Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G04LK33PeR

158 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gyuszibacsi.hu - ZeneSzó extra - teljes adás A gyuszibacsi.hu weboldalán visszahallgatható az április 20-ai ZeneSzó Extra adásunk. Ritz Anna és Ritz Gyula volt a vendégünk. Akit érdekel az adás, kattintson a linkre!…..
Pénteken a már kétórássá bővült ZeneSzó újabb izgalmas témát boncolgat!Csilla újabb érdekes témákat hozott, amelyekből például az is kiderül, hogy valójában mennyi pénze is van Dagobert bácsinak!A ZeneSzó extrában természetesen újra vendégekkel jelentkezünk: Gasparics…..
Forrás:  Az utanpotlassport.hu honlapjáról Honlapunk rádiós hírműsora hamarosan naponta hallható lesz az éterben. Addig is minden pénteken a Kontakt Rádió ZeneSzó című műsorának második órája szól az utánpótlássportról. Az első adás vendége Ritz Anna, a Vasas U15-ös…..
A KONTAKT Rádió és a ZeneSzó közös megegyezése után, végre kétórás műsorral szórakoztatunk Titeket! A műsor első felórájában eleinte Csilla és Álmos, később Zita is csatlakozik és szórakoztatja a hallgatóságot. Egy témát feldolgozunk, majd a ZeneSzó rövid bulvárosabb…..
ZeneSzó Cikksorozat III/V. rész 2012.04.05 18:10:00
A várva várt adatok:- a legjobb adás a ZeneSzó történetében Magyarok a nagyvilágban – 2011.11.18 87 fő hallgatottság a blogon és a KONTAKT Rádió weboldalán (radiostat: 21) 10 db sms 196 sor chat üzenet, 9 fővel Facebook bejegyzés: 15%-os visszajelzés Blog-cikk: 121…..
A ZeneSzó történetének legviccesebb adásának könyvelték el a rajongók! Sőt! Az első rész, a szavazások alapján a ZeneSzó történetének legjobb blokkja volt, amit a mai napig kértek tőlünk, hogy ismételjük meg. További cikkeinkben fény derül arra, hogy a beérkezett e-mail…..
A pillanat, amikor is a ZeneSzó századszorra jelentkezett be. Ezzel kezdjük a cikksorozatunkat. Ez, egy kis ízelítő a jövőbeni cikkeinkhez, ahol egészen visszamegyünk 2011.03.04-ig, amikor is elkezdődött a ZeneSzó. Ebben az adásban vendégünk volt, Bartis László, újságíró. A…..
Emlékeztek még Stilera a kis mopsz kutyusra? Ő is vendége volt a ZeneSzónak. Az akkori műsor első két blokkját itt nézhetitek végig, hála a KONTAKT Rádió webkamerájának! ..
ZeneSzó Kutyául leszünk ma! 2012.03.02 18:16:00
Kutya a KONTAKT stúdiójában. A ZeneSzó újabb különleges adást hoz össze. A 101. adásból már ehetett sejteni, hogy valami extra dolog lesz ma! Tartsatok velünk este 19 órától!..
ZeneSzó 100. adás MA ESTE! 2012.02.24 14:53:00
MA ESTE 100. adás, vendégekkel! Tartsatok velünk! Emlékezzünk együtt a legjobb pillanatokra...
Halálhoz is vezethet az energiaital túladagolása A reklámszövegek szerint élénkíti a koncentrálóképességet, energiát ad és javítja a lelkiállapotot. Azonban az elmúlt két hónap alatt 123 fiatal szorult orvosi ellátásra túlzott energiaital fogyasztás miatt. Ezzel foglalkozik…..
Különleges vendég látogat ma el a ZeneSzó stúdiójába. Mai témánkat is ő ajánlotta, amely sok szempontból érdekes lehet, nem csak fiatal rajongóinknak! Hallgassanak minket a KONTAKT Rádió weboldalán vagy a villogó KONTAKT Rádió adáskép fülön. Ma kivételesen egy…..
Már a KONTAKT Rádió weboldalán is megtalálható az ajánló videó, valamint egy cikk is a 100. adásról, mely február 24-én lesz 19 órától, az FM 87.6 MHz-en, valamint a kontaktradio.hu weboldalon. Kattints a képre, vagy IDE a cikkért: A KONTAKT Rádió főoldalán az adáskép…..
Sok idő eltelt már azóta, hogy elindult a ZeneSzó. Közeledünk a történelmi pillanathoz, mégpedig a 100. adáshoz. Ennek apropóján, keressük a legnagyobb rajongónkat. Ha elszánt vagy, szeretnél szerepelni és emellett még a ZeneSzót is hallgatod itt a helyed! Elérhetőség:…..
Új sablon került a ZeneSzó honlapjára! Reméljük, ez az egyszerű és letisztult sablon még praktikusabbá teszi weboldalunkat, hallgatóink számára. Az új funkciók segítségével (amelyből sok még feltöltés alatt van) jobban megismerhetitek a ZeneSzót. Több infót tudhattok meg a…..
Átmenetileg szünetel a KONTAKT Rádió weboldala. A felújítás alatt azonban, a zeneszo.blog.hu-n elérhetőek leszünk képpel és hanggal is 18:45-től. Ma a chaten (kivételesen), nem leszünk elérhetőek. Azonban ne feledjétek:sms számunkat: 06-70 30 88 946,telefonszámunkat: 06-1 70…..
Miért vágyakozik az ember arra, hogy más bőrébe bújjon? Miért műtteti meg magát az ember, amikor így is tökéletes?Michael Jackson és még rengeteg átváltozó művész a mai műsorban...Tartsatok velünk!Csilla és Álmos..
HOLNAP!..
Íme a film, ezzel kívánunk boldog karácsonyt! ..
ZeneSzó Ismétlés és premier! 2011.12.23 12:28:45
Ma a KONTAKT Rádióban este 19 órától ismétlést hallhattok a ZeneSzóban is! A november 25-i adást, amikor is a Meet Me Midway tett nálunk látogatást és zenélt élőben!      Este 20:30 perckor pedig debütál a RomantiKOS Karácsony című film, Bakonyi Álmos…..
A ZeneSzó szünete alatt is lesznek ismétlések a KONTAKTon!Karácsony előtt egy nappal, azaz december 23-án a Meet Me midwy-es adást (november 25) hallhatjátok.Szilveszter előtt pedig az évadzárót hallgathatjátok vissza!..
A RomantiKOS Karácsony trailere (Bakonyi Álmos rövidfilmje):  Premier itt december 23-án 20:30-kor!..
ZeneSzó 3. évad záró adás.   Felső sor: Mankó Béla, Béky Patrik, Barna Joci, Nagy Csilla, Fapál László Guggoló/ülő sor: Fogl Balázs, Bakonyi Álmos, Kapás Boglárka, Szedmák Zita, Lakos Máté. Aki hiányzik: Beleznay Tamás. Köszönünk mindent! VÁGATLAN videó…..
ZeneSzó statisztikák   Műsorvezetők a ZeneSzó történetében:   Összes adás: 90 adás Bakonyi Álmos            -           90 adás Mankó Béla…..
A ZeneSzó téli szünetre megy, ám előtte egy hihetetlen műsorral készülünk! Vendégeink is lesznek szép számmal: Mankó Béla - volt műsorvezető, Beleznay Tamás - a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, NemArt együttes, Kapás Boglárka - a ZeneSzó…..