Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holly Goly

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parancsoljatok, az eredmények! Mindenkinek köszönjük az inputot, és jövőre hasonló jókat kívánunk. Használt lexikon. Élethű Orbán Viktor keritörpe hajszesz Egy dezodor, ami attól különleges, hogy indiai. Ilyen celofánba meg barna kartonba van csomagolva. Janibácsi…..
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
Nyakunkon az idei díjszezon, szóval eljött az esélylatolgatások ideje. Én húznék is egy merészet: a Saul fia hazahozza a legjobb film díjat, ami annyira nem is abszurd elképzelés, mint amilyennek elsőre tűnik! A Saul fia fű alatt érkezett Cannes-ba és már a filmfesztivál első…..
Smoking Barrels Macbeth (2015) 2015.10.11 12:00:00
Sosem értettem, mi a céljuk a filmes Shakespeare-adaptációknak, elvégre a legtöbb, amit az egyes alkotók ki tudtak (és ki mertek hozni) a műfajból, hogy korhű (rosszabb esetben modern) jelmezekben és díszletek között mondatták fel a klasszikus sorokat színészeikkel. Nem tudom…..
  Sokan álmodoznak, sőt inkább ábrándoznak a rivaldafényről, és nagy sztárok melletti top testőri munkáról. Hosszú  és rögös út vezet a mesés jövedelmet biztosító szerződésig, - következésképpen csak nagyon kevesek képesek  odáig eljutni. Igazi nemzetközi karrier…..
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
Miután menekültekkel már teli a padlás - nehogy valaki szó szerint értse! -, foglalkozzunk egy olyan témával, amellyel blogunk kiemelten foglalkozott múlt év végén-év elején - mi a helyzet a vasárnapi zárva tartás hatásaival? Aki megfelelően elvetemült és sok ideje van, itt…..
Holly Goly 2015.09.14 11:25:18
@ördöngös pepecselés:
1.) Németországban és Ausztriában nem most zárták be vasárnap a boltokat, hanem soha nem is voltak nyitva - nagy különbség.
2.) És szép lassan nyitnak ki ott is, Bécsben pl. nyitva a Billa, meg egy csomó Spar.
A tesztoszteron bizony a legfontosabb FÉRFI nemi hormon, aminek a mesterséges bevitele számos mellékhatással és kockázattal jár. Nem így gondolták a következő listánkban szereplő „hölgyek”, akik nem hogy túltolták, de egyenesen férfivá is váltak a szertől. 1. Ez a…..
A jól felépített fideszes kommunikáció pajzsán erős rés támadt. Mint emlékszünk rá, Németh Zsolt a minap úgy fogalmazott, hogy az „asszony nem ember”. Nos, ennek a kijelentésnek a valóságalapján lehet ugyan vitatkozni, de a legfelsőbb helyről sem érkezett rá cáfolat,…..
Az, hogy lassan vége a nyárnak, szerencsére egyáltalán nem érinti a Balaton legjobb éttermeinek nagy részét. Egyre többen vállalják be ugyanis a szezon meghosszabbítását, illetve a téli…..
Köztudott, sőt, már-már megszokott is, hogy amikor egy színésznek/rendezőnek/írónak kissé befuccsol a karrierje, vagy csak egy egyszerű levegőváltásra vágyik, a tévéhez fordul, ahol jellemzően sokkal hálásabb mind a közeg, mind a közönség. Azonban Sam Esmailt nem egy Fincher…..
Hírességek, amikor még senki nem (vagy csak nagyon kevesen) ismerték őket: ritkán látott fotók korunk ikonjairól. 1. Barack Obama a főiskolai kosárlabdacsapatban. 2. Arnold Schwarzenegger első látogatása New Yorkban, 1968 3. Bill Gates rendőrségi fotója 1977-ben, miután…..
Tisztelt Főnöknő illetve Főnök Úr! A Derrick és Harry Projektmenedzsment blog különleges távelemzési módszertana segítségével elvégeztük az Ön személyre szabott vezetői elemzését. Az eredmények igen kecsegtetőek: Ön alapvetően remek vezető! Emellett feltártunk néhány…..
Még mindig jó hideg van, ami ellen nyilván a legjobb finom kajákkal felvenni a küzdelmet, ehhez egy  toplista a budapesti kínálatból, a street foodtól az elegánsabb lehetőségekig. Íme a toplistám, random sorrendben! Alul pedig lehet szavazni a kedvencedre! Vaddisznóoldalas…..
A divat világával ellentétben az órák világa jóval lassabb ütemben változik. Ez persze nem a fejlődés hiányát jelenti, de legalább tovább élvezhetjük a jól sikerült formaterveket és technikai megvalósításokat. Most három hagyományőrző órát mutatunk be. Baume and Mercier…..
 Mai eldöntendő kérdésünk a még mindig hatalmas népszerűségnek örvendő és a sokak számára (köztünk számomra is) még ősszel is nagy nehézségek árán levehető Converse újdonságaihoz kapcsolódik. Bár a hideg idő ellen már kitalálták a bélelt Converse cipőket, ám az…..
Karácsony a H&M-nél! November 25-én debütál a H&M karácsonyi kampánya, melyben igazi sztárparádéval találkozhatunk majd.Sean O'Pry, Armando Cabral és Miles McMillan világhírű modellek mellett, Lady Gaga és Tony Bennett is szerepet kapott a svéd divatmárka ünnepi…..
Összegyűjtöttük Nektek egy csokorba a 10 LEGSZEBB MAGYAR SPORTOLÓ NŐT! Mi nem csak a kimagasló teljesítményükre vagyunk büszkék, hanem tündöklő szépségükre is, mert ugye a MAGYAR NŐK A LEGSZEBBEK A VILÁGON! Jakabos Zsuzsanna - Úszás Tápai Szabina -…..
Vannak olyan sorozatok, amiket szeretni lehet, de azért igazán rajongani nem értük szoktunk. Ha ezek közül kivesszük a családi sorozatokat, és fókuszálunk a romantikus témákra, akkor rajzolódik ki előttünk a bájos sorozatok csoportja. Előnyük, hogy szinte bármikor…..
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
Mindenütt ott vannak. A csigaháztól, a fülkagylónkon át a galaxisokig szinte minden spirális képződményben. De vajon honnan ismeri a mikro és makrokozmosz a Fibonacci sorozatot? Netán a világmindenséget ez alapján teremtette a Mindenható? Galilelo Galileo mondta volt, hogy a…..
Átadták. Ideje volt. Viszontagságos beruházás volt és sokat késett. Régóta tervezték, régóta vitatkoztak rajta. Én is írtam róla jó pár éve és akkor arra a következtetésre jutottam, hogy kár lenne rá közpénzt költeni. Én persze sok mindenről gondoltam életem során, hogy kár lenne arra közpénzt…..
Úgy hírlik, hogy a 2000-es évek elején kicsúcsosodó belvárosi bontási hullám – amely főként a Kiskörút–Andrássy út–Nagykörút–Rákóczi út közé eső területet érintette – újfent felkerekedett, hogy elsöpörjön magával jó néhány épületet. Amikor 2008 körül leálltak a bontások az ingatlanpiaci válságnak…..
Holly Goly 2014.09.20 10:43:23
@cenzuratroll bosszanto: akkor az olaszok, a franciák, az angolok, meg mondjuk a belgák (nézegess Brugge-ről készült képeket) is nyilván elutasítják a fejlődést, mert ott pl. tudak az ilyenre vigyázni, meg állagmegőrizni... gondolkodj, mielőtt hülyeségeket írsz.
Megjelent a U2 új albuma, meg is hallgattam, de asszem még emésztgetem kicsit, mielőtt bármit is szólnék hozzá. Viszont már régóta tudom, hogy mi az a 10 szám, amit a leginkább kedvelek a zenekar hosszú és tartalmas történetéből. Mert lehet a U2-t vagy inkább Bonót utálni és…..
Holly Goly 2014.09.13 18:00:28
@zassz: soha nem értettem, hogy emberek miért állnak ki a pontatlan információik mellett egy gyenge "hát-nem-tudom-szerintem" érvvel 2014-ben, mikor szemmel láthatóan (ha ide kommentelsz), van interneted is. de hadd segítsek:
lmgtfy.com/?q=which+one+was+the+original+u2+one+johnny+cash+one
másodikkként kijön a wikipedia oldal, ajánlom a "legacy" rész 2. bekezdését.