Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frenkslogan

33 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Last Night zteszt 2010.04.12 09:58:00
Free video streaming by Ustream..
Bubi Kutya Kalandjai Csapásmérés 2010.01.06 14:58:00
Nem szeretném azt mondani, hogy háborúban állok Bubival, de valahol erről van szó. A mai nap folyamán 3 órás távollétem alatt Bubi stratégiai csapásmérést vitt be Fotelfalvának. az addigi kényelmes, főként pihenésre szolgáló üdölőhely maga lett a pokol. A korábbi…..
Bubi Kutya Kalandjai Taktika 2010.01.03 13:06:24
Több ismerősöm is szánalmasnak tartja az igyekezetemet, hogy Bubit távol tartsam a hálószobától. Az egész lakás persze már úgy néz ki, mint egy gigantikus kutyaól. Mágis azt gondolom, hogy a hálószoba stratégiai terület. Nem engedhetem, hogy Bubi bevegye. Ennek ellenére…..
Az már eleve nagyon gyanús volt, hogy Bubi lecsente a radiátoron száradó, dísznek szánt narancskarikákat. Gondoltam is, hogy jobb lesz vigyázni a narancsdíszekkel, alulra inkább majd valami mást kell tenni, nehogy kedvet kapjon a fa megdézsmálásához. Kíváló óvintézkedésnek…..
Bubi Kutya Kalandjai Zenei ízlés 2009.12.12 11:40:00
Amíg mi a Fünky Sheisse, méltán nagysikerű bulin szórakoztunk, addig Bubi a következő CD-ket fogyasztotta el: St Germain (ezt eléggé szerettem), az első Boogieman válogatás, amelyet nagyon szeretttem (rajta Dave Pike Sunshine party hímnusza, a Mathar), illetve egy U2 cédét, ami…..
Nagyon kínos, amikor Bubi szájában megpillantja az ember a fehér szőrcsomót, amit az imént tépett ki egy másik kutyából. Probálom ilyenkor elterelni a gazdi figyelmét, nehogy észrevegye, hogy valaki megtépte kedvencét. Hál Istennek Sári Kutya nagyon béketűrő, még azt is…..
Namaste! Oskaosz 2009.10.23 16:00:00
Amikor azt hittem, hogy az otthoni keszulodes kaotikus, meg nem tudtam, milyen az igazi, kibogozhatatlan, magaval sodro indiai oskaosz!Ma hajnalban erkeztunk Delhibe. A repules teljesen rendben volt, a Turk Hava Yollari (vagyis a Turkish Airlines) csak fel-fel orat kesett, amiert egyebkent a…..
A Nisi Masa, nemzetközi fiatal-filmes szervezet által idén 8. alkalommal megrendezésre kerülő forgatókönyv pályázat témája: Tabu. A pályamunkák beküldési határideje 2009. július 31. A nevezés minden olyan 18 és 28 év közötti fiatal számára nyitott, akik a pályázatban…..
Az idén beérkezett több mint 30 munka között rengeteg igényes írást talált a zsűri, éppen ezért rendkívül nehéz volt kiválasztani azt a két forgatókönyvet, amelyek továbbjutnak a nemzetközi zsűri elé. Az elbírálás során különös figyelemmel voltunk a történet…..
Rövid Jó tett helyébe jót várj 2008.08.11 15:35:34
Shneider Ákos kisfilmjében mindenki elnyeri méltó jutalmát. A yuppie és a trabantos bölcsész örök viadala...
Lezarult a nevezes az idei, 7. Europai rovidfilm-forgatokonyv palyazaton. A gyoztes, vagyis a nemzetkozi zsurihez tovabbjuto magyar forgatokonyv nyerteserol legkorabban augusztus vegen-szeptember elejen tajekoztatunk.A magyar zsuri tagjai:Aprily Zoltan (Nisi Masa HUN, DAAZO.com)Deak Daniel (Nisi…..
Mit tennél, ha egyik nap meglátnád a hasonmásod a metróban? Schröderrel, a német postással ez történt - egy kiadós üldözést követően pedig már azt sem tudta, ki az "igazi", ő vagy a klónja.FEEL X (rend:Philipp Batereau) ..
Elegánsan kivitelezett bábfilm egy német fiúról, aki a háború elől Párizsba menekült. Az egyetlen félelme, hogy nehogy kiderüljön származása. In Those Days... (Nadine Buss) ..
Rövid Royal Flush 2008.07.09 19:34:02
A póker kemény játék. Szó szerint mindenedet elveszítheted. Mindenedet. ..
A Nisi Masa Network a Nisi Masa Magyarország közreműködésével rövidfilm forgatókönyv pályázatot hirdet idén 7. alkalommal. Az idei kiírás témája "Escape" (szökés, vészkijárat). A pályázatra 18 és 28 év közötti fiatalok jelentkezhetnek. A forgatókönyv hossza nem…..
NEW PICTURES OF THE OLD WORLD  WORKSHOP IN TRENCIANSKE TEPLICE, SLOVAKIAWe are very pleased to annouce this co-operation and call for applicants. We are looking for 8 participants from Poland, Hungary, Austria and Czech republic , two from each country.  In the workshop, the…..
bár nem szigorúan blogunk tematikájához tartozik, de mivel értelmes, a világra nyitott emberek vagytok beposztolom. Három műremek Rofusz Ferenc ceruzájából. (Gyengébbek kedvéért mondom, hogy Rofusz ferenc az első magyar Oscar-díjas rendezőnk). Igazi csemegék. A légy - ezzel…..
Már a negyedik számnál jár a kiadvány. A NisiMazine elmúlt három száma bővelkedik az igényes irásokban. A filmkritikák mellett rengeteg portrét is találhattok. ..
A neves olasz zeneszerző, Vadeco által tartott workshopra bárki jelentkezhet aki 18 és 35 év közötti, érdekli a filmkészítés, hangmérnöki ismeretek, zene. A workshop mind elméleti, mind gyakorlati szinten átfogó ismereteket nyújt a vizuális tartalmakban, illetve azok szerves…..
A NISI MASA nemzetközi rövidfilm-forgatókönyvíró pályázat három nyertese:- At Midnight Everything Stops Here (Franciaország, Just Philippot)- Little Girl (Belgium, Léo Medard)- Three Nights to beginning (Finnország, Jarkko Virtanen)A győztes forgatókönyveket a NISI MASA…..
Megjelent a NisiMazine novemberi, harmadik száma. Fókuszban a NisiMasa olasz szervezete a "Franti". De ami talán még fontosabb, hogy hosszan olvashattok a forgatókönyvírás rejtelmeiről, valamint a jó script pitch-hez is találtok tanácsokat. A szám pdf-ben letölthető innen...
Az International Screenwriter’s Festival (http://scenarioaulongcourt.com) idén először szervezi meg az Európai Fiatal Filmesek Fórumára keresztelt workshop-sorozatot. A filmkészítői, forgatókönyírói műhelymunka Bourges-ban, Franciaországban lesz. A "The Borders" téma…..
szívet melengető rövdfilm Romániából. Kérdés, hogy hogy lehet az, hogy egy román fiatal ilyen filmet csinál, a magyar fiatal meg tarrbélás dögunalmas szomorúságot. Asszem átállok a román filmekre.   ..
Last Night Teflon számot ír! 2007.11.05 08:46:56
Hosszas felkészülés után Teflon számot ír. A "Let me torture you (Dr. Sexy)" című dal leginkább a David Guetta, és Fedde LeGrand által meghatározott zenei világba illeszkedik, de rendelkezik a Teflon-ra jellemző érzékenységgel, líraisággal. Az alkotás tehát készül,…..
Last Night Élelem 2007.11.01 00:54:11
Tegnap este Julcsival meg Marcóval a Szimpla kertben iszogattunk. A borra jól megéheztem, úgyhogy hazafelé beugrottam az Astoriánál lévő törökbe' gyroszér', majd beálltam a buszmegállóba falatozni. Eddig teljes volt a boldogság, mert kajám is volt, meg még szédültem is. Éppen…..
frenkslogan 2007.11.04 12:22:41
De mi a f@aszt képzelt? Egyszerűen csak kivette a kezedből? felháborító.