Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Ezredes

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is úgy gondoltam, hogy a gyerek leginkább a szülők példájából tanul. Ha azt látja, hogy Anya és Apa meg is élik mindazt, amit mondanak és amit elvárnak tőle, sokkal természetesebb lesz számára, és a követendő példa magától értetődően követhetővé, sőt egyértelművé válik. De mi van akkor, ha az…..
Anyával életem végéig összeköt az eddig eltöltött közös idő, és az ezután következő közös feladatok sokasága is. Rengeteg szervezést igényel a két lakás, a két lakásban való élet egybehangolása, néha elkerülhetetlenek a súrlódások. Pedig most már tényleg nincs értelme vitázni, vitatkozni. Nagyon…..
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
Az Ezredes 2010.08.14 12:38:55
@belekotty: hát ha körbeéri Magyarország a Földet, akkor a jobb- és baloldalán is Japánnal lesz határos
Most már muszáj lesz nyerni. http://valasztas.hu/hu/onkval2010/509/509_1.html És ráadásul külön megtiszteltetés, hogy olyan vicces nevű csapatok közé kerültünk a névsorban, mint a Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete - Központi Szervezet és a Nemzeti…..