Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazse

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jenji Kohan dramedy sorozata az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása. Az eleddig három évaddal, de már bejelentett negyedik szezonnal is rendelkező sorozat életszagú gondolatisága, hiteles narratívája, és cinikus, fanyar humorvilága mellett azért is zseniális és maradandó, mert…..
Ez így igen jól hangzik, bár én a Protest The Hero nagyon sűrű hardcore-os metálzenéjét nem igazán bírom, de a Sick Of It Allra mindenképpen úgy meg szeretném rántani a tespedésben elgémberedett öreg hátizmomat, mint a legutóbbi budapesti koncertjük alkalmával, mikor a…..
Már az Uproxx, a Vanity Fair és a Gizmodo is arról a magyar grafikusról ír, aki külön plakátot készített a Totál szívás összes (!), vagyis mind a 62 epizódjához. Molnár Zsolt "Zsutti" az összes képet kirakta a Posterology Tumblr-re is, ezeket ráadásul a Society 6 oldalon…..
mazse 2014.02.21 23:49:25
Ez a videó tegnap ment le az amerikai HBO-n a True Detective előtt, és máris itt vigyorog magyar felirattal. Jó lesz ez az évad, nagyon is jó.  ..
mazse 2014.02.10 21:13:38
Amikor a szerkesztőségben még most is azon megy a vita, hogy egyáltalán mennyire van értelme foglalkozni bármilyen listával, az NME kihozza a saját "minden idők" válogatását, ahol az 500 legjobb albumot sorolják. Most tényleg hagyjuk, hogy mindenbe listába bele lehet kötni és…..
A Muse-tól sosem állt távol a csillogó látványvilág, így sorsszerűnek is mondhatjuk, hogy az angol zenekar sokadik klipjénél rátalált az ilyesfajta extrémitásokban igen erős Japánra. A Panic Station videóját ugyanis Tokióban forgatta a csapat, és ez annyira jó hangulatban telt,…..
mazse 2013.04.23 10:31:32
Amikor péntek, délután kettőkor már egy tucat tinilány piknikezett a PeCsa bejárata előtt el kezdtem érteni, hogyan tudott mindössze pár nap alatt elfogyni az összes jegy a Mumford and Sons budapesti koncertjére. Aztán megismerkedtem a végtelenül közvetlen Ted Dwane-nel és Marcus…..
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
mazse 2012.09.27 10:41:14
@Miss Bliss: úgy úgy :)zsírlézer lesz!
amúgy az Explorers végén milyen aranyos már Matt ahogy mondja sshhh go to sleep :)
mazse 2012.12.17 13:24:36
Február 7-én lép fel Budapesten Slash, aki eredetileg a Pecsa Music Hallba érkezett volna, de mivel a helyszín már most teltházas, ezért a szervezők megpróbálják a bulit nagyobb helyre vinni. "Az elmúlt hetekben és jelenleg is azon dolgozunk, hogy a rendezvény egy nagyobb helyszínen…..
mazse 2012.12.12 15:08:56
@predi: az ilyesfajta megszólalás még mindig menő???
google a barátunk.
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Ahogy az már előző hírünkből sejthető volt, keddi sajtótájékoztatóján a Depeche Mode nem csak az új nagylemezét jelenti be, hanem a turnéját is. Legalábbis ez szivárgott most ki most a Pitchforkon. Eszerint 2013. május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban lép majd fel Martin…..
Muse – The 2nd Law(Warner/Magneoton) Van egy jellemző tulajdonsága a Muse zenéjének. Ami az egyik embernek baromira tetszik benne, azt a másik szívből gyűlöli, de mindkét fél képes benne találni jó pillanatokat. Az angol Devon megyéből származó zenekar eklektikus világa az új…..
Nem telhet el hét a szokásos Muse-hírek nélkül, most éppen Chris Wolstenholme beszélt alkoholizmusáról illetve a zenekar arról, mennyiben inspirálta az új lemezüket Skrillex. Előbbi az együttes 2009-es The Resistance című albumának munkáltaikor kezdett masszív alkoholizálásba,…..
mazse 2012.07.27 10:17:18
Megjelent az első kislemezhez készített videó az Aerosmith közelgő 15. albumáról. A novemberben boltokba kerülő Music from Another Dimension!-ön található Legendary Child klipje Casey Patrick Tebo nevéhez köthető, aki többek  között a jövőre elkészülő Aerosmith: Rock For…..
mazse 2012.07.16 17:57:56
@queensryche: és tényleg!
Szerda óta tudja a világ, hogy idén szeptemberben megjelenik a Muse hatodik nagylemeze, a The 2nd Law, ami a rövid ízelítő alapján elmerül a dubstepben, hacsak nem vicc az egész videó, csupán mókáznak egyet az angolok, hogy mindenki róluk beszéljen. Az viszont nem vicc, hanem…..
Az új, sorrendben a hatodik Muse-lemezről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy már készül, és állítólag a mostanában inkább babázó Matthew Bellamy énekes-gitáros helyett Christopher Wolstenholme basszusgitáros írja, de persze ez csak rémhír volt, Bellamy most is a fő…..
Újabb neveket jelentett be ma a Sziget az idei fesztiválra, többek között az amerikai sztárzenekart, a Killerst, akik a fesztivál utolsó estéjén utolsó fellépőként zárják az idei bulit. Rajtuk kívül számos elektronikus zenei név érkezik, mint például Tiga, a Crookers, DJ…..
Elkészült a Carbonfools legújabb dala, amihez ráadásul rögtön klipet is forgattak. A Clublights című felvétel még nem jelent meg lemezen, de a zenekar elmondása szerint, ahogy azt most is bizonyítják, folyamatosan készülnek az új dalok, úgyhogy a rajongók nemsokára számíthatnak…..
mazse 2012.04.24 16:46:40
@SZ.A.: na ezen jót röhögtem.:D
Jack White – Blunderbuss (Third Man/Columbia) Már kicsit több mint egy éve kell nélkülöznünk a White Stripest, ami nekem például nagy szívfájdalmam, mert a kéttagú zenekar még a kevésbé jó pillanataiban is olyan megbízhatóan magas minőséget hozott, aminek köszönhetően el…..
Igaza volt Antisasi nevű olvasónknak, a Simpson család 23. évadának 15. epizódjába (Exit Through the Kwik-E-Mart) rakott Trónok harca-utalás sokkal viccesebb a tegnap kiposztolt Disney-szereplős trailernél. A szokásos intrót most egy steampunk-szerkezetekkel hajtott térképre, azaz egy…..
mazse 2012.03.06 13:59:47
Johnny Cash 1932. február 26-án született az arkansasi Kingslandben, 2003. szeptember 12-én hunyt el a tennessee-i Nashville-ben, a közte eltelt 71 év alatt pedig legenda lett. Volt rengeteg balhéja, ivott, drogozott, híres lett, majd onnan a mélybe zuhant, de legfőképpen énekelt,…..
Január 6-án jelent meg a Foo Fighters These Days című kislemeze, amihez most elkészült a klip is, és aminek hivatalos magyarországi premierje itt és most van a Lángoló Gitárokon. Dave Grohl nemes egyszerűséggel a legnagyobb kedvencének titulálta a számot a saját szerzeményei…..
mazse 2012.01.31 10:22:33
@Fenimore: igen igen, ez engem is kicsit szíven ütött..na de a lényeg hogy ha jönnének a Szigetre vagy csak úgy "általában" akkor tuti száz hogy ott lennék! We need a Foo Fighters show in Hungary!:D
mazse 2012.01.31 13:22:32
@Fenimore: bazdmeeeeg:D
@blah: én se nagyon értem..mármint tényleg vagyunk egy "kevesen" akik elmennének rá..na hátha a Szigetre..
Nem győzi kapkodni a fejét az ember az NCIS teljesítményén. A sorozat ugye a JAG spinoffjaként debütált még valamikor 2003-ban, hozott is 11,5 milliós átlagnézettséget, azaz semmi különös nem volt benne. A második évad ezen emelt egy picit, majd szépen lassan kezdett felkúszni a…..
Igaz, hogy már egy ideje nem működött aktívan, de most hivatalosan is bejelentették, hogy feloszlott a White Stripes. "A feloszlás oka nem a művészi különbségekben keresendők, vagy abban, hogy nem akarnák folytatni, esetleg egészségügyi problémáik lennének, ugyanis Meg is…..