Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radosz

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
radosz 2012.08.28 13:58:31
@kp2: Tényleg! Vajon az 500 dolgozó mind pasi? Norbi! Kérünk infót erről a fontos momentumról... :)
Az olaszoknak ott van a Garda-tó vagy a Lago Maggiore, az osztrákoknak a  Wörthi-tó vagy a Neusiedler See (na jó, a Fertő tóból nekünk is van még egy kevés), egy magyar burzsuj azonban ha vizet akar,  legfeljebb a Balaton északi partján érezheti jól magát. (A déli part…..
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..
Varga Mihály válaszolt! A hiánycél tartható (3,8 %). Nincs nagy baj. A korábbi Kósa és Szíjjártó féle szövegek kommunikációs hibák...Mintha egy versenyen még nem futott versenyló nem előre próbálna ugrani a startgépből, hanem hátrafelé. Az a baj, hogy ez nagyon sok pénzébe…..
65 milliárdos az otp forgalom (eddig), őrület. Jó lenne tudni a miérteket...Mindenesetre pár milliárd el is olvadt ez alatt a 2 óra alatt. Csak a politikai kommunikáció a rossz, vagy egészen másról an szó? "csontvázak" Vargánál, elnökünk Barrosonál, Kósa megmondja,…..
Építkezünk-építkezünk!Újabb egységet vásároltunk a DAX-ból. A stop szint ugyanott 5800-on.A mai ámerikai munkaerőpiaci jelentés fontos lesz. Ha jó az adat valószínűleg megyünk tovább felfelé....mi pedig tovább építkezünk!Lazításként nézzétek meg…..