Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emeses

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Verók István terézvárosi polgármester beperelte Papp Réka barátunkat, mert egy utcai demonstráción elénekelte, hogy "Millió zsebbe száll...". Mindenkit kérünk, hogy jöjjön el velünk pénteken 18 órára a Nagymező utcai templom mellé elénekelni a dalt, ami miatt Verók…..
Szerdán volt barnarizs zöldfűszerekkel, cukkinivel, juhturóval és új sárgarépa sajtszósszal. Ráadásnak friss eper. ..
május 13-án  'Herbasarok' Chilf Marival: gyógyfüvek, fűszernövények saját kertemből, mindenkimezejéről és a kistermelő kosarábólMindenki hozzon saját csészét! (ugyanis többek között teát lehet majd kóstolgatni)...
Nap kex: Egy robotgépben kerverjünk össze 2 csésze csíráztatott hajdinát, 1 csésze lenmagot darálva, 2 csésze vízet, 2 evőkanál mézet, majd laposan rakjuk ki egy aszalógépbe 24 óráig Málnás, szedres, kesudiós, kókuszos napkekszek   Málnakrém: Kerverjünk össze egy…..
NYERS RÉPA és TOJÁS SALÁTA E GY Ü T T e S S S S S Lehetőleg új répát /kb. 3kg./ lereszelünk egy nagyobb tálba. Ha a répa nem friss eléggé, cukorral lehet ízessé tenni. Majd pirítunk 10 deka szezám- magot és ugyanannyi mandulát /amit turmixolhatunk vagy…..
Május 12, szerda, 18.00: Hegyi Dóra és Surányi JuditMájus 13, csütörtök, 18.00: Chilf MáriaMájus 15, szombat, 18.00: Andrew HeflerMájus 16, vasárnap: 18.00: Spronz Júlia és Süvecz Emese..
Majális saláta   -1.5 kg eper -10 dkg juhturó -menta Kettőbe vagy négybe vágjuk az epret, beleszaggatjuk a juhturót, majd hozzáadjuk a felvágott mentát. Magába is fogyaszthatjuk, de hósokhoz is kitűnő a májusi grill partyn.   ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/shambhala/ostermelo_godor_kiallitas_ve/feed", "width":"540", "height":"403", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Az irány a piac mozgalom fesztivált szervez a Gödörbe, május 7 és 16 között. A piac téma engem is foglalkoztat, legutóbb amerikai vendégeink kérdezték tőlünk, hogy hol vásárolunk, van-e jó farmer's market Budapesten? Budapesten, ahol hétközben hárommillió ember tartózkodik.…..
Először rendeznek kiállítást a Gödörben a termelői piacokról: a Védegylet Egyesület és a Kincsünk a piac – Hunyadi tér lakossági csoport felhívására jelentkezett képzőművészek arra kérdeznek rá, miért, mit és hogyan vásárolunk piacon, őstermelőktől, és mit…..
PPP/Bakos Gábor képzőművész tervezte logóval indult útjára az Irány a piac! mozgalom Facebook-os oldala, Szeretem a piacot! néven. Már 76 tagja van, csatlakozzatok Ti is!  ..