Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemNick

0 bejegyzést írt és 926 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Krasznaja Moszkva kölni olyan borzalmas volt, hogy a Kádár-korban a nők már előre rettegtek a húsvéti locsolkodástól...
Az utóbbi napokban az orosz-ukrán konfliktus, a csernobili atomerőmű telephelyének orosz megszállása és a Zaporizzsjai Atomerőművet ért támadást követően sokan fordultak hozzám azzal a kérdéssel, hogy milyen hatással lehetne egy ukrajnai atomerőmű balesete Magyarországra, illetve mi lenne a teendő…..
NemNick 2022.04.20 16:23:44
@Big Blaster: El kéne dönteni, hogy most személyeskedve óvodást játszol, vagy érdeklődsz, hogy mivel lehetne jobbá tenni az irományod.
A kettő együtt nem megy.
De akkor, csak Neked, csak most:
ZSENIÁLIS cikket írtál. SOSEM olvaszam még ilyen klassz összefoglalót egy ilyen bonyolult témában. És TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES lett.
Most örülsz?
(Ugye, milyen jó, ha ez a stlus megy?)
1889. Poligámiát tiltó törvény ellen vétő mormon férfiak börtönben, Salt Lake City, Egyesült Államok ..
NemNick 2022.03.21 11:21:54
@Fogash: "miközben Magyarországon nics szélsőjobb" - ld. még: Magyar Nemzeti Arcvonal, Horthy Miklós Társaság, Trianon Társaság, Betyársereg, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Nemzeti Jogvédő Szolgálat.
Például.
A félműveltekre vonatkozó észrevételeddel teljesen egyetértek.
Több tízmilliónyi kémtechnikát pakoltak olyan autókba, amik legfeljebb biciklis üldözésben indultak volna eséllyel...
Ha a korabeli elveket nézzük, akkor nem is kicsik, csak nem értünk meg a használatukra. Például szeretünk otthon enni...
NemNick 2022.03.01 12:49:02
A mai nappal ismét elindítom egykor szebb napokat megélt sorozatomat, amely CE3-ban két évadot élt meg az oldalon. Aki nem tudná, a Tini Scal rovatban olyan filmekről írok, amik számomra a múlt ködébe vesztek és jóformán a lehetetlenség őket előbányászni, mert legtöbb esetben semmire nem emlékszek…..
Történt egyszer, hogy megelégeltem a jegypénztárok előtti sorban állást és a jegyautomaták tökéletlenségét, ezért egy applikáción keresztül a lehető legkényelmesebben vásároltam meg a BKK havi bérletemet. Olykor előfordult, hogy ellenőrök kérték, és a náluk lévő leolvasó igazolta a jogosultságomat…..
NemNick 2022.01.31 08:39:16
1984. október 10., a hónap második szerdája Megkezdődött a korai szőlő szüretelése az Alföldön és a móri borvidéken..
NemNick 2022.01.11 22:58:53
HÉV a Batthyány térig, crossbar a 222-222 taxis vonalhoz, költöző BNV, kiürült víztároló medence - ez volt 1971 novembere Budapesten...
NemNick 2021.11.08 07:54:16
@Liba bizottság: Igen, mindjárt sejtettem... :)
Akkor, rólad és a kis elméleteidről talán ennyi elég is lesz.
NemNick 2021.11.08 17:53:42
@Liba bizottság: Na, mielőtt még átmenne az ordas nagy csúsztatásod: itt NEM NEKEM kellene - első körben - "konkrétummal előállni", gyökérgyerek.

Meg vagyok döbbenve, hogy azt hitted - annyira hülyének nézed a másikat - hogy ez át fog így menni.
Hát nem.

Olvasgass vissza, rakd össze a sorrendet - ha már így elsőre nem sikerült, vagy kérj meg egy értelmes embert, ha még akad olyan, ami szóba áll veled - és aztán válaszolj a továbra is levegőben lógó kérdésre.

Szóval: forrás?

Fingom sincs milyen államtitkár magyarázkodásáról hadoválsz, de nem is érdekel.
aladjunk lépésről-lépésre.
NemNick 2021.11.08 18:30:40
@Liba bizottság: SEMMIT nem KELL csinálnom, míg a magad hülyeségét alá nem támasztod.
Tudod, olyan ordodox módon, tényekkel.
EZ EGY EGYENES MONDAT - mint ahogy az összes többi is az volt, csak ebben is csúsztatni akarsz.
Ez sem fog átmenni.

Nem gond, magadat járatod le - nem mondom, hogy nekem élvezet, de kíváncsi vagyok, meddig tudsz süllyedni.
De javaslom, ne bonyolítsd. Tök egyszerű, tényleg: Forrás?

Utána majd jövök én.
Savars Karapetjan neve a legtöbb magyar olvasónak nem mond sokat, holott az egykori örmény úszólegenda több olyan hőstettet is végrehajtott élete során, amelyre rajta kívül talán senki sem lett volna képes. Mentett embereket elsüllyedt trolibuszról, és rohant be fuldoklók miatt égő épületbe is. Egy…..
NemNick 2021.10.28 07:01:17
@TSandor Toth: Azért neked sikerült még őt is alúlmulnod...
A világ első részleges arcátültetését egy Isabelle Dinoire nevű 38 éves nőn hajtották végre, 2005. november 27-én. Isabelle-t az észak-franciaországi Amiens egyetemi klinikáján műtötték meg, Jean-Michel Dubernard sebész vezetésével. A beavatkozásra azért volt szükség, mert a hölgy arca súlyosan…..
NemNick 2021.09.17 09:42:36
@Le a spammerekkel: Te gondolkodsz is, mielőtt idelöksz ilyen hasznos kommenteket, vagy a lényeg az üres hangulatkeltés és a homályosságod reklámozása?
NemNick 2021.09.17 09:43:13
NemNick 2021.09.17 10:38:57
@Le a spammerekkel: Biztos meglep, de nem vágyom az elismerésedre.

A gyógyszereknek - kapaszkodj! - van mellékhatása.
További izgalmak lesznek, úgyhogy még ne engedj ki: Nem csak a gyógyszereknek, hanem a gyógyhatású szereknek is.
Sőt (leírni is szörnyű): Mindennek!

Most hagyok időt, hogy ezt megemészd.
...
...
...

Megvan?

Akkor, ha - nyilván nem te, hanem bárki más, normális ember - ott áll egy olyan választás előtt, hogy szó szerint arc nélkül, igencsak lecsökkent életminőséggel - és akkor most nem megyek bele a hiányzó orr és orrüreg miatti folyamatos kezelésekbe, amik magukban foglalhatnak antibotikumoktól kezdve (megintcsak kapaszkodj!) immunszupresszánsokig sok mindent, sem a törvényszerűen ki-kialakuló depresszió okozta szomatikus tünetekről sem teszek említést (én is tudok tumányosul, remélem fogod...) - élhet ki tudja hány évig, vagy kaphat arcot és cserébe, mondjuk, 22%-al megnő az esélye valamilyen rákos elváltozásra, akkor vajon melyiket is válaztja majd?

És vajon, az a gyógyszer, ami 10+ évig lehetővé tette neki, hogy normálishoz jóval közelebbi életet éljen, az Maga A Pokol Küldötte-e, Az Anyag Amit Csupa Rosszindulatból Pároltak Belzebub Egyik Laborjában (a hozzád hasonló mártírok zsírján) vagy valójában csak egy gyógyszer, aminek, mint mindennek, van mellákhatása?

Nem kell megválaszolnod, hiszen a példa normális emberekre vonatkozik, esélytelen vagy a helyükbe képzelni magad, így nem is lenne releváns a szövegelésed.

N.b.1: Én nem általánosítottam, csak rólad beszéltem.
N.b.2: Tudom, nem tűnt fel, de "mindenki" távolról sem úgy gondolkodik, mint te.
N.b.3: Igen továbbra is egy orbitális seggfejnek tartalak (ha már így kiprovokáltad) aki kérdésre válaszolni nemigen tud, indokolni úgyszintén nem, de mocskolódni, nos, azt nagyon próbál.
N.b.4: Elnézést, ha alapjaiban rengettem meg a világképedet a sok új infóval.

Addig is tartózkodj pl., a naracslé fogyasztásától is, mert -és sajnos, megint egy újdonság jön, ez egy ilyen sokkoló nap most a számodra- az is okozhat rákot.
Keress rá!
Tegnap végre mindenkinek kiküldte az Apple az idei őszi showra szóló meghívót, ahol leleplezik majd az iPhone 13-at (vagy 12S-t, még meglátjuk), valamint az Apple Watch Series 7-et. Elképzelhető, hogy lesz még egyéb is, de ez most mind mellékes, ugyanis világraszóló újdonság következik. Aki…..
Alig halt meg Imre herceg, máris elindult a legendaképzés a halála körül, amely a mai napig tart, hiszen még ma sem tudjuk pontosan mi is történt, hogyan is távozott az árnyékvilágból. A történelmi dokumentumok sem sokat segítenek ebben, hiszen az egész életéről nagyon kevés hiteles adat maradt…..
 Rácsúsztunk a vadkemping/bushcraft mizériára, a kajakok ugyan jól pakolhatóak, de nyilván az ember igyekszik minél kevesebb vacakot magával cipelni, így a felszerelés minimalizálását néhány hét alatt művészi szintre emeltük. Így bármi történik, simán el tudunk indulni 2-3 napos kajakos…..
NemNick 2021.07.20 23:35:35
Hogy mikor történt? Valamikor 1959-ben vagy 1960-ban (a pontos dátum nem teljesen egyértelmű). A CIA "Studies in Intelligence" című témakörben megjelent minősített dokumentumok egy része továbbra is titkos, a szöveg nagy része az ügynökség cenzorai által ki van húzva. De a történet nagyvonalakban…..
Chris Carberry szerző az Alcohol in Space: Past, Present and Future című könyvében a "földönkívüli" italozás történetét mutatja be, a Mercury kapszula fedélzetén becsmpészett első mini palacktól a jelenig. Az alábbi összefoglaló részlet a Mir űrállomás mutatja be...
NemNick 2021.07.13 15:12:18
Gratulálok a Párbeszéd alelnökének, Zugló volt polgármesterének az opportunizmus és a politikai károkozás e kettős mélységéig süllyedéshez! E kiállásával nemcsak Zuglónak okoz kárt, tartja fenn az évtizedes kerületi stagnálást okozó korrupciót, de Tóthtot támogatva az összefogás hitelességét is…..
NemNick 2021.06.20 12:57:11
Pierre Kóstolgat MÁJ kétszer 2021.05.26 07:58:01
Pár hete még így volt, ha változtak is a körülmények, a receptek továbbra is érvényesek. Ezekben az ínséges időkben, amikor maszkban, Zorróként rovom a város utcáit, azt lesve, hogy nincs-e valahol egy szabályszegő étterem, ahova bekéredzkedhetek, mint szesztilalom idején a szalon alkoholista, egy…..
NemNick 2021.05.27 05:31:36
Az ezredforduló előtt a Japán űrkutatás és a hozzá kapcsolódó technológia nagy léptekkel zárkózott fel a világ élvonalába. Több ambiciózus projekt is született ennek hatására, és ezek egyike volt egy újrafelhasználható "kis" űrsikló, ami ugyan közel állt a megvalósításhoz, de végül mégsem lett…..
NemNick 2021.05.19 10:47:18
A legtöbb sütésünknél (szerencsére) vannak olyan vendégek, akik először kóstolják a barbecue húsokat és először élik át azt a barbecue hangulatot, ami ezeket a nagyobb sütéseket jellemzi. A barbecue történelem cikkekben már volt róla szó, hogy a barbecue alapvetően egy esemény, egy lakoma, vidám és…..
NemNick 2021.04.27 20:04:18
Egy esztergomi vállalat nagyot álmodott 1980-ban, és a vasfüggöny mögül indulva kényszerűségből leuralta a világpiacot...
NemNick 2021.03.12 09:10:12
Hiába mutattak jól a hatvani asszonyok munkássisakban a híradóban, a kimerült bányák gombaföldjei hamar megbuktak...
NemNick 2021.01.24 14:22:41
Tom Cruise és Emily Blunt időhurok-akciófilmje, a 2014-ben bemutatott A holnap határa izgalmas esettanulmánya annak, miként törheti keresztbe egy stúdió arrogáns marketinggépezete egy remekül sikerült film jegyirodai sikerét. A holnap határa (Edge of Tomorrow, avagy Live Die Repeat) címváltásokon…..
1896. Az első újkori olimpia Athénben. A 100 méteres síkfutás döntőjének rajtja: balról a negyedik a magyar Szokolyi Alajos, akinek bronzérme minden idők első megszerzett magyar olimpiai érme..
NemNick 2021.01.18 07:52:53
@Puch: Hajómotorok