Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HzB

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Édesem, tudnál nekem segíteni?  Hangzott a folyosó irányából a kérés hajnali 4 órakor, egy nagy csattanás és egy szolid káromkodás után. Felpattantam tök kómásan tántorogva a csupasz matracról, ami a tapétától már megfosztott büdös, hideg fal és a bedobozolt egész…..
HzB 2014.05.28 17:14:19
Thia by Hédike 2014.05.28 08:26:47
- ...szóval megvettem azt a könyvet, mert úgy éreztem, hogy ebből már nem tudok egyedül kijönni, segítségre van szükségem, hogy ne kattanjak meg. Az van benne, hogy bocsássak meg neki, mert akkor majd sokkal jobb lesz nekem! Azt írja a pszichológus pasi aki írta, hogy nem kell…..
HzB 2014.05.28 16:23:16
Thia Nem megy ez nekem 2013.10.22 12:20:54
Na most aztán már tényleg az egész életem egy rakás fos! Az van, hogy a mi kedves, aranyos tulajdonosunk, akitől béreljük a lakást úgy gondolja, hogy a bérleti szerződésünk egyik pontja pont elég a mi közös kapcsolatunkhoz, konkrétan az ő átadta nekünk rendeltetésszerű…..
HzB 2013.10.28 12:57:38
@jisz: Akkor próbáljuk értelmezni a bejegyzést! 1. hasáb a főbérlőről és az ő valóságtól elrugaszkodott marhaságáról szól. 2. hasáb még mindig a főbérlővel kapcsolatosan kezdődik aztán így folytatódik: "Közben már aki él és mozog... " ebben valóban benne lehetek én is (de te a hozzászólásodban csak engem teszel egyetemleges felelőssé) 3.hasáb: Itt vagyok konkrétan megemlítve, de itt sem ezzel az albérletes konflikttal kapcsolatban ( ismétlem magam: de te engem teszel egyetemlegesen felelőssé)
Ha pedig te csak egy olvasó vagy akkor csak olvass. Kár beledumálni. Főleg mivel említed is , hogy nem vagy tisztában kettőnk viszonyával! Akkor mi alapján ítélkezel felettem? Nekem pedig pont annyi jogosultságom van a sületlenségedre válaszolni Thia blogján mint amennyi neked van hozzászólni! Sőt felismerhetően, egyértelműen rólam formáltál véleményt, így ne gondold már, hogy nem fogok reagálni! Nem kell mindenhez hozzászólni ami alatt komment doboz van! :D
HzB 2013.10.29 23:26:39
@jisz: Szerintem Te vagy az aki nem értette Thia bejegyzését. Neked az egészből az jött le, hogy HzB szaralak, mert azonosságokat vélsz felfedezni az életetekben. Persze teszed ezt felületességgel. :) S ha nem akarsz beszélni "értetlen emberekkel" aki én vagyok szerinted, és kéred, Thiát , hogy törölje a hsz-eidet akkor mi a fenének írsz aztán még egyszer? :) Komolyan ez kabaré, gurulok a nevetéstől!
Thia Egy hónap rövidítve 2013.05.30 09:13:31
Mifelénk meg arra Somogyban azt mondják, hogy búsuljon a ló, annak elég nagy a feje, vagy valami hasonlót. Úgyhogy most a depisöngyismileszvelünk részlegünket átmenetileg felfüggesztem! Nézzük akkor mi is történt az elmúlt egy hónapban? Agya-gatya már egy hónapja! Tehát egy…..
Thia Ma esti visszatérő jelszavam 2010.05.01 20:10:00
"Úristen, sírva könyörgök, mondjátok, hogy én nem ilyen vagyok amikor ezt csinálom a konyhában!"(Megasztár elődöntőt nézünk! )..