Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Közbiztonság Szilárd

0 bejegyzést írt és 635 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanna vagyok. Menekültek leszármazottja. Anyai nagyapám ősei francia hugenották voltak, a protestánsok üldözése miatt hagyták el hazájukat, és a már akkor is vallási türelmet gyakorló Erdélyben telepedtek le. Hugenották lemészárlása Szent Bertalan éjén 1572. augusztus…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2015.05.22 00:36:47
Drága Réka! Olvastam leveled, és mit mondjak, nagyon köszönöm. Jó, hogy időben szóltál, nem vettem még meg a neked szánt csokrot, sem a félárú múzeumjegyet. Most akkor nem is fogom. Mert közölted: nem kéred. Azt is megírtad szerencsére, mit kérsz nőnapra. Azaz dehogy…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.08 23:36:02
@Bafana:
És Nyugat-Európában miből maradt ott, baromka?
Ságvári ott is átverte?
  Botrányos jelenetekkel, verekedéssel, kabátok eltűnésével és méltatlan körülmények között zárult egy nagy szilveszteri party. Vélhetően az esemény házigazdái, és szervezői nem készültek fel kellő alapossággal a hatalmas tömeg érkezésére. Ezeken a nagy bulikon…..
HamPLÓ Zárva vár a Várbazár :) 2015.01.02 17:00:00
Nem az Erzsébet téri óriáskerék az egyetlen olyan látványosság, amit hosszabb rászervezés után sikerült csak megnéznem: a Várbazárt sokáig csak kívülről láttam, míg egyszer végre sikerült a - szerintem kicsit korai - délután hatos záróra előtt odaérnem. Mivel úgy…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2015.01.03 21:20:32
@schlumbergerna:
Négyszeri is volt az.
dr. Közbiztonság Szilárd 2015.01.03 21:22:30
@tehtube:
Jóval több?
Vagy 3 éven át csinálták.
És megmagyaráznád azt is, miért kellett minden sátoros ünnepen átadni úgy, hogy be sem lehetett még menni?
  Azért fog elbukni, mert nem érti a világot. Orbán persze nem hülye, de nem is áll érdekében a világ megértése. A 89-es „nagy generáció” egyik legfiatalabb tagjaként Orbán értette meg leghamarabb, hogy a rendszerváltás által teremtett körülmények között nem sokat nyerhet a realitásalapú…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2015.01.03 20:00:10
@maxval bircaman szerkesztő:
Nem a faszt. Csak a pénz érdekli, semmi egyéb.
A hatalom is csak amiatt kell neki, hogy minél többet tudjon lopni.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság videói rendesen kivágták a biztosítékot. Amit nem is csodálok. Mert kb. a legalja.hu kategória. És az egészban az a szomorú, hogy ezek a videók egybevágnak azokkal a köztudatban élő tévhitekkel, amik miatt az áldozatok többsége nem mer…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.26 17:01:06
@Rongy Rázó:
"Otthon pedig tüzes szerető, már több éve."
Honnan tudod, láttad a házi szexvideóikat?
Sok tanárt nem fizettek ki az uniós pénzből finanszírozott nagyszabású állami nyelvoktatási programban, miközben az uniós pénzeket osztó, a programot lebonyolító Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal már le is zárta a projektet, még záróünnepséget is tartott. Az, hogy…..
  Új adó?  Új napirendi téma? Új politikai helyzet?               Miért van az, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszer adócsomagjából eddig szinte csak az internetadó uralja a közvéleményt? Úgy látszik talán a kormány sem gondolta volna, hogy ekkora…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2014.10.23 22:59:59
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:
Pedig igaza van, ritka szar helyeírású ez a firkálmány.
Mindig csodálkozom azon, hogy a félanalfabéták miért akarnak mindenképpen írásban megnyilatkozni.
dr. Közbiztonság Szilárd 2014.10.23 23:13:47
A reptéri parkoltatás baromi nagy biznisz - a szolgáltatónak. Az autósnak pedig általában jó nagy költség. Nincs ez másként Ferihegyen se, de az elmúlt időszakban egyértelmű változásokat lehet látni. A korábban pofátlanul drága reptéri parkolók ára csökkent, akciók is…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2014.10.23 23:10:20
@Berta Szí:
Közösségi közlekedésen én sem ültem még soha.
Egyrészt meg a közlekedésre nem lehet ülni, csak a járművekre.
Másrészt mert magyarul ilyen nem létezik, tömegközlekedés van. A közösségi közlekedés épp olyan PC-skedő faszság, mint a cigányra a roma vagy a négerre az afroamerikai (és mi van, baszd meg, ha Amerikát még térképen sem látta?). Tanuld meg az anyanyelvedet. És húzd ki a nyelvedet Vitézy Dávid seggéből, aki ezt az egészet kitalálta (és aki élvezi, mert egyébként buzi; nem, nem meleg).
dr. Közbiztonság Szilárd 2014.10.23 23:13:08
Movie Tank Harag (2014) 2014.10.23 00:01:00
Nem volt olyan régen. Hét évtizeddel ezelőtt. Európa úszott a vérben. A világ úszott a vérben. Mindenfelé halál, keserves sikolyok, utolsó leheletek töltötték be a teret. Emberek, katonák kúsztak a mocsokban, harcoltak az ellenség ellen. Harcoltak a különböző lobogók alatt,…..
Bár a homeopátia már több mint kétszáz éves, nem csitul a vita körülötte. Az orvosok többsége egyszerű placebóhatásnak tartja a „hasonlósági elv” alapján működő gyógymód eredményeit, ugyanakkor a szakmabeliek között is vannak feltétlen hívei, művelői. Az alternatív gyógymódok között az egyik…..
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.12.09 19:04:19
@pocaklakó minimanó:
Elírás. Mondhatnám, hogy sajtóhiba, ha sajtó lennék.

Tény, hogy a hozzászólások szövegén én sem futtatok helyesírás-ellenőrzőt. Azért az egyéb munkáimon szoktam. :-)

@laptop szerviz http.//www.doctorhouse.hu:
Nem kell futnia, minden szövegszerkesztőben van (az ingyenesekben is, mint az OOo/Libre Office), meg egy csomó böngészőben is.

@Avatar:
Szerinted lehet, de valójában nem így van. A helyesírási hiba a helyesírási szabályok ellen vétés. Az elírás nem. Mondhatni, hogy fordítva még majdnem megállná a helyét, amit írtál, így pont nem.
Alapvetően két hely van nudizmusra a Balaton környékén: a csendes, északi Levendula, és a déli part nyugati csücskén a Berény naturista kemping. Ami 900 forintért strand. Egy része. Bár a part közös, a bejárat külön van, és egy kavicsos út ketté is választja a két…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.08.04 00:30:38
@Magyarósi Csaba:
Hát tényleg fizetett hirdetésnek néz ki.
Vagy vakszemüveggel voltál ott.

Járnak magyarok, de a túlnyomó többséget kurvára nem mondanám jó karban lévőnek (fiatalnak meg pláne). Inkább elhízott 40-es - 50-es magyar családapák és családanyák.
(Amivel egyébként semmi baj, tényleg nem nézelődni jár nudira az ember.)

Vagy téged valami olyan spec. részre vezettek, mert mondtad, hogy cikket akarsz írni, ahová az átlag látogatót nem engedik be.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.08.04 00:39:06
@Fém fatál:
Hát ez már kicsit közelebb áll a valósághoz, mint a cikk.
Azt kivéve, hogy szóló féfi mindenhol van elég sok. Meg úgy is, hogy kimegy 2-3 haver, csajok nélkül. Merthogy a férfiak meg merik tenni. Szóló csajok tényleg nem nagyon vannak.

@prolee:
Próbálj meg ma nudizni az Omszkin. 150 ezer forintos buli lesz, már most szólok.

"Az viszont tény, hogy a naturista közösség kivétel nélkül mindenhol kulturált emberekből áll."
De néha azért odakeveredik pár bunkó. Láttam már ilyen helyen a parton és a víz szélén is dugni párokat. Ami a nudista strandokon egyébként tilos - ahol van rendész, láttam olyat is, hogy azonnal kizavarta őket. Jogosan.

@A szerelő:
Hát nem biztos, hogy te sokat szoktad használni az agyadat gondolkodásra, annak ellenére, hogy másokat erre szólítasz fel.
Hallottad valahol, és tetszett a duma, ezért úgy gondoltad, használod te is, még ha nem érted is, mit jelent?
Írt nekem a NagyVezír, elsőbbséggel küldte, Mikor láttam bevallom, hátast dobtam tőle. Egy levél és csak nekem,  ez már igen srácok, Milyen kár, hogy néhány éve nem szavaztam rátok! Azt írja az elnök úr, hogy mindannyian győztünk, Szép magyar kalákában, mindenkit…..
A kormányzati rongyrágyázásnak nincsenek határai. A NB2 Keleti-csoportjából feljutott Mezőkövesd ugyanis 400 millió forintot kap a költségvetés tartalékaiból. Mostanra eljutottunk oda, hogy már nem is használják a tao támogatási rendszerét arra, hogy az adófizetők pénzén…..
Kaptunk egy újabb történetet, amelyben az éjszakai ellenőr egy egész tömb gyűjtőjegyet tett zsebre illegálisan leszállított utastól. Tényleg ott tartunk, hogy minden utazás elején le kell fényképezni telefonnal a jegyet, hogy maradjon bizonyíték? Tényleg: Október 7-én…..
Úgy tűnik, egyre nagyobb tömegek számára világos, hogy a Fideszt le kell váltani, és hogy ez csak ellenzéki összefogással lehetséges.  Abban is konszenzus van, hogy ennek az a módja, hogy minden választási kerületben csak egy demokratikus ellenzéki jelölt indul a Fidesszel és…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 13:54:34
@Puskát kellett volna hozni:
Hát baszd meg, még Gyurcsány is inkább, mint ezek a narancsos, országgyilkos, hazaáruló faszkalapok.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 14:06:05
@bioLarzen:
Nyugi, nem fogja tudni, mert ab ovo baromság.

És akkor a választási matematikát még bele sem vette, hogy ki kap pluszhelyeket a parlamentben.

(Hát nem az, aki a 2. meg 3. helyen végez.)

Nekem gyanús, hogy ez egy fideszes cikk, a hülyébb ellenzékiek megtévesztésére és félrevezetésére.
Fidesz-kasszából fizetve.
Idős britek millióit büntetik teljesen igazságtalanul az energiavállalatok és a távközlési cégek, amikor külön díjat számítanak fel a papír alapú számlákért – állítja egy jogvédő csoport. A helyzet Magyarországon is ismerős. A Keep Me Posted nevű kampánycsoport szerint…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 13:42:30
@na4:
Ja.
Gondolom, a nagyanyád is profin kezeli a netbankot.
Vagy te vagy barom.

@Reggie:
Ha bankban utal valaki, baromkám, az sokkal több sorban állás, meg még jóvl drágább is.
Fáj a gondolkodás, mi, azért nem szoktál?

@ProhiOtti:
És nálunk melyik szolgáltató ad ekkora kedvezményt, ha átutalással fizetsz?
Sőt, melyik ad egyáltalán bármekkora kedvezményt?
Nálunk csekkel fizetni jelenleg még olcsóbb, mert a banki átutalásokért meg a csoportos beszedésért pénzt számol fel a bank, és nem ad kedvezményt a szolgáltató.

Ráadásul egy számítógép mondjuk 120 ezer Ft, az hány havi minimálnyugdíj is?

Ahogy látom, itt sok barom lusta/képtelen gondolkodni, csak a nagy pofa van meg.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 13:59:43
@ProhiOtti:
Ezt az árat ugye te sem gondolod komolyan.
Meg meddig is tart egy ilyen 30-40 ezer Ft-os PC?
Fél évig? Egy évig?
Mert ugye az alkatrészek elég rohamosan öregszenek.

Nekem nem egészen 5 éves a gépem, akkor újonnan vettem (alkatrészenként, értek hozzá, egy időben gépjavításból éltem), és mégsem szaggat a neten. Amikor vettem, akkor még gyors volt. És 30-40 ezernél még most is jóval többet ér, mert elég minőségi cuccok vannak benne. Épp gondolkodom rajta, hogy cserélni kellene mondjuk alaplapot, procit, memóriát. Ez maga több mint 40 rongy. És akkor a vinyó (+SSD), videokártya, hangkártya stb. marad a régi.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 14:01:27
@nemorino:
Igen, én is erről beszéltem.
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
Emlékszik még valaki arra, mennyire trendi parkot alakítottak ki a lefújt Nemzeti Színház-építkezés helyén? Tele volt olyan menő megoldásokkal, amelyeket azelőtt nem nagyon látott még Budapest. (Legfeljebb a Millenáris büszkélkedhetett hasonlóan színvonalas kialakításokkal…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 04:39:33
@bioLarzen:
Hát én is nagyon boldog lennék, ha ez lenne a legnagyobb probléma a fővárosban (mármint hogy pontosan hány méter az Erzsébet tértől a két polgárjenői hivatal).

@phaszfej:
Na igen, annak is érdemes lenne utánanézni, hogy a járdákat elfoglaló kocsmák közül melyik és mekkora terület elfoglalására kapott engedélyt, merthogy sokszor a gyalogosoknak alig van hely a járdákon.
Szerintem lennének meglepetések.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 12:34:45
@Mrs. Jackman:
Ezt a baromságot honnan veszed?
Gerendainak semmi köze az Erzsébet térhez. Muraközi Péter a vezetője, aki igaz, hogy a Szigetnek IS dolgozik, de attól még nem kéne keverni. Ezt konkrétan neki verekedte ki a földije, Navracsics, akivel együtt szoktak focizni.

@Rézfánfütyülő fűzangyal:
Na ja, arRogáns Tóni már legalább 7 éve polgármester ott. Tönkre is baszta közben rendesen az V. kerületet, minden szempontból, közlekedés, állapot stb.

@Démonmac1:
Na ja, mert nincs elég rendőr, hogy orrba bassza párszor a gördeszkásokat, a szüleiknek meg küldje a csekket 30 rongyról midnen esetben, amikor nem a megengedett helyen gördeszkáznak.
(BMX-esek dettó.)
Olyan kurva egyszerű lenne pedig rendet tartani. Csak akarni kellene. A németeknél meg Svájcban vajon miért nem basszák tönkre a várost a seggfej deszkások (szevasztok!)?
Azért, mert szarrá büntetik őke, ah megpróbálják.
És ott nem spiclizik le azt, aki rendőrt hív rájuk, mert fel bírja fogni a nép, hogy a közvagyont rongálják a tahók.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 12:35:47
@koho:
Jóvan ecsém, láthatóan téged sem az eszedért fognak ellopni.
A németországi boxutca baleset miatt már a Magyar Nagydíjtól korlátozásokat vezetett be a Nemzetközi Automobil Szövetség, ám a mai napon a csapatokkal további szigorításokról tárgyalnak. A biztonság érdekében az is felvetődött, hogy a kerékcseréknek lenne egy minimum ideje,…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 02:24:34
@Lrdx:
Hát ezt a hasonlatot azért gondold át újra.
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Nem a kerékpárosokat érintő háromnapos razzia eredményét veszi alapul a rendőrség a bringások ellenőrzését érintő döntéseknél. A 2013. július 13-16. közötti razzia eredményéről kiadott hivatalos statisztika szerint az ellenőrzött 446 kerékpáros közül csak egyetlenegyet…..
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 00:13:22
@01234567:
Elfelejted, hogy Ausztriában viszont betartják a szabályokat.
Nálunk meg a kerekes cigányok egyet sem.

Az osztrákoknál egyébként KELL jogsi 50 köbcenti alatti segédmotos kerékpárokra is. Annak nem kell, akinek van bármi másra jogsija.

@rókafogta:
Járdán való biciklitolásért biztos nem büntettek meg senkit, mert azt szabad. Még részegen is.

@halaloszto:
Be is kell szaratni az összes kerekes cigányt, mindaddig, amíg meg nem tanulnak közlekedni.

@Latogattto:
Az egyik legnagyobb.

@grid:
Nem, kedves kerekes cigány faszkalap, ne ihassál meg semmit, ha biciklivel vagy. Vagy ne igyál, vagy ne vezess.

@tomate:
Seggfejkém, ha ittál, akkor már nem vagy a bicikli biztonságos vezetésére képes állapotban. Ahogy akkor sem, ha narkóztál.

@belaneni:
Nagyon helyes, ha ittál, ne vezess. Biciklit se.
Kár, hogy a faszkalap kerekes cigányok nem bírják ezt felfogni, és előjogokat követelnek.

@hamisnero:
Hazudsz.

@olcso:
Meg nincs is a segged alatt 60-80 lóerő. Faszságokat írsz, de hát egy kerekes cigánytól mi más várható?
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 00:17:57
@olcso:
Biztos meg az autóvezetők nem is akartak kerékpárosok lenni.

Ja, szóval bevallod, hogy a szabályokra szaró kerekes cigány vagy te is, mégis van pofád beugatni annak, aki szóvá teszi, hogy hogy közlekedtek?

Nem ég ilyenkor a pofád?

@hemuveg:
Hagyd, ezeket a faszkalap kerekes cigányokat nem tudod meggyőzni, tudják, hogy szabálytalanok, de azt hiszik, nekik szabad.

Remélem, évekig rájuk szállnak a zsernyákok, és szarrá büntetik az összest.

Ahol én lakom, az út egyik oldaklán van a kerékpárút, a másikon járda, de a sok faszkalap mégis a járdán közlekedik.
Ezekre is nagyon rá kellene szállni, és büntetni, büntetni, büntetni.
Majd csak megtanulják, a kurva anyjukat.
dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26 01:08:56
@olcso:
Ja, az első 2 méteren lehet, bár ha jól van beállítva az autó motorja, akkor még úgy sem.
Szóval kamu ez csak, koma.

Ami meg a jogsis bicikliseket illeti, ha kerekes cigány módjára közlekednek, büntessék őket is.

@ex-dr. vuk:
Az írásaid alapján a józan ésszel nem nagyon állsz köszönőviszonyban, úgyhogy ne hivatkozz rá.