Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butcher__

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ősgyerekeket az evolúció arra programozta, hogy ne egyenek meg új dolgokat, nehogy gyűjtögetés közben megmérgezzék magukat mindenféle ismeretlen terméssel és állattal. Az ősszülők nem stresszeltek a válogatósságon, mert a legtöbb gyerek az éhhalál előtt mégis betolta a vadkörtét vagy a…..
Belsőség Heti merítés 2012.12.02 10:27:17
Acél-vaddisznó Hazudhatnám, hogy órákig tudnék mesélni a kocsi stílusos formavilágáról és hihetetlen technikai megoldásairól, de nem teszem. Aki tervezte az minden bizonnyal egész sanyarú gyermekkorában csak építőkockákkal tudott játszani és ez rányomta bélyegét a…..
butcher__ 2012.12.02 13:15:01
@Chabs: És ezen csak azok nevetnek akik nemtudják miaz :)
Tegnap azt írtam, hogy az Apple-nek az iPad Minivel azokat kell tudnia megszólítania, akik egyrészt csalódtak az iPhone 5 fizikai méreteiben, másrészt, akik az elmúlt két évben nem érezték a késztetést, hogy (nagy) iPadet vásároljanak.  A tegnapi bemutatón már akkor gyanús…..
butcher__ 2012.10.24 15:43:46
@dat: Miért kéne usb-n filmet zenét képeket másolgatni?, egyrészt wifin bármilyen hálózaton nézegetheted a cuccad (pl. nas-ról mint nálam), másrészt google driveról is szinkronozhatsz bármit. Rég nemkell usb-t dugdosni sehova :D
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Kedvenc BlendTec-es elmebetegünk visszatért és ebben az epizódban egy Galaxy SIII-at ereszt össze egy iPhone5-tel. A verseny vége ugyan az, de az egyik a snittig feltűnően jobban bírja. Na vajon melyik lesz az? :) ..
Sokunk egyik nagy kedvence Petter Solberg nem tudott ellenállni az elszászi szőlőnek és még a francia rali vége előtt szüretelésbe kezdett. A verseny második napjának első szakaszán, egy balos kanyarban az út széli szőlőtőkékbe sodródott Fordjával, majd onnan kijövet…..
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
Az OMSZ úgy trükközik az új, B típusú mentőautókkal, mint a brazilok a gyufásdobozzal. Mondom, hogy hülyére vesznek. Úgy, úgy, pontosan, mint a Keletinél, az aluljáróban.  Beépített ember itt is van, ld. a budaörsi mentőállomáson a forgatáshoz delegált embert, aki…..
Amire én a leginkább kíváncsi voltam a tegnapi Apple bejelentésen, hogy Tim "Resolutionary" Cook képes lesz-e végre újragondolni vagy újragondoltatni valamit az Apple termékei kapcsán. Lássuk csak, mi van eddig a kalapban: egy tunningolt iPad, egy tunningolt OS X Lion ("Mountain"…..
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
butcher__ 2012.03.31 20:42:57
Egy kép többet mond száz szónál, megjelent az idei Le Mans-i 24 órás hivatalos plakátja. Az idén 80 éves legendás futam több szempontból is érdekes lesz. Először is - nagy meglepetésre - a Peugeot hivatalosan kivonult a sorozatból, helyette azonban jön a Toyota. A japán gyártó…..
butcher__ 2012.03.21 14:24:48
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
butcher__ 2012.03.20 11:16:28
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
butcher__ 2012.03.19 22:06:59
@nick:: Ja amúgy az vesse rám az első követ aki nem élvezi ha valakit legyorsulhat. Az hogy milyen kategóriában az nyilván ki mit engedhet meg magának. Tudod kis pénz kis foci :>
butcher__ 2012.03.19 22:11:03
@R.Norbi: Hát nem tudom már így 1.3 mit bír de én a 400 méteres időt szoktam nézni az sok mindent elárul valóságosabb mint a gyári 0-100-as idők.
Senki nem írt amúgy 1.2-es corsát, pont 2.0 tdi-k volt említve, de mint írtad vti akkor nem kell bemutatnom hogy ezek szoktak főként meglepődni.
Olvasónk, minifig88 annyira megunta a LEGO kamionok alig-alig változó formáját, hogy elkészítette a saját verzióját. Erre még akár legyinthetnénk is, a legó leginkább építésre és újraépítésre való, de ő nem állt meg az új dizájnnál: motorizálta és irányíthatóvá…..
butcher__ 2012.03.14 21:50:35
@minifig88: Jaja csak kíváncsi voltam hogy van-e valami trükkös oka de persze jobb ez így :)
butcher__ 2012.03.14 21:55:40
@minifig88: Ja el is felejtetem miért kérdeztem! Szóval hogy a difi csigán keresztül is működik rendesen? Mert ugye kanyarodáskor elvileg a difi felé visszafele is közlekedik erő így hajt rá a másik oldalara, viszont a csiga önzáró tehát lehetséges hogy így nem differál rendesen de nem kötekedésből írom csak hirtelen eszembe jutott, ki kéne próbálni, technikailag érdekes kérdés :)
Visszatérő nyafogásom, hogy az évek múlásával minden egyre nagyobb lesz, ami legó. A dobozok, a házak, az árak, de még a kockák is. (Na jó, ez utóbbiak nem.) Van azonban olyan, mikor a gigantomán építkezés kicsit sem baj! Mészáros Gábor (butcher) küldte nekünk ezt a…..
butcher__ 2012.03.07 22:50:25
@retrolego: Jahogy! Nem tudom, lehet hogy csak az irigység beszél belőlem, de nem látok egyetlen fotót se amin emelne valamit, szóval van egy tippem hogy csak saját magát bírja el.
Igazából ha így nézem az enyém is felmehetett volna 4 méterig. De misem egyszerűbb mindjárt kinyomozok valami kontaktot az emberhez azt megkérdem :3
butcher__ 2012.03.08 08:21:18
@gerberus: Ő minden megvalósult a fülkét kivéve, az eredeti gép a mammoet ptc daruja:
ptc.mammoet.com/Default.aspx?tabid=2473&language=en-US

Ez ugye gyűrűs daru, tehát nem önjáró nincs lánctalpa és semmi egyéb dolga, ez ugye jóval nagyobb szerkezet mint az önjáró daruk. Ezért is a sínszerű forgózsámoly. Elvileg ez a legnagyobb szárazföldi ami jelenleg létezik.
butcher__ 2012.03.12 08:33:23
@gerberus: Igen és tök vicces mert azt mondják a videóban hogy "quick deploy: 3-4 week" :DDD
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
butcher__ 2012.03.07 09:05:38
Bár Vijay Kumar prezentációja nagyon szemléletes, és a bemutatott kísérletek is valamiféle pozitív küldetést sugallanak a robotfejlesztés mögött (földrengéskor feltérképezni az épületeket, építeni, összeszerelni, zenélni, stb), azért ha visszagondolunk az első slide-ra,…..
A törököket gyerekkori olvasmányaim alapján vérszomjas fenevadaknak képzeltem el. Mi tagadás, alaposan szétkapták Magyarországot, hatalmas vidékek néptelenedtek el a hódoltság idejében. Mivel Pécsett 143 évig állomásoztak, feltételeztem, nálunk is mészárszéket rendeztek be.…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Nagyon jót nevettem, amikor az alábbi sajtóközlemény érkezett hozzánk: Budapest, 2012. február 7. – A Norton (Nasdaq:SYMC) a Biztonságosabb Internet Nap alkalmával bejelentette Norton Safety Minder <http://bit.ly/weKhUz>  ingyenes alkalmazását androidos…..
butcher__ 2012.02.08 08:35:19
A LEGO® CUUSOO nyilvános béta indulásakor is feszegettem már, hogy manapság 10.000 lájk begyűjtése nem nagy trüváj, gyakorlatilag egy fészbuk "MEGOSZTOM!" csoport ezernyi kismamája is összehozhatja két nap alatt, ha nagyon elszánt. Nem kellett sokat várni, hogy kiderüljön, hogy…..
Nyakunkon a karácsony a szeretet ünnepe az ajándékozás ideje. Köztudottan nehezebb hasznos vagy értelmes ajándékkal meglepni a férfiakat, hiszen a nők mindenféle kacatnak tudnak örülni. Náluk utolsó pillanatban is bejátszható valamilyen ékszer, és csak a pénztárca szabhat…..
Ebben a posztban végre kiszabadulunk a két kilométer sugarú körök vonzásából, és a határtalanság érzésével kezdjük meg menetelésünket a NASA Holdon hagyott legféltettebb kincsei felé. Egészen a következő határig. Bár rendszeres olvasóinknak könnyen támadhat azaz érzése,…..