Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazsola84

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
- Ha túl sós, tégy hozzá egy krumplit. - bökött a gyöngyöző leves felé a nagyi, majd visszafordult a vasárnapi karaj panírjához. Mit tehettem? Nem kérdeztem, pucolni kezdtem. Teljesen feleslegesen. A krumplinak ugyanis az ég világon semmi köze a sóeltávolításhoz. A levesbe…..
Legelső munkád:  Tombor Sarolta asszisztense Eddigi legkedvesebb munkád:  Egy special project New Yorkban három magyar tervezővel, és a berlini fashion week a Je Suis Belle-lel. Hogyan kezdtél el divattal foglalkozni?  Mindig is érdekelt a divat, az első szerelmem…..
Ez a post egy bevezetés a "kis magyar ügynök határozóhoz", melyet holnaptól fogok kezdeni, itt a Tárgyalástechnikai blogon. Bár nem konkrétan tartozik a tárgyhoz, kétségtelen, hogy a legtöbb üzletkötő, ügynök, szélszes ember számára napi rutin a tárgyalás. (És…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
Két nagyon figyelemre méltó cikket posztol ki most a Zugügyvéd, bár tudja, hogy a kommentelők többsége ezt nem szereti. A témák mindenképpen megérnek néhány szót. A NOL-on megjelent hír szerint a közleményben csapott össze a BRFK és a Fővárosi Főügyészség: melyikük…..
Nem is tudom, hol kezdjem, talán ott kéne, ahol az előző rész véget ért. Tehát Patrick kitalálta, hogy egy székkel repül, amihez sok léggömb van kötve, amit Celia kifigyelt, követni kezdte gyermekét és nagy igyekezetében nekiment egy fának a rendőrautóval. Patricknek csak…..
Közkívánatra csak folytatom a legidegesítőbb kórházsorozat hogyvoltját, legyen nektek, de amint jelentkezik valaki, hogy átvenné, azonnal odaadom neki. Az előző évadban nagyon sokat sírt mindenki, George először hozzáment Torres dokinőhöz aztán megdugta Izzie-t, a végén…..
mazsola84 2008.10.16 09:56:48
mazsola84 2008.10.16 11:20:08
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
Zsanett üggyel már sokat foglalkozott a Zugügyvéd, ezért az új fejlemény is megérdemli, hogy a Zugügyvéden  megfuttasuk. "Európai színvonalú, diszkriminációmentes igazságszolgáltatás" érdekében indítottak blogot szolidaritaszsanettel.blog.hu néven.…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..