Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homarton

100 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
homarton 2021.02.17 22:47:51
@manson karcsi: mivel 450 filmből lett összeválogatva, nyilván nem tudták elkérni egyenként az engedélyeket, meg se kapták volna, ezért gondolom az alkotók a filmek nagy részét torrentről szedték le, de nem ez a lényeg: a pálfi is vállalta, hogy ez egy kísérleti film, minden régi filmből csak minimális részlet van, ráadásul a film végén fel van tüntetve az összes film címe, rendezője, forgalmazója. a

szóval ez azért továbbra sem "lopták az egészet"-kategória.
homarton 2021.02.19 18:07:58
Új adásunkban Mundruczó Kornél legfrissebb rendezését elemeztük ki, utána pedig sorra vettük azokat a „női thrillereket”, amelyeket az utóbbi pár hónapban mutattak be, és megvitattuk (többek közt), hogy kapcsolódnak-e a #metoo-hullámhoz. Az adásból többek közt kiderül: Mundruczó-film-e a Pieces…..
Galaxisok a Jégkorszakban Noémival. Vel.Várható kezdések:21.00: Barkóczi Noémi22.00: Szabó Benedek és a Galaxisok23.00: Hó Márton és a JégkorszakA We Love Budapest ajánlója.A helyszínen lehet majd venni az új lemezből, potom 1000 Ft-ért.  ..
<a href="http://jegkorszak.bandcamp.com/album/csod-latos-utaz-sok" data-mce-href="http://jegkorszak.bandcamp.com/album/csod-latos-utaz-sok">Csodálatos Utazások by Hó Márton</a>..
Csodálatos Utazások Várnak rátok, jóbarátok!Csodálatos UtazásVár rád!2 0 1 3   o k t ó b e r ! ..
2013 szeptemberének első pénteke.2013 nem tudom hányadik, de állat Moroncsik-flyere.2013 legjobb lemeze. Meg 2011-é is. 2013 utolsó lemezbemutatás nélküli koncertje.2013 2013-a. ..
Van új klipünk! Rajzolta és rendezte: Drienyovszki Eszter!Nézzétek sok szeretettel, vannak benne filmes utalások is!Minden részlet a Recorderen. ..
Ma reggel arra ébredtem, hogy munka ünnepe van, és furcsa volt rádöbbenni, hogy sajnos nem tudok részt venni az ünneplésben, mert már egy jó ideje nincsen munkám, se állásom. Úgyhogy írtam egy dalt az álláskeresés jól ismert lépcsőfokairól, ezek már valószínűleg ismerősek…..
Kis zenekarom, a Hő Márton és a Felmelegedés Hó Márton és a Jégkorszak a Budapest-Szeged tengelyen tölti majd április harmadik hétvégéjét. Először is, április 18-án a méltán népszerű Mika Tivadar Mulatóban játszunk egy zenekaros nagykoncertet, lesz egy új szám is…..
A Péterfy Bori & Love Band 6. szülinapi koncertje előtt játszunk az MGMT nyomdokain. Barna + Marci különleges duója lesz az Akváriumban április 12-én az Akváriumban. Kezdés: 21.00 Helyszín: Akvárium, Budapest, Erzsébet térBoldog Love Band Napot!..
A Nemzeti Tüntetésnap Ünnep előestéjén tartja bemutatkozó koncertjét a nagyszerű Zaják és társa. A lemezük itt hallgatható meg, itt írt róla a szaksajtó. A koncertjük előtt mi is játszunk a Jégkorszakkal úgy 45-50 percet. Lesz egy új szám is, ha minden igaz. Minden…..
Sűrű tavasz lesz, mindenkit szeretettel várok ezekre a koncertekre, főleg akusztikus-egyszágitáros lesz, de lesz zenekaros is.2013. március 2., Menta Terasz, BP +++ Galapagos2013. március 5., Kuplung, BP +++ Kristóf Norbert2013. március 14., Gödör Klub, BP +++ Colombre Band, Zaják és…..
2013. február 16., Petőfi Kultúrtér, Székesfehérvár!+++ Fran Palermo+++ Mocsok 1 Kölyök+++ Hó Márton plays Naphoz Holddal + pár saját szám!Facebook Event...
Úgy alakult, hogy a kedvenc magyar zenekarom, az Óriás előtt játszhatunk a Jégkorszakkal, ráadásul pont a Szerelem Napján. Kiváló ajánlat azoknak, akik menekülnek a Valentin napi nyáladzás elől, de azoknak is, akik szeretnek koncerten szerelmeskedni a párjukkal.Facebook dili.A…..
Eljátszom elejétől a végéig a második Kispál-lemezt. Helyszín: Hunnia Bisztró (V., BP, Bank u. 5)Facebook esemény! ..
Eljátszom elejétől a végéig a Kispál Naphoz Holddal c. lemezét. A Holdutazásban vendég lesz majd Zombie Girlfriend Benedek. Menta Terasz, Budapest, 2013. január 5., 21.00. Yo! ..
&lt;a href="http://jegkorszak.bandcamp.com/album/z-szl-k-a-holdon" data-mce-href="http://jegkorszak.bandcamp.com/album/z-szl-k-a-holdon"&gt;Zászlók a Holdon by hó márton és a jégkorszak&lt;/a&gt; Megjelent a Zászlók a Holdon EP! A két új számot a Magyar Rádió 22-es…..
Az év utolsó budapesti zenekaros koncertjét tartjuk Mikulás előtt egy nappal, az Akváriumban, a kiváló Ewert and The Two Dragon társaságában. Érdemes jönni, ezzel zárjuk az évet, legalábbis a fővárosban! ..
Filmvilág blog Kung Fu Panda 2012.12.01 09:00:00
Kung Fu Panda – amerikai, 2008. Rendezte: Mark Osborne és John Stevenson. Írta: Ethan Reiff és Cyrus Voris történetéből Jonathan Aibel és Glenn Berger. Zene: John Powell és Hans Zimmer. 88 perc.Vetítik: TV2 - 20:05 Mióta az elmúlt bő tíz esztendőben a keleti harcművészeti…..
1 évvel a Dalok a fürdőszobából lemez után elkészült végre a Négy évszak: tél, tél, tél, tél című videoklip. A klip 0 FT költségvetéssel, 25 perc alatt készült otthon a fürdőszobában, egy webkamera segítségével. Köszönet a Windows Movie Makernek! …..
Végre! Már régóta terveztük, hogy a Bajdázóval közösen tartunk egy budapesti koncertet, és most összejött. A Bajdázó 2011-ben az év egyik, ha nem a legjobb lemezét adta ki (Lekapcsolom a villanyt a fejemben), nagyon szép börzsönyi lassúzenét játszanak. Hangulatos, nyugis…..
Pontosan 1 évvel ezelőtt jelent meg a Jégkorszak első nagylemeze, a Dalok a fürdőszobából. Ennek örömére feltettem a DragonTape oldalára is a teljes lemezt, meghallgatható itt, az eddig készült két klippel (Szandra, A haverok már nem vártak meg) együtt. A lemez továbbra is ingyen…..
Beatles Kifulladásig est a Toldi moziban, részletek itt, esemény itt. Az Across the Universe biztos lesz, és lesz egy egyveleg George Harrison legjobb számaiból. Fellép még a Le Hjarta meg a 40 Days és még mások is. Maradandó élmény lesz!..