Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=szz=-

47 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honti Kata -26 éves, vidám természetű sziklamászó, egy rutin vérvétel kapcsán, teljesen váratlanul szembesült a ténnyel: súlyos beteg. Akut leukémiát, azaz fehérvérűséget diagnosztizáltak nála! Kati hetek óta kórházban van, és elkerülhetetlenül csontvelő-átültetésre…..
Mi túl tudjuk tenni magunkat azon, hogy a Magyar Szigeten a Magyar Köztársaság Magyarország törvényei kevesebbet számítanak, mint a civilizációtól elvágott ősközösségben a Tablet PC. Mondjuk úgy tűnik, nincs is más választásunk.   Mindazonáltal léteznek rajtunk kívül…..
Merítés ELKÖLTÖZTÜNK! 2011.07.31 16:08:49
A Civil Rádió Merítés című műsorának elkészült a saját oldala: merites.hu Az új Facebook oldalunk is elérhető már:www.facebook.com/merites.magazinmusor..
2011. május 4.      A Merítés következő adásának témája a Civil Rádió által kiírt Mutasd magad! pályázat egyik nyertese, a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt.A Civil Rádiózásért Alapítvány még év elején hirdetett pályázatot civil szervezetek számára. A…..
2011. április 20-i adás letöltés lent...                             Tavaly év végén láttak napvilágot a közoktatást átszabni kívánó törvénykoncepciók: az…..
2011. április 20.   Tavaly év végén láttak napvilágot a közoktatást átszabni kívánó törvénykoncepciók: az új közoktatási törvénytervezet és a pedagógus életpályamodell koncepciója. Szerdán tárgyal róluk ismét a kormány.A Merítés következő adásában ez…..
-=szz=- 2011.04.20 11:38:33
@petdeutsch: ha van konkrét felvetni valója, esetleg kérdése, szívesen venném, ha megírná...
2011. március 23-i adás letöltés lent...                             A Merítés legutóbbi adásában egy történetet hallhattak egy idős párról, Balogh Jánosról…..
Merítés AJÁNLÓ 2011.03.19 17:00:00
2011. március 23.    A következő alkalommal a szokásostól eltérően egy történetet fognak hallani. Egy idős, belvárosi házaspárról, akik eladták a lakásukat azzal, hogy holtukig ott maradhassanak. Drága volt a gyógyszer és arra gondoltak, idős korukra már…..
Merítés Ajánló helyett... 2011.03.07 17:26:48
Március 9-én ismétlünk    Következő alkalommal a február 9-i adásunkat ismételjük.Új témával két hét múlva, március 23-án jelentkezünk. Témánk a pedagógus életpálya modell...  ..
2011. február 23-i adás letöltés lent...                             Az elmúlt tíz évben egyre több és több lehetőség adódott a romák számára az…..
2011. február 23.   Az elmúlt tíz évben egyre több és több lehetőség adódott a romák számára az újságírás kitanulására. Egyre-másra indulnak a kifejezetten a cigányságnak szánt képzések és gyakornoki programok.Ennek ellenére még mindig kevés roma újságíró,…..
  Nők Lapja Café - 2011. február 22.       A Nők Lapja és a Nők Lapja Café közös közönségszavazásán, amelyen az évtized meghatározó és kedvenc női személyiségeit keresték, az olvasók dr. Geréb Ágnest választották az Évtized kedvencének…..
2011. február 9-i adás letöltés lent...                          A közelmúltban gyakran lehetett hallani, hogy a budapesti art mozi hálózat megszűnhet, vagy legalábbis sok tagja bezárhatja a kapukat - központi…..
2011. február 9.   A közelmúltban gyakran lehetett hallani, hogy a budapesti art mozi hálózat megszűnhet, vagy legalábbis sok tagja bezárhatja a kapukat - központi támogatás híján. Ugyanakkor a multiplex mozik kihasználtsága is csak 13%-os.Hasonlóan nehéz helyzetben van a…..
2011. január 26-i adás letöltés lent... Az elmúlt hetekben, hónapokban a hírek toplistáján több hír is versengett a legelőkelőbb helyekért: soros uniós elnökség, kettős állampolgárság, nyugdíjpénztárak, belvíz - a teljesség igénye nélkül talán ezek a legtöbbet…..
2011. január 26.   Az elmúlt hetekben, hónapokban a hírek toplistáján több hír is versengett a legelőkelőbb helyekért: soros uniós elnökség, kettős állampolgárság, nyugdíjpénztárak, belvíz - a teljesség igénye nélkül talán ezek a legtöbbet hallott és olvasott…..
  2010. december  31. péntek, 10:002011. január 1., szombat, 13:00  A LEGBOLDOGABB BÉKEIDŐKavagySajtóidill az Osztrák-Magyar Monarchiában    Hangjáték a monarchia sajtójában megjelent írásokból, hirdetésekből, és…..
2010. december 29.    merites@civilradio.huIdei utolsó adásunkban a Merítés első félévének legizgalmasabb beszélgetéseiből hallhatnak egy válogatást...   Műsorvezető: Szabó Zoltántel: 1 489 0999SMS: 30 228 9800..
2010. december 15-i adás letöltés lent...                          Az otthonszülés az elmúlt hónapokban a figyelem középpontjába került. Szeptember közepén egy tervezett otthonszülés során fellépő komplikáció…..
2010. december 15. szerda, 19:00           Prof. Lesley PageA Merítés első szerda esti adása újra előveszi az otthonszülés témáját. Korábbi témánk elővételének oka, hogy nem rég hazánkba érkezett egy nemzetközi szakember, prof.…..
2010. december 7-i adás letöltés lent...                          A szórakozóhelyekkel kapcsolatosan az utóbbi időben a médiában a leggyakrabban a csendrendeletről hallhattunk. A műsor közelebbről a Budapest VII.…..
2010. december 7.   Budapesten az egyes kulturális központok, alternatív szórakozóhelyek, romkocsmák működési lehetőségeikbe és korlátaikba nyerünk betekintést. Érintjük a csendrendelet témakörét is a VII. kerületi Polgármesteri Hivatal szakembereivel, a…..
Jövő héttől szerdánként 19:00-tól          Új időpontban és rövidebben jelentkezik a Merítés: kéthetente szerdán 19 órától 20 óráig. A műsor az új időpontban először december 15-én hallható.A visszajelzések alapján úgy tűnt…..
2010. november 30. MŰSORVÁLTOZÁS!!! 2010. december 7.elmaradt...      Akár már ebben a hónapban kiderülhet, hazánk csatlakozik-e az Eurotransplanthoz vagy létrejön-e a szomszédos országokkal egy megállapodás egy közös várólistáról.Mennyiben segítene ez a…..
2010. november 2-i adás letöltés lent...  A SZÜLÉS ÁLLOMÁSAI - Máté László     A tradicionális természeti kultúrákban a szülést az élet természetes velejárójának tartják; nem sürgetik, hanem hagyják a maga módján végbemenni. A szülés egy…..