Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZSírfeka

0 bejegyzést írt és 240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete még azt sem tudtuk, hogy létezik, ma pedig mindenki őt szeretné megismerni. Úgy lépett elő a nagy magyar reménytelenségből, mint annak idején Jeanne d’Arc a francia szürkeségből. A 24 éves egyetemista lány úgy beolvasott az Orbán-rendszernek, hogy Kósa Lajos és társai még most is alig…..
A kicsinyes, aljas szívatás sose állt távol a FIDESZ-től, de amit most művelnek, az a műfaj csúcsa  - írtam blogírói ténykedésem hajnalán, amikor az akkor még ellenzékben lévő mai kormánypárt az átlagos éves termés kétszeresét kitevő, többségében teljesen irreleváns írásbeli kérdést nyújtott be…..
ZSírfeka 2016.02.18 14:50:05
@Éhes ló:
Hozzám szóltál, csak nézd vissza az oldalt.
Én nem szólam hozzád. De jól csinálod, amit csinálsz, lám, személyeskedsz, provokálsz, csak hogy ne a témáról legyen szó.
De mivel puha szívem van, egyszer majdnem a békemenetet is megtapsoltam, és nem vagyok híján az emberségnek, ezért a temetőben megmondom anyámnak, keljen fel a poraiból, hogy tudjam a kívánságod teljesíteni.
Gazdám soha nem volt. A magam ura vagyok a rendszerváltás óta.
Ergo mind a pápai túlmozgásos, mind a felcsúti pszichikai eset temetésén szívesen szorongatnám a kalapom szélét. boldogságtól könnyes szemmel.
Ha lehet, mikor megszólítasz legközelebb, a témához szorosan kapcsolódó bejegyzéssel, és a muter felemlegetése nélkül tedd. A stílus maga az ember, és a két hozzám szólásod alapján nem adsz okot rá, hogy tiszteljelek.
És tegyél róla, hogy ne lehessen a bértollnokokkal összekeverni téged.
Köszönöm.
ZSírfeka 2016.02.18 15:03:43
@MikeBoy:
Kb. egy éve szóltam hozzá bloghoz. És már megint itt vagyok, keményen dolgoztatnak a ballibek.
:)))))
Szórakoztat, nem mondom. Az ilyenek miatt szeretek csak hozzászólni. ;)
ZSírfeka 2016.02.18 15:43:23
@MikeBoy:
Terelés, statisztikák bemásolása, nem egyező véleményre ballib kirohanás. A szülőzés mostanság jöhetett hozzá a finkensteini recepthez. Az ő érdekében legyen inkább troll. Az érthető, mindenkinek kell a pénz.
Operatív törzs összehívása péntek este, rendkívüli sajtótájékoztató. A Miniszterelnökséget (és ki tudja, még mit) vezető miniszter, egy bizonyos Lázár János nevezetű illető világgá kürtöli, mikrofonba, kamerába bömböli: Magyarországot mindenki magára hagyta! Senki nem…..
Az Echo TV nézőjének az lehetett a benyomása, hogy a miniszterelnökben tanyát vert a kishitűség. Orbán Viktor megszólaltatásával próbálta emlékezetessé tenni május 1-je estéjét az Echo TV. Mi több ebből hagyományt is szeretne teremteni a csatorna. A riporter, Bayer Zsolt a…..
ZSírfeka 2015.05.03 20:52:02
@dunántúli gyerek:
Terelsz, elég átlátszó módon, mikor kifogysz az érvekből. Igaz, az érveid még mindig a gyurcsányhoz való méricskéléshez kötődnek. De ha kérdeztél, illő válaszolnom, nem, a magyarok nem hülyék. Azt a kb egymillió szerencsétlent sem mondanám hülyének, akik még eszik, hogy a törvényre emelt lopások, személyekre írt közbeszerzések, Paks II titkosítása, a trafikmutyik az ország, nem pedig pár ezer tolvaj javát szolgálja. Ők a drukkerek, akiknek a lényeg, hogy a pápai hülyegyereket le lehessen köpni, mert az akolszellem ezt diktálja. Emlékszel a Tocsik Mártára? Micsoda felháborodás volt, a pimaszság csimborasszója, amit műveltek a szemét szocik. 800 millió... Ha ov és csapata ilyen piti maradt volna, a gazdaság már szárnyalna, hisz 2011 az elrugaszkodás éve volt. 2/3-al 800 millió ott, 2/3-al pedig érdemes negnézni az orbán kormány rablásait, százmilliárdokban mérhető a kimentett pénz. Inkább azokat nevezném hülyének, akik ezek után meggyőződésből írnának olyanokat, mint amit te, a géza, meg a többiek. Nektek elnézhető, munka, még ha gyomorforgató is, de meg kell élni. Ám aki ezt azért teszi, mert meggyőződése... Na, az sem hülye. Inkább pszichiátriai eset, tehát orvosi megközelítésből kellene megvizsgálni az ilyeneket, miért is jobb egy tolvajnál a rabló.
Köszönöm.
Mentális Deficit Brókergyilkosok 2015.04.21 07:59:04
Múlt kedden diadalittasan jelentette be a nagyTonyó, hogy megmentették a Quaestor-ügyfeleket. Azon már duplán kiháborogtuk magunkat, hogy mennyire igazságtalanul részesítik előnyben a Q-sokat és szarják hozzájuk képest telibe például a B-seket. De pár szót érdemes magukról a…..
ZSírfeka 2015.04.22 07:33:56
Szépet.
Mókás olvasni, ahogy a fidesztrollok bizonygatják, mekkora tolvaj a baloldal, és hogy nincs alternatívája a fidesznek.
Két megjegyzés: a háttérben össze vannak fonódva, teljesen mindegy, melyik rablóbanda van uralmon. A kétharmaddal ov többet tud lopni, mint sima többséggel, de még így is maradnak morzsák a baloldalnak.
Pl. a volt BKV-nál nem is dolgozhatott az, aki nem rakta le a sápot, mulattatott, mikor napvilágra került egy-két ügy, hogy hát XY kenőpénzt adott AB-nek. Senki sem kerülhetett a körbe enélkül, persze hogy fizetett, ami szépen egy nagy zsákba landolt, amiből az összes párt kivette a részét, még a fidesz is, hiszen ha nem így van, akkor az a szerencsétlen szíjjártó nem csak kiáll 5 percre a kamerák elé, hogy pénzmosoda, hanem felgyújtatja a buszokat a megrendelt szurkolókkal.
A másik meg, hogy nincs alternatívája a fidesznek... Ez kb. olyan, mintha direkt mindennap X utcán keresztül megyek haza, mert igaz ugyan, hogy egy útonálló fejbe ver, s lenyúlja a pénzem, csak egy ezrest hagy nálam, de isten őrizz, hogy a másik utcán keresztül menjek, mert lehet, hogy ott nem hagyják nálam az ezrest sem. Talán ki kellene próbálni...
S bizony-bizony, egy sima többségi kormányzással a ballibek ennyi pénzt nem tudnának elsíbolni, tehát még az is egy alternatíva, bár erre szerencsére kevés az esély. Hatalmas lehetőség volt ov kezében a kétharmaddal. Kár, hogy a frusztráltsága, mentalitása miatt csupán a rövid távú haszonszerzés lebegett a szeme előtt. Nekünk kár...
Köszönöm.
A miniszterelnök azon siránkozott a tapolcai vereség után, hogy most kifelé pattant a kapufáról a labda, de azt, ami hónapok óta történik a kormányával, már nem magyarázhatja meg egy ilyen rutinszerű sporthasonlattal. Eddig legalább azzal villoghatott a kormány, hogy javult a…..
Bár a hivatalos eredmény megszületésére jó pár napot még biztosan várni kell, kijelenthető, hogy a tapolcai (Veszprém 3.) választókerületben szinte biztosan győzött a jobbikos Rig Lajos. Az időközi választásokon megszokott módon a részvétel jócskán elmaradt a részvétel a…..
ZSírfeka 2015.04.13 18:12:42
@Tudományos libsizmus:
Szép napot.
Szerintem a ballib úgy rakja össze ezt, miként a jobberek a " térdre, imához", "csuhások" szóhasználatokkal operáló liberálisról elhitték, hogy keresztény jobboldali értékkel bíró államférfi.
Az egyik 19, a másik egy híján 20.
Köszönöm
Azért jó, ha az ember nem hivatásos elemző, mert nyugodtabb szívvel merészkedhet a politikai fikció területére. Tegyük fel, hogy a Fidesz elveszíti a hétvégi tapolcai választást. Bár ennek a szimbolikus jelentősége nem olyan nagy, mint a veszprémié, a gyakorlati jelentősége…..
Egyre kevésbé érdekes kritizálni az Orbán kormányt, ahogy egyre nyilvánvalóbbak a lopásaik. Régebben lehetett vitatkozni, érvelni ellene elmúltnyolcévvel, meg gyurcsányozással, és hogy majd később látjuk a végét. De öt év kormányzás után már inkább csak töketlenséget…..
ZSírfeka 2015.03.31 17:17:02
@vadi3: Ott a pont. Pontosan a nyolcvanas évek végére hajaz a jelenünk.
 A dakoták ellenzékben vannak igazán elemükben. Ezt a bölcsességet ugyan nem a dakoták mondták, de azért igaz állításnak tűnik. A 2010-es győzelem óta ugyanis a Fidesz első embere - aki dakota bölcsességekkel árasztott el bennünket az ellenzékiség nyolc keserű esztendeje…..
Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd…..
ZSírfeka 2015.03.09 17:32:04
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
ZSírfeka 2015.02.21 22:43:38
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
Emlékszünk még arra a fiatalemberre, aki 1989-ben, Nagy Imre és mártírtársai újratemetésén azt mondta, hogy "mi értetlenül állunk az előtt, hogy a forradalmat, és annak miniszterelnökét nemrég még kórusban gyalázók ma váratlanul ráébrednek, hogy ők Nagy Imre…..
ZSírfeka 2015.02.18 14:11:00
A magyar gazdaság 2014-es teljesítményét már összefoglaltuk, érdemes azonban tágabb kontextusban vizsgálni Magyarország gazdaságát a Fidesz hatalomra kerülése óta. Kétrészes gazdasági számvetésünk első felében hazánk gazdasági teljesítményét vizsgáljuk az elmúlt négy…..
ZSírfeka 2015.01.21 14:12:21
Szép napot.

Egy kis adalék a paranoidokról.

www.hir24.hu/kultura/2015/01/20/rtl-musor-a-paranoid-skizoid-magyar-diktatorokrol/

Az egyik bekezdés kísértetiesen ráillik az Index blogjaihoz hozzászóló pár szerencsétlenre:

"A téveszme lényege ugyanis, hogy minden felett álló. Sem ellenérv, sem bizonyíték nem ingathatja meg. Attól kóros, hogy a vita, a kétség nem gyengíti, hanem erősíti, rendszerré terebélyesíti. Szinte mindenki alkalmas a paranoiditásra, a dolgok „látszata mögötti igazság felismerésére”. Ezzel szemben a paranoiás körömszakadtáig védi elméletét. Akkor is, amikor annak téves volta már nyilvánvaló. A betegség kizárólagos tünete a gondolkodás tartalmi zavara. A beteg külseje, magatartása, beszédmodora nem különbözik az egészségestől. Legfeljebb túlzott magabiztossága, szenvedélyessége kelthetne gyanút, hiszen a paranoiás olyan, mintha. Gondolkodása azonban szélsőségesen katatímiás."

Az ő érdekükben remélem, hogy csak sima fizetett lúzerek, még mindig jobb, mintha valóban betegek lennének.
De azért szórakoztatóak is, tehát nem olyan nagy baj, hogy bezárt az OPNI.

Köszönöm.
Olvastam egy blogbejegyzést arról, milyen zseniális trükkökkel adja el nekünk a hülyeséget a Fidesz. Általában elég a hazafias érzést erősíteni a választókban, elidegeníteni magunkat a külföldi megszállóktól, és máris elhiszik nekünk, hogy Magyarország akár egy dekával…..
ZSírfeka 2015.01.15 11:40:17
@eßemfaßom meg áll:
Miért hiszem? Elég az emútnyócévet az emútnégyévvel összehasonlítani. Fele annyi idő alatt vagy 5x annyit loptak, ha kellett, törvényt alkotva, hogy legalizáljak a lopást.
Azonkívül, a valós életben vállalkozom. A saját bőrömön tapasztalom, hogy míg a baloldal volt hatalmon, a lopott pénzből csurrant-cseppent mindenhova, a kisemberek szintjére is. Míg a jelenleg hatalmon levők a sokkal több lopott pénzt kizárólag a holdudvarnak osztják szét. ( Tegyél le 2 milliárdot a századvégnek néhány kamu papírért, s csalhatsz áfát 20 milliárdért, ugye.)
Amúgy pedig, jól mondod. Ezért nem is hiszem, hanem tudom, hogy ezeknél a frusztrált harácsolóknál csak kevesebbet lopna bárki is, aki hatalomra kerülne.
ZSírfeka 2015.01.15 12:03:59
@eßemfaßom meg áll:
Ezt nyilván látom, tapasztalom, mert nem a fotelban ülök, s nem statisztikákat böngészek, hogy bizonygassam, mennyivel lett rosszabb az élet. Lehet, hogy csak 4x annyit loptak fele idő alatt. De visszaemlékezve, a Tocsik ügy 800 milliója piti kis besurranás az általam említett "2 milliárdot kiveszünk, a hiányzó 20 milliárdnyi áfa meg nem érdekes, az úgyis közpénz" című, egy a sok közül való lenyúláshoz képest.
Kb. ennyi. De ha ugyanannyit is loptak volna, mint a baloldal, akkor is fele annyi idő alatt tették. Sajnos, ennél sokkal gátlástalanabbak, hadd ne soroljam a kaszinótörvénytől a trafikmutyiig az összes törvénybe iktatott módszeres rablásaikat.
ZSírfeka 2015.01.15 14:05:32
@eßemfaßom meg áll:Tovább megyek nálad:
A fidesz a lehető legjobb választás Magyarországnak.
:))))))))
Kezd a lufi ereszteni...
„Innsbruck ich muß dich laßen, ich fahr dahin mein Straßen, in fremde Land dahin, Mein Freud ist mir genommen, die ich nit weiß bekommen, wo ich im Elend bin.” („Innsbruck, itt kell hagyjalak téged,/távozom az utamon,/tova, idegen országba,/oda, ahol elvész az örömöm,/ahol…..
ZSírfeka 2015.01.14 23:28:27
@monddazigazatmar:
Első körben talán illemórát kellene venned. Bárdolatlan, frusztrált stílusod hű lenyomata annak, amit itt képviselsz.
Másodsorban, pár lépést tegyél a való világban, amit az elmúttnégyév teremtett.
Az ősszel volt szerencsém papcsák "úr" birodalmában, Zuglóban gyakorolni hivatásom. Nos, megdöbbentő élményekkel lettem gazdagabb: immár nem csak a hajléktalanok, hanem a jól öltözött nyugdíjasok is kukáznak. Nem egy, hanem egy délelőtt folyamán 4-5 valaha szebb napokat látott nyugdíjas keresgélt a szemétben. Kérdésemre a ház gondnoka elmondta, sajnos itt tartanak, a ház tehetősebb (értsd, még ennivalót vásárolni képes) lakói nylonzacskóba teszik a maradékot, hogy ne keveredjen a háztartási szeméttel. Természetesen a lakókkal is kommunikáltam, elképesztő méretű a kormány elleni utálat. Kb. 9 ember akasztana 10-ből. Ebben már Bp. más része is benne van, elitebb negyedek is, mint Zugló. Más. Kertvárosi ember vagyok, középosztálybeli környék, kis utca. Nos, az elmúttnyégyév remek teljesítményének köszönhetően (euró 260-ról 320-ra tornászása) 3 ház eladó a csodás, saját zsebre történő euró árfolyam felverése miatt. 4 házban kapcsolták ki az áramot, vagy a gázt, ki mit nem tudván befizetni. Hangsúlyozom, középosztálybeli környék, ki lentebb, ki fentebb helyezkedik el rajta. Végezetül: ügyvéd barátom neje könyvelőirodában dolgozik. 2009 óta a 25 cégből, akinek dolgoztak, 8 maradt talpon. Az én könyvelőmnél az arány hasonló, nála 10 cégből 3 működik még. Ezek színtiszta magyar mikro, és kisvállalkozások. Miközben a lózung a magyar vállalkozások megsegítéséről szól.
Gondolod, hogy egy ilyen országba, ahol egymillió hívő örül, mert a holdudvar pár tízezre szénné lopta magát, miközben százezrek menekülnek az ámokfutás elől, a csendes többség meg ov. rövidített, hatórás haláltusáját szeretné kérni a DunaTV kívánságműsorában, szóval, egy szerb, albán, egy török, afgán gazdasági menekültnek ez a kupleráj prespektíva?
Elnézést, a mondatot rosszul kezdtem. "Gondolod"... Nem elvárható követelmény a propaganda, a kozmetikázott statisztikák bemásolásában. Ki kellene lépni a valódi életbe végre, nem neked, bár te is rászorulnál, hanem a gazdáidnak.
S a végére: nem ballibsiként írtam ezt le, mert 2006 óta a lottóötösért sem szavaznék a balodalra. Miként a félrekezeltre sem 2002 óta. Csupán két lábbal a földön álló, a valódi emberek (nem pártrendezvényekre vezényelt zombik) között sokat forgolódó, a hazáját szerető emberként írtam e pár sort.
Stílusod miatt kicsi az esélye, hogy válaszolok, hiszen az őrtornyot osztogató hívekkel sem állok le a hitről vitázni, pedig ők egy sokkal kevésbé kártékony szekta tagjai, mint a fidesz.
Köszönöm.
ZSírfeka 2015.01.15 08:07:43
@barli:
Az egészből ez jön le neked, egy kiragadás a leírtakból? Egy hetvenéves nyugdíjas, aki alkalmazott volt, bizonyára aktív éveiben kifejezetten kérlelte a munkaadóját, hogy ügyeskedjen. Logikátlan a hozzászólásod, bocs.
Szomorú. Azonkívül ezért egyes jár az élet tolerancia, empátia nevű tantárgyából, igazi "akinek nincs semmije, annyit is ér" feelingje van.
Más egyéb?
ZSírfeka 2015.01.15 09:07:01
@barli:
Egyszerű volt emúttnyócévezni is.
Aztán hatalomra kerülve a négyzetére emelték a lopást, érdemi kormányzás helyett.
De valóban igazad van. A szemléleten kellene változtatni. Hogy ne mondja senki, az én szüleim nem kukáznak, a többi meg kit érdekel. Ebből is süt a lázári eszme, igazi keresztyéni hangulat árad belőle. S persze azon a szemléleten is, hogy nincs gond a korrupcióval. Meg azon is, hogy eltérünk az valódi kérdéstől, a lényeg ezen a blogon, hogy ki az a szerencsétlen lúzer, aki ide azért jön, a nyomorból a nyomorba, mert ez az ország a jólét parnasszusa. Elég kevés ország akad sajnos, ahonnan hozzánk érdemes gazdasági bevándorlóként idejönni.
Ha már ov a miniszterelnök, s 5. éve kormányoz, engedtessék meg, hogy rajta legyen számon kérve az emúttnégyesfélév. Olyan lehetőséget kapott a kétharmaddal, mint csak kevesen, amivel nem élt, hanem visszaélt. Úgyhogy vagy 6-7 millió magyarral egyetemben engedd meg, hogy orbánozzak, a szabad véleményalkotás jegyében, ha már az övé a felelősség az utóbbi idők történéseiért.
Az áruházlánc a kormány stratégia partnere. Legalábbis kötöttek ilyen szerződést egymással. A KDNP a Fidesz partnere a hatalomban, ők is kötöttek ilyen szerződést. A Tesco több ezer munkavállalót foglalkoztat az áruházaiban. A KDNP is elég jól elvan a saját létszámával,…..
ZSírfeka 2015.01.13 12:14:46
@tiz2: +1
ZSírfeka 2015.01.13 12:23:15
@déjá vu39: :))))))) +1
         "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"  (Orbán Viktor a…..
ZSírfeka 2015.01.12 17:21:23
A Szegedi Kattintós bebizonyítja, hogy a fideszes kommunikációs agytröszt messze nem használta ki a néphülyítésben rejlő óriási lehetőségeket. Íme néhány ötlet arra, miként lehet elterelni a már ismert kommunikációs trükköknél is hatékonyabban a magyar ember figyelmét a…..
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
ZSírfeka 2014.12.04 22:05:22
@polyvinyl:
El kell menni pszichiáterhez.
Vagy a kasszához.
Esetleg kilépni a való világba.