Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gomba68

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
"Szeresd a fát, hisz ő is érez, Gyengéden nyúlj a leveléhez. Ágát ne törd, lombját ne tépjed Hagyd annak ami, épnek, szépnek Szeresd a fát !" (Benedek Elek: Szeresd a fát...(részlet) Fa mint az egyetemes szimbólum. A fák által alkotott erdők egyszerre jelzik az élet…..
  Ma reggel, elérkezetnek láttam az időt, hogy írjak valamit. Kiválasztottam három olyan fotót, ami érzéseket váltott ki belőlem. Az elsőt még tegnap találtam, rögtön tudtam, hogy írni fogok róla, és ahogy a kedevencelési mutatója ál nem csak nekem tetszik. Gomba68 tűzte…..
Lezárult a Civil Expo 2010, az Indafotó és a  World Press Photo10 közös pályázata. Idén az amatőr fotósok öt kategóriában nevezhettek, a legjobb képekből állandó vetítést láthatott a közönség a World Press Photo-nak is helyt adó Millenáris Fogadó galériáján. A…..
 Nem más mint a múlt heto szavazás győztese, api41 - Kék csepp című képe. Gratulálunk! ..
Gomba68 2010.10.18 18:17:44
A hét képe az Indafotófalról ezen a héten: vlm: Ködös lejtő Gratulálunk!..
         Néhány mondat a blogról.. Gondoltam , minden bemutatkozás fontos.. Így annyit magamról, hogy amatőr fotós vagyok, és hobby szinten fotózok. Ezért a kritikákat lehetőleg csomagoltan kérem. Igyekszem jobb és jobb fotókat feltölteni, amit eddig…..