Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farmos-jatekok

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Family Barn Facebook Elindult a Family Barn oldal magyar nyelvű rajongói oldala. Ha beszélgetni szeretnél a többi játékossal vagy cserélgetnél velük terményeket és termékeket, tanácsra van szükséged vagy csak beszélgetnél a többi Family Barn rajongóval, akkor csatlakozz a Family…..
Farmos Játékok My Free Farm 2013.03.13 21:01:05
Az én kicsi tanyám Szerethető, kedves hangulatú farmos játék, amelyben a feladatod nem lesz más, mint a hasonló ilyen böngészős farmjátékok esetében: neveld fel az állatokat, ápold, gondozd őket és termessz különféle növényeket terményeket, ezekkel kereskedj a többi (több…..
Farmos Játékok Family Barn 2012.12.09 23:40:27
Family Barn Végre magyar oldalon is elérhetővé vált az Európában már igencsak népszerű Family Barn játék, amely egy igen összetett, komplex fejlesztős farmos játék. A feladat a szokásos: termessz különböző gabonaféléket: búzát, rozst vagy éppen kölest, amit vagy eladsz…..
Feed the Pig Ismét egy vicces játék, amelyben malacot kell hizlalnod úgy, hogy a futószalagon lévő tárgyak közül kiválogatod a hasznos élelmiszert és a nagyobb tápértékű kajákat, amelyeket az egérrel a disznó képébe kell tolni. Kb. ennyi a feladat ebben a vicces etetős…..
Milk Panic Egy vicces ügyességi játék, amelyben teheneket kell megfejni a farmerral egymás után többet is. Figyelni kell arra, hogy időben odaérj mindegyik tehénhez, mert különben kipukkadnak ha nem fejed le őket időben. A tejet pedig az oldalon ücsörgő embereknek kell leadni... ..
Az egyik legdinamikusabban fejlődő farmos játék a Family Barn elindult immáron magyar oldalon is és hamarosan érkezik hozzá a fordítás is. Aki szereti a farmos közösségi játékokat, annak kötelező darab a Family Barn, ahol szép a grafika, kedvesek és szerethetők a figurák egy…..
Ezen az oldalon mindenféle hasznos infokat: tippeket és trükköket találsz a Family Barn közösségi farmos játékkal kapcsolatban. Tekintettel arra, hogy jelenleg még a Family Barn nem érhető el magyar nyelven így talán hasznos tanácsokat tudunk majd adni ezen a blogon keresztül a…..
Fruits Inc Ez egy különleges nyári szünet lesz, hiszen a nyaralásodat Mikrovárosban töltheted el, ahol a nagyszüleid laknak. A nagyszülőknek pedig egy családi gazdaságuk van: földekkel, háziállatokkal, mindenféle gyümölcsössel. Ezen a nyáron tehát itt leszel és segíthetsz a…..
Farmos Játékok Sára farmja 2012.07.11 08:07:00
Sarah Farm House Segíts Sárának (Sarah) fejleszteni a gazdaságot, igaz Sára még iskolás, de a nyári szünetben lehetősége akad arra, hogy besegítsen a családi gazdaság ügyeibe. Vezéreld Te a kezét, legyen a Ti birtokotok a legjobban termelő a környéken! ..
Farmos Játékok Youda Farm 2012.07.10 07:55:00
Youda Farmer 3 Ismét egy remek gazdaságfejlesztős játék, amelyben kiválaszthatod a főszereplőt: a lányt (hölgyet) vagy a fiút (férfit), hogy vele együtt intézd a gazdaság ügyeit. A Youda Farm sorozat mindig is kellemes farmos játékokat mutatott be nekünk, nincs ez másképp a…..
Farm Roads Fejlesztős játék, amelyben úgy kell utakat építened, hogy a különböző gazdasági épületek között legyen összeköttetés. ..
Harvest Time Irányítsd napról-napra a gazdaság működését, és keress annyi pénzt, amennyit csak tudsz. Használj műtrágyát, hogy növelni tudd a hozamokat és rövidítsd le a betakarítás idejét. Ha van elég pénzed, vásárolj csirkéket amely lehetővé teszi, hogy a tojásokat is…..
Farmos Játékok Farm Mánia 2 2011.04.28 17:27:12
Farm Mania 2 Az egyik legnépszerűbb farmos játék a Farm Mánia folytatása ez a remek gazdálkodós játék, amelyben a feladatod a megszokott. Egy termőföld közepén kell virágzó gazdaságot készítened: ültesd el a növényeket locsold őket a megtermelt javakat pedig add el a közeli…..
Apetit Farm Termessz zöldségeket és gyümölcsöket és add el azokat a piacon, gazdagodj meg okosan! ..
Farmbarn Escape Aki most valamilyen farmos fejlesztős játékra vágyik, ahol terményeket kell termelni és azokkal kereskedni most csalódni fog, hiszen ez a játék alapvetően egy kijutós logikai játék, aminek annyi köze van a vidéki tanyákhoz, hogy ezúttal egy farmról kell…..
Youda Farmer 2 - Save The Village Nem csak egy farmot kell menedzselned ebben a játékban, hanem egy komplett falut kell elvezetned: kereskedni a terményekkel, utakat építeni, boltokat felhúzni és fejleszteni a környezetet. ..
Farm Frenzy 3 - Madagascar Egy afrikai szavannán lévő farmon kell gazdálkodnod ebben a remek hangulatú farmos játékban. Nevelj állatokat, termessz növényeket és kereskedj a termékekkel, terményekkel. A Farm Frenzy sorozat majd minden játéka élvezetes remek hangulatú farmos játék…..
Farm Frenzy - Gone Fishing Ebben a farmos játékban egy halastavat kell elvezetned, etetned a halakat és persze a végén el kell adnod, kereskedned kell a halakkal.  ..
Farmos Játékok Kertészes Játék 2010.10.29 19:03:58
Flower Defense Ez a játék ugyan nem teljesen a farmos játékok kategóriájába tartozik, mivel elsősorban jó kertésznek kell lennünk, de a felépítése és maga a játékmenete a jobbfajta farmos játékokat idézi. Feladatunk ugyanis ebben a játékban az, hogy a kert virágait ápoljuk,…..
Youda Farmer - farmos játék Szerintem a Youda Farmer az egyik legjobb ingyenes farmos játék. Nagyon igényesen kivitelezett online játék ez, amelyben a farmodat a kezdetektől kell fejlesztened és a terményeidből el kell látnod a környéket, például Te vihetsz árút a helyi kocsmába,…..
Dwarf Village Ime egy újabb nagyon jó kis ingyenes farmos játék. Nagyon kellemes hangulatú, nyugtató aláfestő zenével és természetesen remek játékmentettel: nevelj állatokat, gondozd a növényeket és persze legyél Te a felu legjobban gazdálkódó farmere ;) ..
Virtual Villagers 2 játék Kicsit rendhagyó módon, most nem egy kimondottan farmos játék következik, hiszen ebben az ingyenes online játékban, nem pusztán egy farmot, hanem egy teljes falut kell irányítanod. Fejleszd a faludat, hogy a lakói boldogok legyenek, ehhez közben mindenféle…..
Farm Fun Játék Fejleszd, építsd a farmodat, ami nem is olyan nehéz, csekély mezőgazdasági, fölművelési tapasztalattal, ahogy beérik a termés az élelmiszert, terményeket add el és keress minél több pénzt. ..
Farm Frenzy 3 - Russia Roulette A Farm Frenzy játék sorozat újabb epizódja. Vezesd el a farmgazdaságodat, figyeld hogyan nő a fű, gyűjtsd össze a tojásokat, és egyéb terményeket ebben a farmos építgetős játékban. Védd meg a farmodat a ragadozóktól és egyéb betolakodóktól…..
Farm Frenzy 3 - American Pie Csatlakozz Scarletthez a gazdálkodó lányhoz. Lépést kell tartanod a legújabb technológiájú állatetető és termény begyűjtő újdonságokkal! Ne hagyd, hogy a vadállatok megzavarják a munkádat! Fejleszd a farmod és a gazdaságod, kereskedj a…..