Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kérődzőgiliszta

0 bejegyzést írt és 1028 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Még egy lábjegyzet 2019.08.19 07:58:40
A homály ugyan egyre csak sűrűsödik, hogy mi is volt a Domingo-féle zaklatási ügy, mindenki eltűnt, nem szól, csak a Domingót védők emelték föl a hangjukat, legtöbben azért egy kis ráhagyással, nehogy valami bajuk legyen belőle. Nem látni, ki volt mögötte, ha volt valaki, mi volt a cél, viszont van…..
kérődzőgiliszta 2019.08.20 11:22:38
@kérődzőgiliszta: folyt. Őket a média találta ki és pörgette fel. Közülük PD a színpadképes, de a hangja messze van a csúcstól. JC hangja színesebb, érzelmi skálája szélesebb. LP a legdinamikusabb hang, de nagyon eee-zik és a felső regisztere színtelen. A népnek viszont a cirlusz kell!
kérődzőgiliszta 2019.08.20 14:37:04
@Veszéjben a lyogállamiság !:hallgatni kell őket, nem b@szni velük
kérődzőgiliszta 2019.08.20 14:42:15
@CSOKKI MÁLNA: gyengepenge! Már nem élnek jó tenorok. Egy-egy stílusra, szerzőre kigyúrt média kurvák vannak.
  A látogatóközpont bejárata a megnyitás előtt - fotó: Wachsler Tamás Komolyan azt hittem rosszul olvasom, mit ír a turizmus.com az Országház tegnap átadott új látogatóközpontjáról. Miután megdicsérik a klasszul kialakított, hiánypótló egységet, rátérnek a cikk felét…..
A makrófotók mindig rejtenek magukban egy kis ámulatot. Talán ez is az oka annak, hogy több cikk is található ezzel a témával itt nálunk. (Halak, Pókok, Méhek, Szemek)Most egy indonéziai fotográfus, Nordin Seruyan munkásságát mutatjuk meg nektek, legalábbis néhány képét. Ebben…..
kérődzőgiliszta 2014.04.29 08:30:01
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
Kicserélni egy nyílászárót, fittyet hányva a homlokzatra, egy újépítésű társasházon is gáz. Egybebontani két szomszédos ablakot pláne. Mindezt műemléki környezetben, világörökség területén, helyi védettségű épületen meg aztán kiváltképp. Ja,hogy ráadásul ez a…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
kérődzőgiliszta 2014.02.19 08:32:10
@felucca: Boccsinka drágám. De az az autó, amit gyorsan szeretnél eltávolítani a Belvárosból, hol és hogyan érkezik oda? Vagy ott születik? Ott szerelik össze? Szerinted egy úton az egyik irányba több autó megy, mint a másikba?
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
kérődzőgiliszta 2014.01.31 19:20:54
@Móg: Lécciléccilécci, hányszor hallottad a tévében bemondani, hogy xy hangját kissé felhangosíthassuk, hogy jobban hallhasd?
Ez hangeditori rutinfeladat! Ez semmilyen jogot nem sért! Hidd el! Vagy tudod mit? Ne hidd el! De attól még így van! :-)
kérődzőgiliszta 2014.01.31 19:43:51
@Móg: "többszörös hangerővel rávettük a hangsávra" Így hazudtok libsikéim! Nem vettek rá semmit! Az erősítették fel, ami rajta volt, ami ott elhangzott és mindenki, így a tévések és MA is hallotta, mi több, reagált is rá!
kérődzőgiliszta 2014.01.31 19:46:12
@a keresztényeket bántani tilos: Apafej, nem csak a hirtévé készített felvételt! Még vagy 4 másik tévé felvételén hallható a bekiabálás és MA reakciója!
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
kérődzőgiliszta 2014.01.31 14:29:07
@King Arthur: Ajjaj! Látom írni tudsz, de nem érted a szöveget!
"226/A. § (1) Aki abból a célból, hogy más vagy mások becsületét csorbítsa, hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang- vagy képfelvételt készít, ha más bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

"...valótlan tartalmú..."

Érted?
A tartalom és a hangerő nem ugyanaz! A tartalom a hangerőtől nem változik!

Mesterházy pedig reagált rá, ergo, hallotta!

Kb. ennyi a tény!

Az pedig, hogy Mesterházy mit mond arról, hogy mire reagált, az vélemény!
A felvételt látva mindenki eldöntheti, hogy szerinte mire reagált Mesterházy!

Megjegyzem, ha egy erről az eseményről helyszíni, folyamatos jegyzőkönyv készült volna, mint pl. a parlamenti ülésekről, abban olvashattad volna a "kötelet" (balról "kötelet" bekiabálás) és Mesterházy reakcióját erre!

A lopott nevű (összefogás, bahhaha) böszmebanda bebukta ezt az egészet. Ez a 3 ex sportminisztériumi tolvaj (majd csak találnak Cuslágnak is valami pozíciót) nem megoldás a problémákra, hanem maga a probléma!
Amíg ezeket nem zavarja el a baloldal, addig maradnak szopóágon!
Az Orbanizmus szoborparkja. A kezdetektől fogva hülye ötletnek tűnt. Már akkor sem volt világos, miért kell ehhez új házakat építeni, amikor akad bérelhető ház vagy lakás bőven. A kormány valódi választ erre a kérdésre azóta sem adott, csak valami hangzatos utalás…..
kérődzőgiliszta 2014.01.22 20:30:10
@Ordzsonikidze: A te eszeddel 100 év alatt sem értenéd meg hogy működik a közigazgatás!
kérődzőgiliszta 2014.01.22 21:27:09
@paraszthajszal: Ezt a komplett baromságot honnan szedted össze? Légyszi, idézz be legalább egy hiteles dokumentumot az állításaid bizonyítására!
kérődzőgiliszta 2014.01.22 21:59:37
@paraszthajszal: ???? Ennyi baromságot!
Milyen multiról beszélsz? Tud egyáltalán ki volt a kivitelező?
A kőszegi hétvégi ház után most egy Szolnok melletti templomot, pontosabban a szandaszőlősi református gyülekezet közösségi házát karolta fel az egyik leglátogatottabb építészeti és dizájn oldal, a Dezeen. A modern építészeti kialakítást a Sagra Architechts irodának…..
kérődzőgiliszta 2014.01.22 21:05:56
@Kínai cuccok tesztje: Nehéz lehet neked! Egy művészeti korstílus országonként eltérő jegyekkel, nem attól függ a mibenléte, hogy te mit gondolsz róla! A szocreál az nem vélemény kérdése!
kérődzőgiliszta 2014.01.22 21:09:41
@Kínai cuccok tesztje: Szerintem jobban jársz ha kínai cuccokat tesztelsz! Az építészeti irányzatok definíciója kissé meghaladja a képességeidet.
kérődzőgiliszta 2014.01.22 21:14:40
@otthonterkep: Ajjaj! Egy iroda nem képes tervezni! Tervezni pl. építész(ek) képesek! A szerzőség (a szerzői jogok) kizárólag személyekhez köthető(k)! Esetünkben Sajtos Gábor, Grand Gabriella, Páll András, Virág Péter, Németh Regina nevéhez.
Az ócsai sztori bedőléséről most nekem kapásból a Rage Against the Machine zenekar Killing in the name című száma jutott eszembe (ha nincs meg, katt ide, ugye mekkora fenomenális poén volt ez most tőlem, muhaha). Kárörvendés nélkül: ez a történet tipikus példája annak, hogy az…..
kérődzőgiliszta 2014.01.19 09:08:46
@emzperx: ne zavarjon, hogy ez Ócsa esetében nem így történt! De engem különösebben nem zavar, hogy hazudozol! Legyen ez a családod és a munkatársaid baja!
kérődzőgiliszta 2014.01.19 09:21:11
@endike: Ha érdekel, miért nem nézel utána?
Szakály Sándor, a Veritas Történetkutató Intézet igazgatója "idegenrendészeti eljárás"-nak titulálta a kamenyec-podolszki deportálásokat, melynek során a magyar hatóságok csaknem 20,000 magyar és a zsidóüldözések elől Magyarországon menedéket kereső zsidót deportáltak a…..
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy háromkirályok. Éldegéltek maguknak a Balkán sarkán, vitatkoztak naphosszat, tépték, marták egymást ahol és ahogy csak lehetett, érték alapon nyilván, mert az egyseggű háromkirályok másképp nem is tudják. Fogadkoztak erősen, hogy ők…..
Először éni is csak hirdetés és az oszlop állapota közti furcsa összefüggést szerettem volna lefényképezni (amúgy a Kétfarkú Kutya Párt akciójáról van szó), de aztán rájöttem, hogy az igazi kincs a falfirkákban rejlik. Na de kinek van igaza? Mészkő-e a márvány? A…..
kérődzőgiliszta 2013.12.15 18:26:30
FRISSÍTÉS! A cikknek köszönhetően számos újabb megkeresést, tájékoztatást kaptam a főfelügyelőség ügymenetével kapcsolatban - ezeknek folyamatosan utánajárunk. A publikált levél utolsó bekezdésében szereplő állításokkal kapcsolatban, melyek szerint az objektum védelmét…..
A kormány 17 ezer laptopot kíván eljuttatni a rászorulókhoz. A 17 ezer laptopból 16 ezer darab a megadott célcsoportból pályázó magánszemélyekhez, a többi pedig meghívásos tender révén hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók oktatását célzó intézményekhez,…..
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..
  Tegnap zajlott Erdélyben a Székelyek Nagy Menetelése. A megmozdulás régen nem látott egységet teremtett a romániai magyar szervezetek között: gyakorlatilag mindegyikük támogatta a demonstrációt. Budapesten, Pozsonyban és több magyarországi városban is voltak…..
kérődzőgiliszta 2013.10.29 18:51:34
@vasmargitt: Kezdheted összeszámolni, hogy Dél-Tirolban, Feröer-szigeteken, stb. (bármely autonóm területen)hány kettős állampolgár van! Ha nem találsz egyet sem, akkor igazad van!
no emisszió Érinthetetlenek 2013.10.08 12:48:59
Nem tudom, igazat mond-e a Fenyő-gyilkosság perének - egyébként eskü alatt igazmondásra kötelezett - koronatanúja, Radnai László, amikor azt állítja: ajándéknak szánták Fenyő halálát Gyárfás Tamásnak. Nem tudom és - gondolom többmillió honfitársammal egyetemben - rá sem…..
kérődzőgiliszta 2013.10.09 12:56:30
@nagyfeszültség: Vélhetően ismerik az elkövetői kört és ők nem tartoznak bele! :-)
Az intézkedésre a szükség a miheztartás gyanánt volt kábé esedékes...
kérődzőgiliszta 2013.09.27 09:32:43
@arvizparty: Én is!
Oh, igen, az interjúalany felébredt szörnyű, lidérces, nyomasztó álmából. Kertész Imre és Iris Radisch beszélgetése döbbent visszatekintés. Mint azok a megrázó vallomások, amelyekben a szcientológia fogságából szabadulók hökkenten néznek magukra: Én? Ezek között? Ilyen…..
kérődzőgiliszta 2013.09.16 20:30:36
@Megfigyelo: Úr isten, Izraelnek van ellensége? Ki az?
Nincs is annál egyszerűbb, mint érvelés helyett lehülyézni a vitapartnert. Esetünkben lenőzni. Illés Zoltán fideszpolitikusból egy tegnapi vita hevében szaladt ki az egyik legostobább és legősibb férfi sztereotípia, “attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön…..
kérődzőgiliszta 2013.09.13 08:51:10
@kovi1970: Aki nem a te nótádat fújja, az fideszes troll? Szánalmas kis libsi pötsch vagy! Ezért tartotok itt, ahol! Ezért nem lehet kormányváltás, mert azok, akik nem elégedettek a jelenlegi helyzettel, látva a hozzád hasonló libsi balfaszokat, egy életre letesznek arról, hogy odaszavazzanak!
kérődzőgiliszta 2013.09.13 13:38:53
@zsírmalac: A szépség látszik, a butaság pedig a megnyilvánulásból következik! Arról, hogy az elempés butaságot beszél, ergo buta, kizárólag az elempés tehet! IZ csak konstatálta a dolgot. Ha ez kellemetlen.... Nem kell beleszólni olyan dologba, amihez nem értünk!
Ócska beruházás Ócsán devizahiteleseknek   Meglepően rosszul sikerült az ócsai kormányzati beruházás. Az eredeti elképzelés szerint 500 jó minőségű házat kívántak felépíteni mintegy 5 milliárd forintból, végül azonban csak kevesebb mint az ötöde, összesen 80…..
kérődzőgiliszta 2013.09.02 08:47:57
@Baldrick68:
"A kurmány kidobott 2400 millió forintot, hogy segítsen 80 családnak. "
Bocsika, de iszonyú tévedésben vagy! Az ócsai beruházás állami pénzből állami tulajdont hozott létre. Nincs semmi "kidobva", a házak ott állnak, 24-ben már laknak.
kérődzőgiliszta 2013.09.02 08:56:24
@mazolika: " jelen állapotban leállítanám az egészet és leírnám a veszteségeket."
Le van állítva! Miért? Te úgy tudod, hogy folytatják?
Ugyan leállítani se kellett semmit, ui. ezt az első ütemet terveztették és építették meg! Az 500 épületes "falu" a rendezési tervi pályázatban szerepelt.
Veszteség nincsen. Amennyire fedezet volt (első ütem, 2,4 milliárd) az annyiból megépült! Ez a 2,4 milliárd értékű vagyon állami tulajdon! A "leírósdi" ebben az esetben értelmetlen! Elvileg a befolyó bérleti díjból fenntartható a vagyon. De erről még nem olvasni semmit. Az Nemzeti Eszköszkezelőhöz került az üzemeltetés, nekik kell megoldani.
kérődzőgiliszta 2013.09.02 08:57:54
@panelburzsuj: Az a baj, hogy a baloldal éleslátását nem homályosítja el a tényekkel való szembesülés! Ha jól emlékszem, ennek már 2010-ben megfizették az árát. De tanulni sohasem késő!