Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lebron James Dio

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
             Tourniquet Antiseptic Bloodbath  2012 Pathogenic Records A kaliforniai Tourniquet a világ egyik leginkább alulértékelt zenekara, akik többszörösen is hátrányos megkülönböztetésben szenvednek a kissé vaskalapos műértő…..
15 év távlatából visszatekintve rá már elég retro-élmény, viszont így mai szemmel még jobban kiütköznek ennek a régi képregény-adaptációnak a hibái. És sajnos ezek közül a rettenetesen pocsék látvány nem is legnagyobb. ..
Baaad Movies Megtorló rövidfilm! 2012.07.17 18:18:00
Van különbség büntetés és a megtorlás között! 2004-ben mutatták be a Megtorló című filmet, amiben Thomas Jane alakította az összetört szívű Büntetőt. Sajnos megbukott, de Én oda vagyok ezért a filmért. Sokan sima arcúnak nevezték és nem tartották elég keménynek, de…..
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Lebron James Dio 2010.09.11 14:56:18
A legutóbbi bejegyzésem hatására sikerül egyszerre két kívánságot is teljesítenem: egyrészt hogy legyen "underground" ázsiai, másrészt pedig, hogy legyen egy téma köré csoportosítva. Ez pedig nem más, mint az emberek etetése emberi hússal, természetesen a tudtukon kívül.…..
Horror-Mirror Apátia 2010.05.13 11:43:00
Mostanában nem nagyon van kedvem posztolni, ennek több oka is van.Az egyik pl. az, hogy mostanság valami különleges érzékkel választom ki a tökéletesen unalmas, vagy csak simán pocsék filmeket, igaz a [REC] 2 kivétel volt, de azzal nem igazán árultak zsákbamacskát.A másik pedig az,…..
Lebron James Dio 2010.05.18 16:06:02
@purga: én anno a piratebay-ről szedtem le angol felirattal
Közben még eszembe jutott néhány tuti cucc:
Red Room, valamint folytatása, ami talán még elvetemültebb, a befejezése a maga abszurditásában szerintem zseniális, jót nevettem rajta :)
www.imdb.com/title/tt0371516/
Muzan-E
na, ez egy csöppet meghaladta az ingerküszöbömet, a 40. perc környékén le is kapcsoltam :)
www.imdb.com/title/tt0371839/
Nem biztos, de asszem legalább az egyik fent van a surrealmoviez.info-n! (nem torrent, a felhasználók rapidshare-re töltik fel több darabban a filmeket, szóval egy kicsit időigényesebb, de megéri, állati nagy a választék, én pl hosszú-hosszú keresés után végül itt akadtam rá a Da She c. T. F. Mou remekre!)
Nem érdekelnek a zeneipari kalózok, én is töltöttem már le saját magamat...
Lebron James Dio 2010.05.18 15:48:36
Amikor megláttam, hogy az öreg forma elkezdett ülve "menni" a piája után felvettem gyorsan. :) Az AI vetekszik néha még a Big Rigs-szel is. :P Küldte: Dani a Boiling Point-ból (Ami nekem is megvan, lehet, hogy ki is kéne csomagolnom végre)  ..
Secret Chiefs 3 @ A38 Hajó 2010.05.03. Alig voltunk. Pár ember lézengett a hajó gyomrában, de legalább megnyugodhattam, hogy ez nem lesz olyan sznob-buli, mint az Ulver volt ugyanitt. Akkor majdnem mindenkit fel akartam pofozni, aki csak azért jött, mert "hallotta, hogy menő…..