Regisztráció Blogot indítok
Adatok
personalsanchez

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkét év után befejezi a Kolin. Búcsúként egy eredetileg Máté Péter által előadott klasszikus dalt dolgoztak át, és készítettek hozzá egy kifejezetten retro hangulatú videót, melyben a zenekar valaha volt összes tagja felbukkan. A folytatásban itt a klip, és a zenekar elköszönő üzenete. ..
personalsanchez 2019.09.25 07:57:02
@Eugene Horse:
Ja, nem o volt aki random csajokkal akart csokolozni a szinpadon, csak nem jott be es kapott egy maflast?
Aztan meg o volt felhaborodva:)))
Bennem sem hagyott mely nyomot, a zene sem, meg a bucsu sem...
Vasárnap részt vettem a versenyen az Élesztőben. Jó hangulatban telt el a várakozás. Nagyon sok emberrel találkoztam és jókat beszélgettünk. Megérte várakozni, mert sikerült második helyet elérnem a savanyú sörök kategóriájában a Berliner Weisse típusú sörömmel. Nagyon…..
Sokan fordulnak hozzánk telefonon azzal a kérdéssel, hogy milyen a poloska csípése, ugyanis "kiütéseket", csípéseket tapasztalnak magukon, de nem tudják mi okozza azt, ágyi poloskát még sosem láttak. A képen ágyi poloskától származó csípés látható. A poloska okozta szúrásnyomok azonban rendkívül…..
magyar ízesített félbarna sör Tavasz végén jött ki a Kőbányai Sörgyár a Summer Moment nevű idénysörrel, amiről csak futólag, Tumblr-oldalunkon emlékeztünk meg, de ott sem éppen pozitív előjellel. Bemutatott szinte mindent, ami potenciálisan rossz lehet egy magyar nagyüzemi…..
magyar világos búzasör A november igazán sikeres hónapnak tűnik a KK háza tája felé: egy héten belül a második kisüzem új búzasöréből kapunk kóstolót. A forrás ez alkalommal a balassagyarmati Széles és Széles, ismertebb nevén a Palóc Sörfőzde - ahol a stabil…..
personalsanchez 2013.12.03 06:47:02
@Bud Taste: kb annyira mint mint uvegpalackban:)

Nem lehet, hogy tul koltseges lenne ezert a tetelert uvegpalackra atallni?
personalsanchez 2013.12.06 15:34:06
@Bud Taste: Túl sok nincs, de szerintem rövidebb szavatossági idővel kivitelezhető lehetne. A Műa. palacknak elég sok követelménynek kell megfelelni, sztem tudják - egyes helyeken - az állandó minőséget garantálni.

3- 6 hónap nem okozott gondot, nem volt érzékelhető változás, 12 hónap után találtam egyet, na az savanyú szar lett.
cseh ale Megpróbálhatnánk bizonygatni, hogy nem a neve miatt választottuk ki mai sörünket, de egyfelől úgysem hinné el senki, másfelől nem is lenne igaz. Esetleg annyival érdemes árnyalni a képet, hogy ha valami sima lagersör lapult volna a név mögött, akkor azért jóval…..
personalsanchez 2013.04.05 18:53:03
@Bud Taste: Azért az 50% árkülönbség a pale ale javára erős tulzás... Túl nagy ár eltérés nincs a kettő között, néha egy-egy (extra) pilsner maláta még drágább is lehet
personalsanchez 2013.04.05 20:16:55
@Bud Taste: Itt hol? Hát ez tényleg elég nagy különbség...
Bár ha ua. a gyártó akkor nem nagyon értem az árkülönbséget, nagy difi nincs a két maláta közöttt., hacsak nem más alapanygból készítenék a p/a, mint a pilsnert.
Bár sok oka lehet, hogy drágábban adják..
Kedves Olvasók! Nektek (és remélem vagytok jónéhányan), akik sorozatokat tv-ben néztek, szinkronnal (és időnként idegesítő reklámszünetekkel) az RTL II volt olyan jó és elhozta a Homeland című - külföldi programokat bújó, vagy torrentező társaitok által már sokszor…..
ADrenalin Azok a büdös pasik 2013.01.30 13:19:58
Most komolyan, jön az Axe, az Old Spice meg a többi márka ezzel a bullshittel, hogy 'férfias illat', amikor lássuk be, fogalmuk sincs, hogy mi is az valójában - a ManHands szappan szerint legalábbis. Szerintük ugyanis egy valamire való pasi kaja vagy épp piaszagú, szal büdös, és ezen…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
personalsanchez 2012.11.15 21:41:10
@Fue:
hello ingatlanos :))))
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a sörnek van egy alternatív sötét történelme is, ami a tudatmódosítás ősi gyökerei közé nyúlik vissza. Az ókorban és a középkorban, a fajélesztők és az ellenőrzött erjedés ideje előtt nemigen lehetett rendes alkoholtartalmat generálni a…..
personalsanchez 2012.11.06 18:51:15
@Bud Taste: sp nem az elso punk zenekar volt a vilagon, oket megelozoen is alkottak tobben is
cseh ale Noha az elmúlt hónapok cikktermése fényében joggal tűnhet úgy, megint valamilyen elérhetetlen és alkalmi cseh sörrel borzoljuk a sörszerető nagyközönség idegeit, ezúttal a feltételezés nem teljesen igaz. Annak dacára sem, hogy a vyškovi sörgyár IPA-ja valóban…..
Olvasom a Maritime Bulletinben, ami egy orosz tengerész honlapja, hogy 2012. 03.7-én az esti órákban a Belfastba vezető hajózó csatorna kezdeténél (Belfast Lough) összeütközött az Union Moon darabáru szállító és a Stena Feronia komphajó. A komphajó Liverpoolból érkezett, a…..
personalsanchez 2012.03.09 21:36:58
@Quattroman: köszönjük okostojás. Biztos sokat hajóztál.
nézz utána mielőtt kommentelsz.., vagy neked úgyis mindegy csak trollkodj egyet...
magyar világos sör Nagy megtiszteltetés érte ma a KK-t: az elsők között tesztelhetjük a Békésszentandrási Serfőzde legújabb gyártmányát, a szupererős Pörölyt. Ugyan mióta úton-útfélen 10 V/V % körüli (és feletti) sörökbe botlik az ember, már kevésbé vagyunk…..
personalsanchez 2012.02.24 07:44:57
personalsanchez 2012.02.24 08:30:41
[update 2013. új kedvenc van!]Elég régóta keresgélem a legjobb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtsd: fö) itthon is. Ahogy azt már korábban megírtam, szerintem ez a világ legjobb levese, aztán a tegnapi vietnami gasztrovideó kapcsán kaptam egy tippet, egy nem titkoltan szoros…..
Huszonhárom évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a magyar rockzene egyik meghatározó csapata, a Beatrice első (dupla) stúdiólemeze CD-n is megjelenjen az egykori vinyl-kiadás után; a '78-88 című anyag a Collective Art gondozásában lát napvilágot a jövő héten. A csaknem…..
Legtöbben nem is tudják, merre van Árpádföld Kisszentmihály, pedig kies vidék sok beépítetlen telekkel, melyet kelet felől az M0-s gáláns szalagja keretez. Kiskertek, földutak, és az Asia Center sincs messze.  Ez most az egyik helyszín, ahol a magyar kézműves sör jövőjét…..
personalsanchez 2011.11.07 17:23:20
@Csokis: bizony vannak, a cikkben a megoldást is megtalálod:)
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a kiváló Velvet-cikkre, amiből kiderül, hogy néhány orosz csaj megígérte: ledobják ruhájukat, ha Putyin megnyeri a 2012-es választást. A kampányt Putyin Hadseregének hívják, és a tagok láthatóan attól sem riadnak vissza, hogy Ladát…..
Az egy lehúzós/egy pozitív hagyományát követve a legutóbbi negatív helyzetjelentés után egy igazi boldogságtól kipirult ügyfél élményeit olvashatják a Mongolian BBQ-ból:2007-ben jártam a Mongol étteremben nagyon jól éreztem magam. Négyfős társaságunkat agyon kényeztették.…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
A Kopaszi gáti Yacht Klubot nem volt könnyű megtalálni, de amikor a parkoló végén megláttuk a kétlábon járó citromot meg a két álrendőrnőt, meg a citrommal teliszórt gyepet, akkor tudtuk, hogy nem mindennapi marketingtámadás áldozatai lettünk.A Gösser Alkoholmentes Natur…..
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
personalsanchez 2011.06.07 10:24:10
comment:com Csubakka a dzsungelben 2011.06.02 10:00:00
Ennél momentán nem tudunk borzasztóbb dolgot mutatni, pedig rajta vagyunk, komolyan. ..
personalsanchez 2011.06.02 11:27:45
Ahogy az nemrég írtuk, Hoppá! címmel megjelent a Budapest Bár negyedik lemeze, amin ismét a már megszokott vendégénekesekkel adják el a cigányzenei köntösbe bújtatott popdalokat, illetve olyan szerzeményeket, amik kötődnek valamelyik nép a cigánykultúrájához. Olyan énekesek…..