Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzzzzzzz

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma folytatódik az ügyintézős sorozat, Norvégiába látogatunk, és ott nézzük meg, milyen ügyeket kell intéznünk, ha úgy döntünk, megreszkírozzuk az ottani munkavállalást. A kockázatokat már csak azért is fontos hangsúlyozni, mert elképesztően drága országról van szó,…..
Hivatalosan szombaton, nem hivatalosan már pénteken kijött a Netflix második marveles sorozata, a Jessica Jones (anyakönyvi nevén Marvel’s AKA Jessica Jones, de senki nem fogja így hívni), a hétvégén le is daráltam az egészet, megrágtam a látottakat, és azt kell mondjam, hogy a…..
Az emberi százlábú-sorozat harmadik részének megtekintése után eszméltem rá, hogy a blogunk hasábjain még nem is foglalkoztunk Tom Six rendező széles körben ismertté vált…..
zzzzzzzz 2015.08.19 08:50:48
@AldoWinnfield: Fair enough.
zzzzzzzz 2015.08.19 12:44:00
@danialves: Egy szót sem olvastam a cikkből (nem érdekel), csupán a "tévedésre" akartam felhívni a figyelmet, ami, mint kiderült, az Index hibája. Ennyi.
zzzzzzzz 2015.08.19 18:23:14
@danialves: Szerintem egyáltalán nem ciki, hiszen megkövettem a szerzőt, miután kiderült, hogy nem az ő sara a hülye címadás. Részemről ezzel le is zárnám, ha nem haragszol. :)
Így teljesüljön minden kívánságom: egyik kedvenc színészem, a Deadwood zseniális Al Swearengenjét megformáló Ian McShane a Trónok harca 6. évadában lesz látható. A karakteréről semmit nem tudni, de azt igen, hogy a hatodik évad egyik kulcsfontosságú szereplője lesz, igaz, nem…..
Úgy vagyok én a remake-kekkel, mint az MLSZ a magyar futball közvetítésével: nem szabad túlzásba vinni, mert elkapcsolási faktor lesz belőle. A jó remake viszont olyan, mint egy fasza Liverpool-meccs: évekig emlegeted párás szemmel, még akkor is, amikor éppen kiszívtatok a Stoke…..
Legjobb női mellékszereplő (dráma): Uzo Aduba, Orange Is the New Black; Christine Baranski, The Good Wife (A férjem védelmében) ; Joanne Froggatt, Downton Abbey; Lena Headey, Game of Thrones; Christina Hendricks, Mad Men; Emilia Clarke, Game of Thrones Ez még az enyhébb reakciók közül…..
zzzzzzzz 2015.07.17 20:16:52
@lalolib: Te új vagy itt? :) Sixx egy gyökér, kb. ezt a színvonalat hozza a pozitív "kritikáiban" is.
Azaz a kétszeres Emmy-díjas Anna Gunn beszáll Gary Sinise mellé a Gyilkos elmék idén backdoorpilotozó spinoffjába, amiből a CBS mindenképpen sorozatot akar gründolni ezek szerint, hiszen egyikük sem az az olcsójános. Az első részt, amit majd a mostani Gyilkos elmék-évadba…..
zzzzzzzz 2015.01.30 19:40:42
@gizmo266: Nem ő bukott meg, max. a sorozat. Amúgy nem volt rossz az amerikai verzió, csupán teljesen felesleges. 1-2 szereplővel mondjuk rendesen mellényúltak, de Anna Gunn rendben volt.
Itthon fagy és köd, délután is csak 10 fok, valahol messze délen meg napsütés, meleg tenger és alacsony utóidényi árak. Ráadásul Európa délkeleti végeire a fapados is elvisz. Kipróbáltuk, hogy az őszi szünetben mit tud nyújtani Ciprus és Kréta. Mi nem csalódtunk, de aki csak…..
zzzzzzzz 2014.11.01 15:55:30
@ElChe:

"Az én megítélésem és tapasztalatom szerint itt Európán belül október-november táján nem nagyon van Ciprushoz hasonlóan nyárias élményt kínáló hely. És ezt úgy írom, hogy jártam fapadossal október Göteborgban is például, ahol szintén búvárkodtam, szóval széles a skála az összehasonlításhoz..."

Hát igen, két hely összehasonlítása már tényleg elég széles skála. :) Az meg különösen vicces, hogy Skandinávia és a mediterrán térség éghajlatát hasonlítod össze. :D
Szíriai gyerekkatonák kiképzése A koszovói közvéleményt feldúlta, amikor a köztévén beszámoltak arról, hogy egy férfi ezelőtt két hónappal a felesége tudta nélkül ment el 8 éves fiukkal Szíriába harcolni. Az esetről a fiú édesanyja, Pranvera Abazi számolt be a…..
zzzzzzzz 2014.08.30 09:15:48
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
Az első Vikingek-évadot is nagyon szerettük, bár a mi ízlésünknek kicsit kevés volt benne a brutális belezés, és szüzeket is nagyon ritkán raboltak el benne, de mindenért kárpótolt a hangulat, a környezet, a színészek és maga a történet, ami persze pont annyira hiteles csak,…..
Előfordul néha olyan, hogy a képvágó vagy az adásszerkesztő nincs teljes összhangban a technikusi stábbal, pontosan ez történt a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Éppen egy Korda György-fellépés végét vágták át a műsorvezetőre, de az egyik technikus bentragadt a…..
Mindjárt lesz egy újabb spoiler tematikában íródó poszt. ..
zzzzzzzz 2014.04.19 15:11:40
@tüske: +1
Nincs vita, a poptörénet legzavarbaejtőbb, legszórakoztatóbb zenekara. Zenekara? Bocsánat, mégsem. Inkább zenés akciószínház, a popzene totalitárius kutatómérnök-osztálya, ahol a dolgozók egyformán idéznek Hitlertől, Göbbelstől, Marcel Duchamptól, Mick Jaggertől, Freddy…..
A tévében nem könnyű újat, maradandót, értékeset alkotni, különösen nem network tévén, ahol az alkotók kezét igencsak megkötik a társadalmi konvenciók, a médiahatóságok és a reklámozók is. Itt kitörni, mást, újat alkotni a hagyományos sorozatok dömpinge között igazi…..
zzzzzzzz 2014.03.01 10:29:45
@Atter: No shit, Sherlock!

Nem vetted észre, hogy nem az akcentusáról beszéltem?
Deep Purple @ Papp László Budapest Sportaréna, 2014.02.17. Van a Treme című sorozat. Nem tudom ki látta, de aki nem, az azonnal pótolja, zseniális. Ebben a különböző történetszálak mellett rendkívül nagy hangsúlyt kap a New Orleans-i zene. Állandóan valami koncertet lát az…..
zzzzzzzz 2014.02.18 12:47:22
@Zizi6785: Ezen a blogon sosem volt követelmény a hozzáértés.
Az van a hétfőn bejelentett Iron Maiden-koncert sajtóanyagában, hogy "a jegyértékesítés február 13-án reggel 6 órakor kezdődik. Exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára február 12-én egész nap." Ez szinte minden, az esemény…..
zzzzzzzz 2014.02.11 21:27:45
@Thrasher: "édes drága jó istenem, hoyg erre a szánalmas blogra senki nem jár, aki bármit tudna a zenéről"

Miért csodálkozol? A blog szerkesztői is ebbe a kategóriába tartoznak.
Február 20-án indul a JJ Abrams producerkedésével készült scifi-sorozat a Viasat3 műsorán, ők lesznek a szinkronhangok: JOHN KENNEX (Karl Urban) – SZÉLES TAMÁSDORIAN (Michael Ealy) – VARGA GÁBORVALERIE STAHL (Minka Kelly) – RUTTKAY LAURARUDY LOM (Mackenzie Crook) – CSŐRE…..
zzzzzzzz 2014.02.03 16:14:54
A Vadon szava és az amerikai aranyláz romantikus történetein, a természet ellen küzdő, és ebben (hősiesen) elbukó vagy diadalmaskodó kisember sorsán felnőtt nézők könnyes szemel fogják követni a Discovery Channel első drámai sorozatát a Klondike-ot, amit egy Charlotte Grey nevű…..
zzzzzzzz 2014.01.21 14:55:48
@sixx: Idegesítő ez az állandó káromkodásod, nem lehetne, hogy magadban tartod?
A paksi bővítéssel és az ügyben tapasztalható kormányzati pálfordulással a napokban temérdek médium foglalkozott. Ha nem csupán személyek, de ügyek is kaphatnának Pinokkió-díjat, a paksi atomügy nálunk biztosan megkapná az elismerő címet. Mivel azonban ilyet nem tehetünk,…..
zzzzzzzz 2014.01.20 11:32:06
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:

"Sok oroszt ismerek."

LOL.
Ígéretes a cím, akármi is történjen ebben a részben. De folytassuk ott, ahol abbahagytuk. Monroe lelőtte JFF-et, a texasi kopót, de ez csak szerinte volt jó döntés. A malomban lévő másik három ember láthatóan nem így gondolja, és még fegyver is van náluk. Végül aztán a…..
zzzzzzzz 2014.01.09 16:04:23
zzzzzzzz 2014.01.09 21:15:56
@Dogla: Nem nézem (az első évad feléig bírtam) és nem is olvasom. Véletlenül kerültem ide és őszintén meglepődtem, hogy még megy.

Örülök, hogy elmondtad miért jársz ide, épp kérdezni akartam. :)
"Menten tudtam, hogy baj van, amikor láttam, hogy egy fehér kislány egy fekete manus karjaiba veti magát. Mer' hát ugye vagy hajléktalan, vagy rohadt nagy gáz van." És még vagy hatvanöt ilyen, 16 percben. Jó szórakozást és boldog új évet minden olvasónknak, igen, még a trolloknak…..
Ha bárkinek lett volna bármiféle kétsége afelől, hogy a Homelandben látott, befejezetlen felhőkarcolóba költöztetett nyomortanya az túlzás, hát az életben ilyen nincs is, az most nézhet nagyokat.   ..
Ahogy arra számítani lehetett, az RTL Klub X-Faktor című műsora továbbra is a magyar televíziózás Halálcsillagjaként zúzza le az ellent, és zsinórban negyedjére lett az év legnézettebb tévéműsora a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban. Tudjuk, még hol van az év vége, de…..