Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HochenTroll

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
HochenTroll 2010.10.21 18:27:10
@Bukowszky: szerintem meg te nem érted, mert a posztoló furán írta le.

én értem, tudom milyen, mikor kigondolok egy megoldást (v.), és utána jön valaki (bizt. őr) egy sokkal egyszerűbbel. nehéz elfogadni, hogy az a jobb.
HochenTroll 2010.10.21 18:31:15
@Bukowszky: azt tényleg nem értem, hogy mi olyan bonyolult a nem-pesti posztolónak azon, hogy >meglepetés< a pestiek bemennek az információra a kulcsukat keresni.

ha egy kulcsot találok az utcán, azt se hagyom ott, hanem viszem a rendőrségre, és kirakok egy cetlit a helyére.
de ha nincs nálam cetli, akkor előbb odaadom a rendőrnek, aztán elintézem a cetli-problémát. de nem a rendőrnek hisztizem, h adjon papírt.
Két Windows Phone 7-es mobilt is kipróbáltam az elmúlt napokban, az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7 mobilokat. Ezek közül az első volt a kezemben hosszabb ideig, a másikat csak kipróbáltam. Mivel egy teljesen új operációs rendszerrel jönnek ezek a mobilok, így a szoftverről talán…..
Egri Viktor után Szántó Dávid is lelép a Telesporttól – tudta meg a Blikk. A Magyar Televízió elveszítette korábbi egyeduralmát, és a hírek szerint belső feszültségek nehezítik a munkát a sportosztályon, feltehetően ez lehet az oka annak, hogy a legnagyobb sportos…..
Három hét alatt több mint 14 ezren csatlakoztak Winkler Gábor Ybl-díjas építész felhívásához, amit a Magyar Televízió (MTV) Unokáink sem fogják látni városvédő műsora megmentéséért indított. Ráday Mihály műsorát utoljára májusban láthatták a nézők. Azóta nem…..
Ma került ki az Indexre az a felhívás, melyből kiderül, hogy a cég alvállakozóval szeretné megcsináltatni szájtjai mobilalkalmazásait. A tenderkiírás szerint az Index az összes fontosabb kiadványára (Index, Velvet, Totalcar, Sportgéza, Dívány, Portfólió, InfoRádió, Blog.hu,…..
Mercsi a kommentelőktől kér tanácsot. Olvasónk eladta a lakását, a vételár meg is érkezett, de az ügyvédjük csak pár hónappal később jelentette be ezt a Földhivatalnál, arra hivatkozva, hogy a bank csak ekkor értesítette őt. A dolog azért lett érdekes, mert utóbb kiderült,…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
HochenTroll 2010.10.15 15:47:25
@Gazz: én ugyan nem vagyok amerikai, de ettem ott jó hamburgert. a legjobban tényleg a móriczos ex-pár perc krumpli, most "to go" hasonlít rá. isteni finom, orrom előtt sütik, és még olcsó is.
HochenTroll 2010.10.15 15:48:35
@HochenTroll: ettem ott = usában is. és a to go-ban. máshol még nem ettem jót bp-n. meglepő módon a balaton-parti burgerek is jobban hasonlítanak az amerikaihoz, mint az átlagos gyorséttermi:D
Pár napja kaptam egy levelet az Állás.it kitalálójától-üzemeltetőjétől, hogy most fogja lezárni a bevezető kampányt, és érdekelne-e a téma, írnék-e róla? Kb. azonnal igent mondtam, naná, kevés olyan kis költségvetésű kampány van, amelyiket hajlandó megosztani a…..
Nívó Adakozzunk! 2010.10.08 06:22:00
Az az igazság, hogy még soha nem adakoztam károsultaknak. Soha nem adtam pénzt utcai koldusnak, nem támogattam az árvízkárosultakat, sem a haiti földrengés áldozatait, sem senki mást. Hogy miért nem? Igazából nem tudom. Úgy éreztem, hogy nem az én dolgom, meg hogy majd a…..
Amikor valami szörnyűség történik, azonmód megkezdődnek a találgatások a katasztrófa okait illetően. Ez természetes emberi viselkedés. Az pedig a politikai intrikákon és hétköznapi sumákságokon szocializálódott magyar (kelet-európai?) polgár sajátja, hogy minél nagyobb a…..
Wow. Magyarország lassan, de biztosan egy geek szempontból is jobb és élhetőbb ország lesz. Mai hír, hogy a Vodafone a Volánbusz járatainak 60 százalékán wifi hotspotokat létesített. Még ennél is sokkal jobb hír, hogy a vezeték nélküli internetkapcsolat ingyenesen vehető…..
A Twitter alapítói eddig is elég jól érezték a webet. Mármint, hogy az emberek hogyan és mire is használják a webes szolgáltatásokat. Egyáltalán nem véletlen, hogy több tízmillió felhasználójuk gond nélkül sajátított el a twitterezést az elmúlt években.Az új layout elég…..
Amikor tavaly decemberben Peresztegi Zoltán kicsit váratlanul felállt és otthagyta a Google Magyarország vezetői székét, akkor azt gondoltam, majd lesz gyorsan más helyette, megvan már az új vezető, tudják, mit akarnak.Nem tudták.Elkezdték keresni az új embert, aki majd átveszi a…..
HochenTroll 2010.09.28 14:33:21
@Konrad: 2 mondat lenne ez a bejegyzésed, ha nem lenne benne a véleményed. "tudatosan biztos nincs benne." mindig meg tudsz nevettetni.
O七a力uS口und B2ST - Bad Girl 2009.10.30 16:00:00
Miután a SHINee, a pedofilok vacsorája, egy sajnálatos újra(vagy inkább félre-)dizájnolás után kidőlt a sorból, guilty pleasures noteszemből nevük kiradíroztatott. Mielőtt azonban ráért volna az ember búslakodni, megérkezett a B2ST, a tátongó űrt betöltötte rögtön, és e…..
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..
Hát most rákvörös vagyok, mert túl gyorsan, megfelelő ellenőrzés nélkül posztoltam be Pál a postoló sztoriját, akinek a budaörsi címére levelek érkeztek egy bizonyos Kisbabér Tündének, majd egyszer csak az ő nevével matricázta tele valaki a postaládáját. Pirulok, mert a…..
HochenTroll 2010.09.20 23:59:50
autózz! Messze van még Európa! 2010.09.13 19:22:00
Így estére már nem akarom kitenni nagyon stressznek a drága olvasóimat, úgyhogy István levelét láttam a legalkalmasabbnak, hogy megfeleljek ennek az önnön magam által felállított kritériumnak. És bár ő azt írja, Európa még nagyon messze van tőlünk, kérdés, hogy melyik…..
HochenTroll 2010.09.16 13:42:21
@huvosvadasz: pár napja újra bicajjal járok melóba, és hihetetlenül jó arcok az autósok (= megadják az elsőbbséget, ahol kell);
egy helyzetben éreztem csak magam veszélyben: álltak-araszoltak az autók a dugóban (20 autó minimum egymás után, nem is lehetett látni a végét), és lusták voltak szabadon hagyni a gyalogos+biciklis átkelőhelyet -- az egyik végül megállt a zebra széle előtt, de mikor átmentem volna előtte, csinált egy padlógáz-satufék kombót egy másodperc alatt. kösz. :D
HochenTroll 2010.09.16 23:32:19
@ulpinus: ez aranyos:)) de pont megtaláltad az egyik bicajost a kevésből, aki kocsisor mellett csak extrém helyeken gurul el (pl. külön biciklisáv). keresztezték egymást az útjaink a kocsival, egy kicsit inkább szembe is voltam neki, mint mellette... én a főút melletti kerékpárúton, ő a főútról lekanyarodó sorban. hmm.
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
János egy szép kerekre kidolgozott csalást fedezett fel saját kárán, ahol tulajdonképpen majdnem minden átvert boldog, hogy csak 20 ezer forintot bukott a történeten: UPDATE 09/15: Az eredetileg megjelent cégnevet a levél írója kérésére töröltük, mivel azt állította, hogy…..
HochenTroll 2010.09.15 10:49:26
Hétfőn posztoltam be a négy ülőbútorral és egy köbméter szeméttel lakájossá tett kőbányai buszmegállót, aztán máris jött Mariann levele:A csatolt kép tavasszal készült, az Astoriánál, az üzemen kívül helyezett 9-es megállóban. A fotelek csak pár órán át maradtak ott.…..
 Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni. Magázó-önöző formában ajánlott. És igen,  tegezésnél általában elég modoros. Kedves Modoros!Nem tudom előfordult-e már a blogon…..
Nem szokásunk ilyen hírekkel foglalkozni, hiszen ez a c:c, nem a Bors, de most az egyszer kivételt teszünk, hiszen a The Big Bang Theory.ról van szó, pontosabban a főszeplő Sheldont alakító Jim Parsonsról. Szóval az van, hogy a friss Emmy-díjas Parsons a szobrot átvéve rohant…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
HochenTroll 2010.09.04 10:31:28
en.wikipedia.org/wiki/Fredrik_Reinfeldt
itt látszik, hogy ráadásul az európa tanács elnöke is épp:D
HochenTroll 2010.09.04 10:38:30
@HochenTroll: sry csak volt.