Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZakMcKracken

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepve tapasztalom az internetes felületeken, más csapatok szurkolói (de még magukat szakértőnek nevező személyek is) mennyire vitatják, hogy Fradi a legnagyobb magyar csapat. Valószínűleg ez lesz az eddigi legmegosztóbb posztom, hiszen ők ezúttal vitatni fogják a tényt. Én mindenesetre…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
ZakMcKracken 2019.10.21 09:04:26
Minden országnak van a pozitív mellett negatív oldala is. A minapi izlandi posztnál arra kértelek titeket, írjátok meg, mik ezek abban az országban ahol éltek. Szóval a feladat kifejezetten az (továbbra is), hogy a titeket zavaró dolgokat foglaljátok össze (azaz kösz szépen előre is az „akkor miért…..
ZakMcKracken 2019.07.24 14:26:26
@gabors: "igy probaljak lassitani az elvandorlast"

Az EU-n belül elég a magyar személyi igazolvány.

Szóval írjál még pár ilyen hülyeséget.
Jöjjön most a nyár örök slágere a lecsó egy kicsit másképp, mint ahogy megszokhattuk. A Shakshuka egy izraeli tojásos lecsó, amit könnyű elkészíteni és gyorsan megvan, így reggelire, ebédre vagy vacsorára is tökéletes választás lehet. A vegán verzióban tojás helyett, több zöldség vagy tofu van, de…..
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
ZakMcKracken 2019.06.11 13:43:36
@Bóbita Füredi: Én is akartam írni a Pokoli Torony-t. Echte klasszikus. Kiskoromban megvolt videókazettán, rongyosra néztem.
ZakMcKracken 2019.06.11 13:44:34
@vanRob: Vagy a Földrengés...
A szcientológusok pszichiátriaellenes fedőszervezetének mai körlevelében olvashatjuk a legújabb ötletet az általuk főgonoszként számon tartott "pszichiáterek" elleni fellépésre. Az már nem is meglepő, hogy lényegében ismét pénzt tarhálnak. Ha jól értem, azzal vádolják a pszichiátriát, hogy…..
ZakMcKracken 2019.05.29 19:33:07
  Gyakran előfordul egy-egy igényfelmérő beszélgetéskor, hogy "panelba nem akarok menni semmiképpen, mert"....no itt megakadtunk. Az ingatlanárak emelkedésével nem egyenes arányban emelkedtek a bérek, a jövedelmek, tehát előfordulhat, hogy, akinek tegnap még egy 50-60 nm-es belvárosi lakásra volt…..
ZakMcKracken 2018.12.03 10:23:25
@KissGecihuszár: Az a baj, hogy ha a panelt emlegetik akkor mindenkinek a túlzsúfolt, 10 emeletes, kaptár jellegű, zsúfolt háztömbök jut az eszébe. Pedig vannak 4 emeletes, kulturált környezetben lévő (zöldövezet), csendes, nyugodt panel házak is.

A 10 emeletes házaknak tényleg más a fílingje, mint egy szolid 4 emeletesnek. 4 emeletesben nőttem fel és most is abban élek a 2-ikon. Kinézek az ablakon és egy nagy parkot látok magam előtt.
ZakMcKracken 2018.12.03 10:43:39
@KissGecihuszár: Pl. a 17. kerületben nagyobbrészt vannak a 4 emeletes panelok/társasházak. Vannak itt is 10 emeletesek, de arányaiban szerintem kevesebben laknak ilyenben errefelé, mint 4 emeletesben. És itt nem a 10 emeletesek közé vannak nyomorítva, hanem eleve így tervezték a lakótelepet, 4 emeletes tömbökkel. Itt éppenhogy a 10 emeletesek lettek beékelve a 4 emeletesek közé, de nem mindenhol.
ZakMcKracken 2019.01.02 09:52:31
@Nancsibacsi:

Nem minden 4 emeletes panel aljában van garázsszint. És nyilván nem a tetőről beszélek, de a 2-ik bőven elfogadható. Persze, ha az erőnlétedhez választasz lakást akkor valóban jobb, ha a földszinten maradsz;)
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
ZakMcKracken 2018.12.17 15:46:59
@Mate4182: Balázsék lettek Orbánék Hofija.
Nem mindenki tud panellakásban lakni, mert kompromisszumokkal jár. Ennek ellenére vagy épp pont ezért, vannak olyan pozitív emberi tulajdonságok, amiket nagyon könnyű ilyen helyen magadra szedni...
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
ZakMcKracken 2018.08.07 11:57:54
@Belzebubo: Akkor honnan veszel kiflit? Az eladótól aki előtte jól összefogdossa neked?:D
Teljes lakosztályok, panorámaablakok, bár és kanapék lesznek a Design Q és a Hybrid Air Vehicles (HAV) leendő légijárművén. Igaz, csak 18 utas fér majd fel rá, de ők teljes luxusban utazhatnak...
Egészen biztosan emlékeztek még gyerekkorotokból a rágógumikra. Az érdekes autós vagy képregény képekre, a cigi rágóra vagy a hamar elvesző ízre.Most egy kis nosztalgiázásra hívlak benneteket, aminek középpontjában néhány nem olyan régen beszerzett régi rágógumi áll. Az általam vásárolt darabok egy…..
Amerika Kapitánytól a Végtelen háborúig. Hogyan lehet közte magunkat kiismerni? Íme a képes útmutató, videókkal!..
ZakMcKracken 2018.05.15 11:01:09
@kiskutyauto: "(apropó a Transformers sorozat hogyhogy nem lett itt felsorolva?)", mert mint a cím is mondja a Marvel univerzumról van szó, nem a Transformers-ről:D
Képzeld el azt a helyzetet, hogy meglátsz egy filmet és pont a kedvenc színészed a főszereplő. Mész is át egyből a YouTubera, megnézed a trailert és megcsap az érzés, hogy ezt a filmet tuti látnod kell. Aztán meg is nézed és tátva marad a szád. Na nem azért, mert annyira jó volt, épp ellenkezőleg.…..
ZakMcKracken 2018.05.10 10:53:55
@mojoking77: Én speckó panelpronyó vagyok, de a Pénznyelőt láttam már vagy 15-ször:) Sokadjára is feldobja az embert. Örök klasszikus.
Albérletet találni nem könnyű feladat. Sok helyen kell érdeklődni és több lakást is érdemes megnézni, mielőtt kiválasztanád a neked leginkább megfelelőt. Lássunk néhány rémálomba illő érdeklődőt, hogy kicsit átérezhesd, hogy a másik oldalnak sem csak habos torta az élete. Ha pedig a lakástulajok…..
ZakMcKracken 2018.05.09 13:43:35
@HaCS: A dohányzáshoz és esetleg a piáláshoz (ha túl nagy tivornyákat csapnál ami már a szomszédokat is zavarja) van köze. Főleg úgy, ha konkrétan kiköti hogy NEM DOHÁNYZÓ bérlőt keres.
ZakMcKracken 2018.05.09 13:50:41
@Névtelen betelefonáló: "A jog a bérlőt védi" Minden esetben? Akkor is, ha van beköltözés előtt közjegyzői okirat is kilakoltathatóságáról?
 A harc és a háború mindig is az egyik legnépszerűbb témának számított a vásznon. Szóljon az nemzetek közötti, földönkívüliekkel vagy épp mesterséges intelligenciákkal való összecsapásokról. A csatához pedig mindig kellenek olyanok, akik nem félnek vásárra vinni a bőrüket. Íme a 80-as és 90-es évek…..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
ZakMcKracken 2017.12.14 09:40:22
@Pierr Kardán: / jellel hülyén nézne ki;)
ZakMcKracken 2017.12.14 12:32:42
@Guszty: Ott a pont! Ezen nincs mit vitázni:)
Legyen stílusos, minőségi és ne kerüljön többe 70 ezer forintnál: gyakran keresnek meg minket férfiak ilyen igénnyel, amikor óravásárlásra adják a fejüket. Épp ezért úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba és elkészítettük cikkünket, amelyben 5, az előbb felsorolt kritériumoknak…..
ZakMcKracken 2017.11.06 21:35:30
@Szzzz: Armani, mint komoly óra márka. Vicces vagy...
A fürdő tipikusan az a helyiség, ahol a funkciónak és az esztétikumnak ki kell egészíteni egymást. Ha tervezéskor és a kivitelezés folyamán valamelyikre nem fordítasz kellő figyelmet, több bosszúságot okoz majd a használat során, mint örömet. Éppen ezért összeszedtem pár tipikus hibát, amit kellő…..
ZakMcKracken 2017.09.17 18:01:21
@szombi: Ha már birka módon panelprolizol akkor először nézz körül. A panelok jó részében KÜLÖN van a WC a fürdőtől.
Azt írja a Bors, hogy az RTL Klub "elvette" Sebestyén Balázstól a Celeb vagyok...ments ki innen! című celebszívatós-dzsungeles műsor vezetését, miközben valószínűleg az történhetett, hogy a tippünk szerint valamikor október végén, a Survivor után kezdődő reality forgatásánál az időeltolódás és a…..
ZakMcKracken 2017.08.18 09:09:55
@dr. Szopjatok Lemind 001: Örülök, hogy tetszett.;)
ZakMcKracken 2017.08.18 09:11:29
@Average Joe: Na ezt nem tudtam. Mentségemre legyen mondva lassan 2 éve nem nézek nagyon tévét. Főleg a 3 nagy agymosodát.
Kihirdették a felvételi ponthatárokat, és a médiában máris megkezdődött szerencsétlen szülők szívatása az egekbe szökő albérletárakkal. Nyilatkozó szakértők, ingatlanosok 10-20%-os bérletidíj-emelésekről óbégattak vásári kikiáltó módjára sürgetve a boldogságban úszó szülőket a minél előbbi albi…..
ZakMcKracken 2017.08.07 14:58:56
@Visceroid: Ha az állam kifizet nekem 17 milliót akkor viheti a lakásomat:)
ZakMcKracken 2017.08.07 15:00:06
@ZakMcKracken: És majd havi 50 ezerért visszabérlem tőle.
ZakMcKracken 2017.08.07 15:58:19
@Szelid sunmalac: Íííjj. Ez most fájt...
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
ZakMcKracken 2017.07.13 10:24:23
@nyulambulam: Ezt akartam én is írni. Általában egy étteremben alaphangon 150 Ft/dl az almalé. Ásványvíz detto hasonló (350 ft/2,5 dl). Ki van ez találva. Nem tudom mennyi ezeknek a bekerülési költsége, de alaphangon is 100% hasznot realizálhatnak az italokon.
ZakMcKracken 2017.07.13 11:25:55
@yerico1: Akkor ezek szerint még nagyobb a haszonkulcsuk.