolkodását. Kiváltképpen az e-mail marketing, sms kampányok, online kommunikáció területén. Ezért LadyBird számára új kihívás érkezett a felvételi beszélgetés során: Kedves LadyBird, 10 pontban foglalja…..
Elérkezett az idő arra, hogy a szexi marketinges egy állásinterjún adjon számot arról, hogy mit is tud az online marketing, az sms és e-mail kampányok tekintetében. Fény derítünk arra, hogy milyen asszisztensként állja meg a helyét, ha alkalmazzuk, milyen feladatokat bízhatunk rá.…..
 Az előző részben tisztáztuk, hogy milyen elvárások merülnek fel egy szexi marketingessel szemben. Többen használhatják, automatizálva teszi a dolgát, ami lehet sms, e-mail kampány, de mindenképp alapja az online marketingnek. Ezen kívül támogatja a telemarketinget és az…..
Mi az elvárásod egy marketing asszisztenssel szemben? Mit oldjon meg helyetted, veled az online marketing tengerén? Hogyan nézzen ki, milyen értékeket rejtsen, ha például e-mail marketingről van szó? Mitől gerjedsz be, melyek azok a szavak, amelyeket egy sms kampányban is szívesen…..