Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VindictaChan

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Gaga - Bad Romance számának Bikicsunáj-díjas feldolgozása: ..
 Ismét egy igazi klasszikus:   Mindez egy sokkal vidámabb párhuzamos Univerzumban:   ..
Régi, de felejthetetlen: ..
Enjoy: A szöveg sajnos nem olyan kreatív, mint drága Bikicsunájunk, de a hangzásvilág egészen egyedi. Az egészben az a legelrettentőbb (és egyben leglenyűgözőbb), hogy tényleg nem hallják saját magukat, és tényleg senki nem mondta még meg nekik, hogy "No fiam ez szar…..
   Röviden:Bájos kis emberünk megérkezik, elmeséli, hogy a "Csirke Gyár"-ban dolgozik. Reakció: "Good." ennél több nem is kell, köszönjük Simon(igen ő az akitől Friderikusz "meglepően szókimondó" karakterét koppintották, de ebbe most nem…..
Csíkmó hómváve gem óvéj énómá nájcsunájcs aszíszilvójem bikicsunáj óóó debikicsunáj csunáj bikicsunáááá vicsáj bikicsunáj gyurulíz tuszínszeöndúúú bikicsunáááj óráj széjálájszéj májeszáj venszurízim vinyó bénkén csunáááj óóó revikicsunáj…..
Alphaville-Big in Japan lyricsWinter's cityside Crystal bits of snowflakes All around my head and in the wind I had no illusions That I'd ever find a glimpse Of summer's heatwaves in your eyes You did what you did to me Now it's history I see Here's my comeback on the road again Things will happen…..