Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géntechnikus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban a GENERA adatbázis kapcsán már pedzegettük, hogy mennyi közlemény létezik, amelyek génmódosított szervezetek hatásaival foglalkoznak, de nemrég megjelent egy rövidke összefoglaló a kérdésről, úgyhogy újra visszatérnék rá. A szerző nem lacafacázott,…..
Géntechnikus 2015.02.10 17:48:14
@Dbm:
Nem akarlak elkeseríteni, de "A GMO"-t még csak csipegetni sem tudod, nemhogy két pofára zabálni. Merthogy ez csak egy olyan általánosító fogalom, aminek tetszőleges a konkrét megjelenési formája, és étkezési szempontból az égvilágon semmit nem jelent.
Egy kanadai házaspárnak sikerült az, amibe a politika és a zöldek bicskája többször beletört: meghátrálásra kényszerítették a világ legnagyobb géntechnológiai vállalatát. A 2007-ben alternatív Nobel-díjat kapott – jelenleg Budapesten tartózkodó – farmerek esete…..
Géntechnikus 2010.06.11 13:09:45
@Pacsker: márpedig ha érdekel az igazság, akkor szánd rá az időt, és nézd meg a Komavary által megadott linkeket. A kanadai legfelsőbb bíróságnál hitelesebb forrásod nem lesz.
Legalább ne terjesszétek tovább azokat a közszájon forgó hazugságokat, amikkel tele van a világháló. A nagy multit ne szeresse senki, az rendben van, de azon a sekélyes reflexen lépjünk már túl, hogy amit a cég mond, az mind hazugság, aki meg a céget fikázza, az csak igazat mondhat!!!

Néhány szó szerinti fordítás a legfelsőbb bírósági döntésből:
"Az 1998-as repce terményük tesztje szerint annak 95-98%-a Roundup Ready repce volt."
A bíróság szerint "egyik feltételezett forrás [melyeket Schmeiser javasolt] sem tudja elfogadhatóan megmagyarázni a Roundup Ready elterjedtségét és koncentrációját az árú minőségű repcéjében"
Géntechnikus 2010.06.14 02:07:38
@Gloucester: Előbb a saját portád előtt söprögess, a "tanácsaidat" pedig tartsd meg magadnak.

Ha a te laikusod azt állítja, hogy nem nyerte meg a pert teljes egészében a Monsanto, akkor nem hazudik. De ti, és mindazok, akik szajkózzátok tovább Schmeiser öntömjénező csúsztatását, hogy ő nyerte meg a pert, bizony hazudtok. Ezen nincs mit szépíteni.