Regisztráció Blogot indítok
Adatok
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

19 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb felzúdulást kiváltó esete az volt, amikor az amerikai United Airlines egyik járatáról a biztonsági személyzet meglehetősen brutális módon távolította el az egyik utast. Az esetről készült videó bejárta az egész világot, azzal azonban talán…..
Hány órát kéne dolgozni egy nap? Hát nyolcat, ezt már a gyerekek is tudják! Aztán a nyolc óra munka után jöhet a nyolc óra szórakozás, meg a nyolc óra pihenés. De mivel is telik el pontosan a nyolc óra? Meg most akkor hány órát is dolgozunk egy nap igazából? Praktikus, könnyen áttekinthető formában…..
Urbanista cikkbe nagyon keményen megy a censúra!!! Ellen véleményt nem hagynak megszólalni!!! Nem csoda mert sötét zöld teroristák kezébe van a róvat!!! Fű fa virág bicigli lobbi csinálja az egészet és irtják a normális emberek véleményét!!! Korektül szóltam hozzá nem engedtek megjelenni!!!…..
Én nem akarom hogy az Index2be ki emeljék a blogomat!!! Nem kell ezt ajálgatni!!! Nem érdekel!!! Tudja mindenki kik válogatják be azokat a blogókat hogy mi az alapja!!! Én azt gondolom ez a blog attól függetlenül egy hiány pótló blog hogy nyilván nem vagyok az Index2 kedvence mert ők…..
Ebbe a blogba jelenleg nem kommentezhetsz!!! Ez a felirat miután emg próbáltam elküldeni a hozzá szólásomat!!! Comment.com blogba keményen irtják az ellen véleményt és le tiltást kapsz csak ha troll vagy már azért!!! Szokásos előítélet és korlátolt gondolkodás!!! Mert attól ha valaki troll még lehet…..
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2017.03.10 13:28:25
@kekecke: Minden nikkemet azonnal le tiltják a komment.com oldalon!!! Nem viselik el az ellen véleményt!!! Ez a censúra!!! Persze téged szeretnek mert te körbe nyalod őket elvtárs!!! Én nem nyalni járok oda mind te kiskutya hanem hogy néhány dologra rá lebbentsem a figyelmet!!! DE olyan ember mind te akinek életébe soha nem volt véleménye ezt nem értheti!!!
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2017.03.10 14:13:01
@kekecke: Ismerem az ilyet mind te!!! Censúra bajnok kis csicska kekecke uraság hát persze hogy téged nem tiltanak le!!! Mert nem is irsz semmit csak azokkal kötöszködsz akiknek van saját véleménye!!! Láttam mit csináltál a tetkós blogba is!!! Jó kutya censorok moderátorok kedvence!!! Büszke lehetsz magadra!!! De ez egy censúra ellenes blog úgy hogy menjél vissza a kenyér blogodra az való neked!!!
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2017.03.10 15:35:17
@kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! Nagy hős akinek az a hős tette hogy mindig jó kutya volt!!! De akármennyire szeretnétek én nem állok be a sórba!!! Mindig lesznek trollok akik ki mondják az igazságot sajnos ez van tőrődj bele elvtárs!!! Ja és a helyes írással sem kell főlényeskedni!!! Te elég szarúl írsz helyesen ezt már én is meg állapíttom de amúgy meg én leszarom a helyes írást!!! Egy bizottság találta ki az egészet ilyen birkáknak mind te!!!
Igena Cinematrixba is keményen censúrázzák az ellen véleményt!!! Nyalni lehet bármikor lelkessen azt szeretik!!! Csak le ne ird hogy mi az ábra mi van a háttérbe meg hogy a "híres színész nő" valójába kicsoda micsoda mert akkor lesúlyt rád a moderátor nagyon gyorsan nehéz tűzérséggel vesz célba és…..
A fos elektromos autók a másik baromság amit meg etetnek az emberekkel!!! Nem kéne lehinni minden szart amit meg etetnek veletek barátom!!! Ember legyél ne fogasztó!!! Nem kell teljesen ki nyíltnia a harmadik szemedet már egy kis gondolkodás is elég hogy meg lássad az igazságot!!! Meg döbentő hogy…..
Van az úgy, hogy az ember nem tudja rávenni magát a fogyásra, habár nem ártana és ezt ő is tudja. Viszont van mód arra, hogyha fogyni nem is, de a további hízást elkerüljük. Azért tovább hízni mégse lenne jó, főleg, ha egyébként súlyproblémád van. De ugyan úgy igaz ez…..
Kiirtják a véleményt rendesen a vöröshajú lányok blogba is!!! Nem lehet ott se mást csak dicsérni a postolok nagy eszét és nyalni!!! Ha nem állsz be a sorba repülsz!!! http://gingergirls.blog.hu/2012/11/13/kerry_564 A link már nem működik lásd lejjebb!!! Ehez a "csajhoz" szóltam…..
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2012.11.24 13:14:07
@Black Jack: Én nem találtam meg a postot!!! Ha te olyan ügyes vagy hogy megtalálod akkor gratulálok!!! Lényeg nincs ott ahol volt!!! Nem mindenki kútató régész meg számítógépes szakember hogy elő találja akárhonnan!!!

És ha a szerzők sértegetése nem a szerző blogjára való akkor te meg a barátaid mért jártok ide sértegetni engem??? Egyáltalán minek foglalkozol velem ennyit elvtárs bár a barátnőm lenne így hogy le se tud szállni rólam!!!!
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2012.11.24 13:32:41
@Black Jack: Jól van!!! Ezt megírom a postban is mert ez egy rendes korrekt blog!!! Tanúlhatnátok ti is a trolloktól censorok!!!
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2015.05.12 14:18:47
@Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös szarkupacok osszhassák az észt!!! Totális looser agy sorvadásos nyomorúlt senki szarkupac valahol máshol szórakozzál ne ehhez a posthoz böfögjél ide mert a censúra censúra elleni küzdelem elnyomás satöbbi problémák egyszerűen túl magasak egy ilyen fingós kis nyomorék szarkupacoknak!!! Ismerd meg a határaidat elvtárs maradj a pöcegödörben!!!
A víz az élet, ám arra nem mindig gondolunk, hogy a poharunkban lévő tiszta víz nem csupán egy átlátszó, színtelen, szagtalan folyadék, hanem szinte hemzseg a benne élő láthatatlan apró lényektől. A vezetékes víz fogyasztása Magyarországon biztonságos, ám a világ más…..
Április 19-én, vasárnap a Salgótarján Kupával vette kezdetét a mountain bike XCO Magyar Kupa sorozat, amely igazán színvonalas versenyt hozott, mind rendezői, minden versenyzői oldalról, ám volt olyan, aki ezt szerette volna megakadályozni, ugyanis - döbbenetes módon - a pálya egy…..
Tisztelt Egybegyűltek! Ünneplő Honfitársaim! Nehéz lenne elfogódottság nélkül nekifognom ennek a beszédnek, három héttel azt megelőzően, hogy a jövőnk szempontjából -- túlzás nélkül mondhatom -- létfontosságú országgyűlési választásokra kerül sor hazánkban. A mai…..
Michael Jackson testi-lelki nyomorult volt. - vallotta meg Conrad Murray, amerikai orvos a betegéről azután, hogy szabadlábra helyezték a popkirály 2009-ben történt feltételezett megölése miatt. Murray az ausztrál Channel Nine tv-adónak adott exkluzív interjújában mesélt sokkoló…..
Nehezen elképzelhető. Az Európai Unió tagállamai, és az Egyesült Államok kormánya is hajlandó a végletekig elmenni  a szent tehén státuszú pénzügyi intézményeinek megmentése érdekében, lényegében ez az, amit a válságkezelés alatt értenek. A Világgazdaság az…..
A művelt nyugat értetlenkedő szánakozással figyeli, mit művel Észak-Korea ifjú diktátora mostanában – hogy miként fenyegeti az Egyesült Államokat, Japánt és Dél-Koreát egy mindent elsöprő, „végső támadással”. Az emberek pedig, akik csak afféle keleti egzotikumként…..
Külügyér Ideje rovarokat enni? 2013.03.13 12:00:00
Csótányt enni jó az embernek, kímélő a környezetének. Európa felkészül a rovarevésre.  A világsajtóban és különböző fórumokon egyre többször merül fel, a nyugati világ országaiban is hasznos lenne a rovarevés meghonosítása. Nemrég egy londoni gasztronómiai…..
Egy menedzser tűnődései NataSaga 2013.03.12 07:00:00
Újabb fordulatot vett a hónapok óta tartó, helyenként könnyfakasztó, másutt bicskanyitogató szappanopera, Janics Natasa főszereplésével. Natasa levélben tájékoztatta a magyar kajak-kenu szövetséget, hogy pályafutását mégis Magyarországon folytatná tovább. Igencsak vaskos…..
Egy utazás lehet nagyon sokszínű - legyen szó tengerparti nyaralásról, városnézésről, természeti csodák és a helyi állatvilág felfedezéséről, de a célunk mindig ugyanaz: elszakadni a szürke hétköznapok fogságából. A Világutazó blog szerzője, Enikő írásain keresztül…..
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2013.03.02 15:41:38
@Veszéjes Tomi: Egyet értek veled!!! Rohadtság ez ilyeneket írni miközben a becsületes rendes melós éjjel nappal húzza az igát és mégis éhen döglik!!! Az ilyen szemetek miatt tart itt ez az ország hogy nem elég hogy a hét bőrt is lehúzzák a melósról de az ilyen még bele is rug a szegény emberekbe!!! Én azt mondom akár állami szinten is fel kell lépni az ilyenekkel szembe mert addig nem lesz itt normáliss ország amíg ezt meg lehet tenni tiszteséges melós emberekkel így lehet bánni!!!
A világutazók biciklijének elrablása az utóbbi időkben szokássá vált Szerbiában. A Vajdaság Ma internetes újság szerint már nemcsak Belgrádban, hanem Újvidéken is űzik ezt az antisportot. Belgrádban tűnt el nemrég Rio Asahi japán, majd Julian Sabau svájci világutazó…..
Manapság nem könnyű egy nőnek szépnek éreznie magát, a sok tökéletes testű és ráadásul még jól megphotoshoppolt, retusált szupermodell mellett. A „műszépség" térnyerése és az ezzel gerjesztett nyomás különösen nagy hatással van a fiatalok testképére, aminek…..
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2013.02.25 14:31:11
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Birca Maxman megint igazad van!!! Az igazi hétköznapi nő széparcú fórmás nem olyan mint a Dove reklámjába látható undormányok!!! Vagy mint a fenti csajok akik minden csak nem vonzók!!! Ilyeneket nem kéne mutogatni énekelni se az énekeljen akinek nincs hangja!!! Semmi baj azzal ha szép csajokat mutogatnak akik igyekesznek is jól kinézni egy rendes ruha magassarkú egy kis smink retus nem hal bele senki!!! Aki nem ad magára ne mutogassák mert ha nem szép minek nézed!!! Ennyi!!!
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.02.21 10:35:24
Rendhagyó módon most nem egy ismeretlen, de dekoratív cosplay-est mutatunk, hanem egy ritka Star Wars-fotót a Jedi visszatér forgatásáról: a rabszolgajelmezes Carrie Fisher ejtőzik a strandon abban az aranybikiniben, ami még 30 évvel a film premierje után is megmozgatja a geekek…..
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2013.02.21 16:42:39
Túl drága készülékek, a világtól elzárt rendszer, rossz szolgáltatások, titkolódzás. Az Apple-lel szemben megfogalmazott ilyen és ehhez hasonló kritikák nem új keletűek, de mostanában egyre sűrűbben hallani őket. Mintha a kultikus márka egyre többet veszítene talán legfőbb…..
végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll 2013.02.09 02:01:13
@Cooler: ++++Teljesen igazad van Cooler!!!!++++ Nevetséges ez a sok Kóreai Tajwani gagyi a Samsung-gal az élen!!! Röhelyszar amit kiadnak a kezükből normális ember aki mondjuk fogott már a kezébe életébe 1 iPhonét az csak röhög ezeken a szutykokon!!!! Kívül belül!!! Persza aki csóró nem telik rá az sír hazudozik az Appléről meg szídja Steveet aki kétségtelenül a legnagyobb ember volt a tech szektorba aki valaha élt!!!