Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ügyfélszolgálatos

0 bejegyzést írt és 3616 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elemi erejű atomcsapás ért a múltból: eszembe jutott, hogy valamelyik régi, 1994-es Rúna magazinban egészoldalas hirdetést kapott a Carpe Diem nevű hazai popcsapat! Ami ugye nem volt más, mint Novák Csanád és a Valhalla Páholy (vagyis hogy egészen pontosak legyünk: a Valhalla Records) frappáns…..
ügyfélszolgálatos 2021.02.03 00:22:34
@-Szűcs Gyula-: Nevetséges amiket itt írkálsz. Simán lehetett DnD -t kapni nekem egy rakás handbook még a mai napig meg van 1992-ben egy jó részüket. Az meg hogy a Magus savanyú magyar DnD lett volna csak idióták gondolták. Amikor megjelent mi a barátaimmal már túl voltunk DnD, Star Wars és még Harc és Varázslat partik sokaságán is. Lehet hogy neked vidékinek nem volt elérhető, de itt mások is írták hogy simán volt DnD könyvük pedig szintén vidékiek voltak. A Silverland meg baromira nem a "budai úrigyerekek" boltja volt, simán ott vásároltunk cuccokat sokáig. Ha meg vidéki voltál akkor főleg ne írj ilyen baromságokat amikor fogalmad sincs hogy mi volt akkor Bp-n.
MadBlog The Last of Us Part II 2020.06.24 22:39:58
Ez az ismertető 100% spoiler mentes. Amit nem egyszerű betartani egy olyan játéknál, ahol a sztorinak ilyen központi szerepe van, és ekkora szakadékot kreál az azt gyűlölők, és imádók között. Éppen ezért a későbbiekben fel fogok tölteni egy újabb írást, amiben részletesen kivesézem a sztorit…..
2009 végén sajnos nem szilveszteri kabarétréfa volt, hanem a szomorú valóság, hogy a magas nyomdaköltségek, az alacsony eladási mutatók és a világgazdasági válság miatt a jubileumi 100. számmal megszűnt a Kretén, a '90-es évek emblematikus viccújsága. Most viszont jó hírünk van a másfélkegyelmű…..
ügyfélszolgálatos 2019.10.29 00:04:44
@wmiki: Te még élsz? Csoda...
ügyfélszolgálatos 2019.10.29 00:04:49
@wmiki: Te még élsz? Csoda...
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
ügyfélszolgálatos 2019.05.02 14:20:02
@zriff: A Fidesz MO -ért dolgozik? BWAHAHAHAHAHAHA ez a hét vicce... Te olyan hiszékeny vagy hogy a Nigeriai hercegnek is küldtél pénzt mi?
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
ügyfélszolgálatos 2019.04.22 00:19:35
ügyfélszolgálatos 2019.04.22 00:20:53
@sírjatok: Azt tudod ugye hogy ha ma MO-n még valaki Fidesz szavazó az vagy hülye vagy részt vesz a fidesz lopásában. Te melyik vagy?
Az előző bejegyzésemben - Az új hidegháború küszöbén -  az USA és Kína közt kibontakozó stratégiai küzdelemről írtam.  Ennek folyományaként bemutatásra kerül lehetőleg minél több, a két nagyhatalom politikáját meghatározó belső kényszer. Az első ilyen bejegyzés ez, ahol a kínai népesedés aggasztó…..
ügyfélszolgálatos 2019.04.15 23:10:16
@MAXVAL bircaman közíró: Milyen mítosz te kretén? Senki sem mondott semmi ilyet. A te főnököd nyal csak a kínaiaknak.
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
ügyfélszolgálatos 2019.01.18 11:02:49
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
A sejtelmes, szilveszterire hangolt teaserből sok minden nem derül ki első blikkre (sokadszorra biztos több, mert simán tele lehet rejtett utalásokkal), de a lényeg igen: a Netflix sorozatának harmadik évadja 2019. július 4-én, az amerikai függetlenség napján érkezik a szolgáltatóra. Van egy új…..
ügyfélszolgálatos 2019.01.02 09:52:49
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Ezzel a névvel nem csoda hogy nem érted ezt a sorozatot.
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
ügyfélszolgálatos 2018.12.31 10:41:35
@John Brennan: Na itt is az első fizetett fidesz hívő. Lassan megy ma az ügymenet a Lendvai utcában.

Ja és O1G!
Montázs: Azonnali.hu Az egykor szebb napokat megélt megyei napilapokba az egykoron még a reklámadó kapcsán a sajtószabadság torkára lépő kétharmadról Nemzet-vezércikket író Csermely Péter készített alákérdezős proapagandainerjút Orbán Viktorral, melyet karácsonyra minden megyében megkaptunk, hiszen…..
ügyfélszolgálatos 2018.12.25 19:05:13
O1G
Református teológus szerzőnk a debreceni adventi vásárban és az egyik nagy bevásárlóközpontban kérdezősködött arról, hogy miről szól a karácsony és hogy kicsoda Jézus/Jézuska. Meglepő válaszok születtek, és a leglelkesebben egy hétéves kisfiú nyilatkozott. A megkérdezettek többsége tudta, hogy a…..
Tegnap este több ezer fő gyűlt össze a Magyar Televízió székháza előtt, hogy tüntessenek azért, hogy a média pártatlanul számoljon be a tüntetésekről. Velük tartott számos ellenzéki párt is. Az este a feszültség pattanásig nőtt, az országgyűlési képviselők bementek a…..
ügyfélszolgálatos 2018.12.18 03:00:36
@ulpius66: Elfelejtetted bevenni a gyógyszered? A holnapi viziten haragudni fog a Főorvos Úr, és eltilt a számítógéptől!
ügyfélszolgálatos 2018.12.18 04:10:50
@Sir Bates dö Hól: Ja ezek a fideszes trollok vagy nem fogják fel mi történik az országban vagy támogatják is azt.
Nem is tudom, hogy mi vagyunk jobban meglepődve vagy Habony Árpád. Már a múlt héten is csak meredten pisloghattunk, amikor a lassan tíz éve kakatón delíriumban vegetáló ellenzék az ébredés jeleit mutatta a túlóratörvény parlamenti szavazásásán, az MTV székháznál zajló események pedig már-már az…..
ügyfélszolgálatos 2018.12.18 03:05:56
@Brix: Az origó-n sorosistának hívják a tüntetőket. Szóval én nem lepődtem meg, hogy ez az ulpius debil miket ír, egyazon helyről kapják az leírandó anyagot.
ügyfélszolgálatos 2018.12.18 03:08:52
@zrx_xzr: Az hagyján de a Rákosi rendszer is megdőlt (kb. 1 óra alatt) és ott simán elvitték az embereket és megkínozták. Ezt a fidesz ner tákolmányt csak a főnöktől kapott lóvé tartja össze. Majd figyeld meg hogy milyen gyorsan váltani fognak a mostani támogatóik. Lesz még ellenzéki támogató komment bircától és a másik debiltől ulipus-tól... Lehet nem ma, de egyszer.
A Kercsi-szorosban kibontakozott orosz-ukrán konfliktus az orosz „lopakodó terjeszkedés” egyértelmű példája. Határozott nemzetközi reakció nélkül tovább tágítja Oroszország mozgásterét, erodálja a nemzetközi szabályokat, destabilizálja Ukrajnát, és gyengíti az euroatlanti szövetségi rendszer erejét…..
ügyfélszolgálatos 2018.11.28 23:56:42
@Tibor Somogyi: Nem ül fordítva, mert az Fszb-től azért kapja a fizetését a bica hogy a ruszki propagandát terjessze. Nem szabad vele szóba állni, ignorálni kell.
Blogadó Az ateizmus nem vallás! 2018.07.17 03:01:57
"Az ateizmus Isten, ill. az istenek tagadása, logikailag a teizmus ellentéte. (A teizmus az a világnézet, mely Isten valóságosságát állítja, s létezését megmutatni, bizonyítani próbálja.)" Sajnálatos módon nagyon sok tévhit kering az interneten, az ateizmusról, és ennek mélyebb filozófiai…..
ügyfélszolgálatos 2018.07.17 21:39:37
Októberben tér vissza a 9. évadával a Walking Dead és az eddigi kiszivárgott hírek alapján úgy tűnik, hogy komolyabb válaszúthoz érkezett a sorozat. Először is új showrunner veszi kezébe az irányítást, Scott M. Gimple feljebb lép és egyszerre fog foglalkozni az összes Walking Dead projekttel, helyét…..
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
ügyfélszolgálatos 2018.07.12 09:05:55
@arabok balrol: Tudod az a szomorú, hogy te még csak nem is bérkommentelő lehetsz, hanem saját meggyőződésből vagy ilyen hülye...
David Nevins, a Showtime Networks elnök-vezérigazgatója kedden bejelentette, hogy Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozattal tér vissza a képernyőre. A provokatív figurák megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok…..
ügyfélszolgálatos 2018.07.10 17:51:16
@maxval balcán bircaman: Nem csak nem mindenki retardált mint te.
Amerika Kapitánytól a Végtelen háborúig. Hogyan lehet közte magunkat kiismerni? Íme a képes útmutató, videókkal!..
ügyfélszolgálatos 2018.05.14 23:11:37
@Din Serpahis: Inkább szerintem kijöveteli sorrendben nézd meg őket.
Vivi mankókkal csoszog be Babetthez, keresem rajta a márkajelzést, de nem mutatják közelről, pedig biztos nem a sarki sztk-ból való darabok. Mindenesetre az okosabbak levonhatják a következtetést a platformszandi és a terhesség kapcsolatáról, akinek ez nem lenne elég, annak…..
A kormánylap Figyelő friss listája cikke szerint Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán távozó humáncsúcsminiszter utódja az Emmi élén. A református lelkészt ezzel egy olyan katolikus professzor váltaná, akinek voltak érdekes mondatai az elmúlt években. Az…..
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Sétáltam a gyönyörű napsütésben. A határon feltűnt migráns hordák békésen legelésztek a kerítés tövében. Egy sem mert belépni az országba, az tegnap úgy meg lett védve, hogy csak na. Mindenki derűs nyugalommal végezte a munkáját, hisz azt már nem kell félteni a menekültektől. A nagymamák, és a…..
ügyfélszolgálatos 2018.04.09 21:24:09