Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citrombors

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tizenöt évvel ezelőtt a szüleim vettek egy kicsi faházat Pálkövén, a Balaton felvidék tövében. Attól kezdve minden nyarat ott töltöttünk, habár 16 és 22 között ritkábban sikerült lejutnom, akkor jobban vonzott pest meg a sör. Nade, a masszív gyerekéveket a bravo* és…..
Teknősleves Quiche Lorraine 2008.02.18 15:57:00
Sajnos fényképet nem készítettünk erről a nagyon könnyen elkészíthető és isteni finom ételről. Gábor születésnapját ünnepeltük, és mivel a farsangi előkészületek már a tetőfokára hágtak, ezért úgy döntöttünk, hogy ezúttal nem szánjuk rá magunkat egy négyórás…..
Drága Veronika szülinapjára egy isteni spanyolos vacsorát készítettünk a loveroom tagjaival. Az est megkoronázása volt ez a kevésbé spanyolos, ám annál ízletesebb torta. Ez az édeskés-sós sütemény nagyon könnyen elkészíthető, azonban némi időt igényel, mivel pl a körtébe…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..