Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altwien1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lajkó Félixről, az öntörvényű muzsikus tehetségről még a figyelmesebb érdeklődőben is az a kép élhet, hogy valamiféle tékozló fiúval van dolgunk. Lám én is az öntörvényű jelzővel kezdtem, ami igaz is, ám valójában nagyon is tudatos és kemény munka áll az életmű…..
Bizonyára mindenki hallotta már a lengyel barátainkkal lefolytatott beszélgetések között felhangzó „Polak, Wegier dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki” közmondást, amelynek az elhangzási gyakorisága az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan nő. Ennek jegyében…..
altwien1 2011.07.29 12:39:10
@Titus Pullo Urbino:

Üdvözletem, szervusz!!

Természetesen örömmel látlak és szerény tudásom szerint segítségedre leszek!!! Kérlek indulásod előtt 2 nappal legalább értesítsél. Mennyi időre jönnél, és mit szeretnél megkutatni pl. Kolozsváron??? Váradon én is csak vendég vagyok, az ottani levéltárba 1 napi kutatáshoz kell legalább 2 nap. Mindez azért, mert azonnal nem hozzák ki az anyagot. Honnan jösz?
István
altwien1 2011.08.02 05:32:12
Miközben Orbán Viktor idehaza és külföldön rendre defenzívába kényszerül a legelemibb demokratikus értékeket semmibe vevő módszerei miatt, addig mértékadó külföldi sajtójelentések szerint a nemzetközi politikai porondon zajos sikereket is arat. Nagyon sajátos módon az…..
altwien1 2011.02.20 08:54:01
@Rodeo36:
meg azért látszik a képen, hogy a csajnak fent van a keze, úgy, hogy Órsós nagy pofonra számíthat, ha elkezdi lopni a távolságot!!
altwien1 2011.02.10 19:44:59
@.: mimino :.: ... és ráadásul jó régen! S nem is akármilyen Golfokon, mert az volt a szlogen, hogy BIT-es autó mindent kibír!
A Magyar köztársaság elnökéről kínosnak tűnő adatok láttak napvilágot pénteken: kiderült, hogy Schmitt Pállal szemben 1964-ben jogerős elmarasztaló ítélet született egy büntetőügyben. A Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerős ítélete szerint négy hónap felfüggesztett…..
altwien1 2011.01.14 21:23:42
@Megfigyelo: s nem sokára a kis szöszi is megy utána, csak nehogy ősz öregaszony legyen mire kitalál a sittről! Ott a nagy testvér analógiája a szépfiú sem fog egy ideig kitalálni a labirintusból! Most egy nyolcast kapott?
Sziasztok altwien1 voltam.
Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Kormánytagok!Ezúton szeretném emlékeztetni Önöket arra, hogy kik hatalmazták fel Önöket arra az ámokfutásra, amiben épp ezekben a napokban, hetekben, hónapokban jeleskednek.Önöket egészen pontosan 2 659 974 magyar választó hatalmazta fel a…..
A M. K. Honvéd Ludovika Akadémia főhomlokzata 1940 nyara is eltelt, és közeledni látszott a leszerelés. Úgy nézett ki, hogy szeptemberben, tartalékos zászlósként fogunk leszerelni. Mivel közben felemelték a szolgálati időt két évre, ennek most szeptemberben kellett volna…..