Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Langyos Takony

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selejtezők, kihívók elődöntője és döntője, aztán pedig maga "a" meccs a Kupáért. Röviden ennyi volt a harmincötödik AC. Hosszabban egyszerűen azért nem foglalkozunk vele, mert a regatta időtartamához képest a nettó vitorlázott idő elhanyagolható volt. Igen, az AC50-esek lenyűgöző hajók. Igen, most…..
Langyos Takony 2017.06.29 03:51:06
Ezen a héten visszatértünk Európába és egy kis szeletét megnéztük Olaszországnak. Firenze, Pisa és a lenyűgöző Chinqueterre. ..
Langyos Takony 2017.03.28 00:43:48
Lauren Blog Luxus két keréken 2015.05.18 08:08:30
Rég elmúlt az az idő, amikor már nem feltétlenül azok bicikliznek, akik nem engedhetik meg, hogy autót vásároljanak. Íme 5 példa, mely alátámasztja a fenti állítást. Ezekből a kerékpárokból akár agy autót is vehetnánk. Jócskán benne vagyunk a bringa-szezonban - ezzel nem…..
Langyos Takony 2015.05.19 11:41:27
@mortirolo: Maradjunk a BMC-nél, a Maseratinál lóg ki a hátsó fékbowden meg a váltóbowdenek is. :-)
 A szigeten nem túl hasznos előre tervezni, mondhatni felesleges. Kismillió dolog tudja áthúzni a számításaidat, és miért ne tennék? Túramenetünk végeztével Queenstown-ban kötöttünk ki. Csak két éjszakát töltöttünk el a városban, de ez is nagy hatással volt ránk. Bár…..
A héten kértelek titeket, hogy örökítsétek meg a tavasz egy számotokra szép, érdekes vagy jellegzetes pillanatait ott, ahol éltek. Többen is küldtek képeket, amikért nagy köszönet a fotósoknak. Számomra ezek a képek is igazolják, hogy miért az egyik legszebb évszak a tavasz…..
Langyos Takony 2015.04.19 08:06:32
világevő A cukrászat Picassója 2013.04.29 08:29:17
Így szokták emlegetni, de a világ legjobb cukrásza sem lehet nagy tévedés Pierre Hermével kapcsolatban. Az 51 éves elzászi származású, de első sorban Párizsban és Japánban aktív cukrásznak tényleg nem nagyon van konkurenciája ezért a címért, ha máshonnan nem, onnan…..
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
Langyos Takony 2012.11.27 23:31:34
@kék madár: Ne fáradjal vele:
"úgy érzem magam mint ősember a Duna Plazaban, egy szót nem tudok angolul"
Langyos Takony 2012.11.28 09:50:20
@Magyar Vitéz: roppant érdekes 3-4 poszton keresztül olvasni, hogy egy gimnáziumban hétből bukott emberből hogyan lesz takarító supervisor a Targetben néhány hónap WC pucolás után..
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Langyos Takony 2012.01.21 22:47:56
Langyos Takony 2012.01.22 01:08:34
@konspi:
A sok okostojásnak lejön az, hogy az ismerőseid pont olyan lúzerek, mint te.
Az én ismerőseim pedig mind állampolgárságot szereztek, a szakmájukban dolgoznak hatjegyű dollárokért évente.
Ja, és mindenkinek van jól használható diplomája, megszerezték otthon az elegendő munkatapasztalatot és megfelelő szinten beszélik a helyi nyelvet.

Csókolom!
Langyos Takony 2012.01.22 01:33:12
@Ann1294:
nem vagyok (vagyunk) spiler(ek), azt azért hozzáteszem, hogy 10-15 év munkájával jutottam(unk) el ide. Nyilván nem vág neki az ember külföldnek diplma után azonnal.
gg.blog.hu Búcsúm az Indextől 2012.01.08 12:38:00
 "Felek a fenti Megállapodást elolvasták és mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá." - ez a mondat zár le egy 13+4 éves szakaszt az életemben, vagyis: utolsó alapítóként a továbbiakban engem sem fűz semmilyen kapcsolat az Indexhez. Lehetne ehhez egy…..
Langyos Takony 2012.01.09 09:56:15
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Annak ellenére, hogy 3 ezer eurós büntetésre számíthat az, aki lemászik Párizs 300 kilométer hosszú barlang-és katakombarendszerébe, a Halál Birodalmában naponta rendeznek szeánszokat, vad orgiákat és bacchanáliákat a különböző okkult és katafil csoportok. Párizsi osszárium a katakombák mélyén…..
Azért az egy vicc, hogy a fehér iPhone 4-ről ez már a hetedik poszt a blogon, úgy, hogy fehér iPhone 4 továbbra sem létezik. 2010 júliusában, nyolc hónapja az Apple bejelentette, hogy gyártási nehézségek miatt nem megy neki a fehér szín, de azt ígérték, még abban az évben…..
Langyos Takony 2011.03.17 10:29:40
@Hanyi Istók: Ki a fasznak kell manapság porzsákos porszívó?
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
S. Petra küldte át mailben ezt a tök érdekes hírt, ami a Digitimesra, a világ egyik legjobban értesült techújságára hivatkozva ír az iPad 2-ről.Ezek szerint alapvetően öt fontos változásra lehet számítani az első generációhoz képest, és ezek majdnem mindegyike valamilyen…..
Langyos Takony 2010.11.27 23:06:14
@♥ Kitty ♥: Sunáználak!
Osakaban nem szaroznak ha wifi védelemről van szó ..
Langyos Takony 2010.11.27 10:56:43
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
A német RTL már 1997-ben felfedezte Sebastian Vettelt. Megkeresték az alig tízéves gokartbajnokot heppenheimi otthonában, ahol ő és édesapja is nyilatkozott a csatornának. "Egyszer vittem el egy serleget az iskolába, azonnal tönkretették, azt mondták, nagyképű vagyok. Ez volt…..
Langyos Takony 2010.11.23 09:05:16
Az egyik legjobb vételemnek tartom az AutoStitch nevű appot, ami az iPhone-on tárolt felvételeinkből készít panorámaképet. Bármilyen fotóprogrammal készíthetünk képsorozatot, a lényeg, hogy kb. 30 százalékos átfedést hagyjunk, hogy az alkalmazás össze tudja illeszteni a…..
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Tisztelt Elnök úr, kedves Pali!Mint plebejus a plebejushoz fordulok hozzád, a közülünk valóhoz. Szíven ütött az alábbi mondatod:"Magyarország nagy vállalkozásba kezdett ez év tavaszán, nagy változtatásokra szánta el magát annak érdekében, hogy a válságot leküzdve erős…..
Ha valaki nem barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, és még a rockzenét is kedveli, akkor biztos hallotta már Joe Satriani nevét. Az 1956-os születésű gitáros/zeneszerző/gitártanár játékával szólólemezei mellett kismillió helyen lehet találkozni, a műfajt megújító…..
Bemutatták a 2011-es Girót. Ezúttal Torinóban mondták el, hogy a körverseny merre fog tekeregni, és azt is, hogy mi miatt megy amerre megy. A szervezők a 150 éve történt olasz államalapításra gondoltak, mikor tervezték az útvonalat – ők mondták. Ezért indul a…..
B-oldal TOP15 leszbikus klip EVÖR 2010.10.15 07:40:00
A cikket, az élményt és a válogatást köszönjük a Fluff magazinnak! A tengerentúlon, mint tudjuk, sokkal melegbarátabb a légkör. Rengeteg buli, fesztiválok, filmvetítések, és ahogy az L word-ben is láthattuk, még leszbikus tisztítószolgálat is a nők rendelkezésére…..
Langyos Takony 2010.10.15 12:18:23
@Mostly Harmless:
Aha...:
215. Az idegen írásmód szerint írt közszavakhoz és tulajdonnevekhez általában ugyanúgy
közvetlenül (tehát kötőjel nélkül) tapasztjuk hozzá a toldalékokat, mint a magyar szavakhoz és
tulajdonnevekhez: businessből, cowboynak, fairül, schillingért, signorét, Amundsenről,
Stockholmnál, Janus Pannoniustól; stewardessek, Habsburgok; barrelnyi, shoppingol,
horatiusi, verdis, greenwichi, wrocławi, toulouse-lautreci, karl-marx-stadti; stb.
217. Bizonyos esetekben kötőjellel kapcsoljuk a toldalékokat az idegen közszavakhoz és
tulajdonnevekhez.
a) Ha az idegen írásmód szerint írt közszó vagy tulajdonnév végén hangérték nélküli (ún.
néma) betű van, vagy ha az utolsó kiejtett hangot betűknek bonyolult, írásrendszerünkben
szokatlan együttese jelöli, akkor a magyar toldalékot mindig kötőjellel fűzzük a szó testéhez:
guillotine-t, monsieur-nek; Glasgow-ban, Iaşi-nál, Loire-on, Montesquieu-nek, Montreux-ig,
Peugeot-t, Rousseau-val, Voltaire-é; stb. – De hagyományosan: Anjouk.
Langyos Takony 2010.10.15 12:18:57