Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaszni

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014.01.26., vasárnap Kellemes reggelre ébredünk. A reggeli rutinunk után reggelizünk és máris indulunk is a városba, mivel ma lesz a "nagy" koncertünk. Ma lépünk fel a Simón Bolivar hangversenyteremben. Honnan is ismerős ez a név...? A koncert egyébként furcsa módon 11-től…..
2014.01.20., hétfő A reggel már rutinosan indul, pálinka a fertőtlenítéshez, forralt víz a minden máshoz. A lányok sürögnek-forognak a konyhában. A mai napunk hamarabb indul, ezért már fél nyolckor megkapjuk a reggelinket. Ma sajttal és sonkával töltött bucit kapunk, de ez most…..
A Budapest Voices nevű, 12 tagú énekegyüttes egy ütőhangszeressel kiegészülve készül arra, hogy több könnyűzenei slágert feldolgozzanak a közeljövőben. Az első nyilvánosságra hozott, ráadásul máris megfilmesített dal a Tankcsapda Adjon az ég című slágere. A nyolc nőből…..
művész-ember Öregem, ez gáz! 2012.11.08 16:19:02
Bolyki György írása Gyermekkorom azzal telt, hogy szüleim mindent belém akartak tömni, amit tudnom kell/érdemes a világról. Szegények voltunk, de nagyon szerettek, így fontos volt nekik testi-lelki fejlődésem, nagy odafigyeléssel egyengették utamat. Sokat fociztam, bicajoztam, de…..
szaszni 2012.11.09 22:24:44
@Agent Midnite Cooper:
"Végső soron a plázazenékből is el lehet jutni a Erkelig, Bartókig, Szemző Tiborig és tovább."
Nahát onnan soha. A plázazenétől Bartókig soha a büdös életbe nem jut el senki, főleg úgy nem, hogy gyerekkorába megkapta a plázafertőzést! Szamárságot ne beszéljünk! Éppen ma este volt a tv-ben Vitray műsora, ahol visszaidéz régi televíziós interjúiból. Egyrészt azért érdekes, mert az embernek eszébe jut közben, hogy valaha ilyen interjúk mentek a köztévében. Pl. most egy Isaac Stern-el készült beszélgetés volt porondon. Az interjú elején megemlítette Stern, hogy korábban a 60-as években már járt Magyarországon, amikor is Kodály elvitte őt kb. 6 általános iskolába, ahol a Kodály-módszer szerint tanították a zenét. Stern teljesen meg volt döbbenve, azt mondta hogy sehol a világon ilyen hatékony módszerrel még nem találkozott. Nem egyszerűen azért, mert a jól alkalmazott módszerrel - és itt azért ne felejtsük el, hogy ehhez zseniálisan jó tanárok kellenek - a zene legmélyebb rétegeit is képes megérteni a gyerek. Stern szerint sokkal inkább az döbbentette meg, hogy a zene mellett mennyi minden mást is megtanít a gyereknek ez a módszer. Még egyszer mondom. Amit a Kodály-módszerrel elkövetett az oktatáspolitika a rendszerváltás után, az több mint szégyen. A dilettantizmus mintapéldája.
Eddig tökéletes karrierjükkel, tökéletes kapcsolatukkal, tökéletes mindenükkel voltak a címlapokon. Most valami éppen nem tökéletes, most azzal. A bulvárnak mindegy, hogy jó vagy rossz hír, kihasználják a sztárokat. Ahogyan a sztárok is élvezik, ha írnak róluk, és ott…..
szaszni 2012.08.19 00:16:27
@AnnaKarenina: Szerintem félreértetted az írást. Itt nem arról van szó, hogy nem szereti senki ha rosszat írnak róla, hanem arról, hogy ő tudatosan döntött, hogy használja a bulvárt a karrierje szempontjából. De ők tisztában voltak vele az elejétől kezdve, hogy a bulvár már csak ilyen, az egekbe röpít, hogy aztán ugyanazzal a lendülettel vágjon sárba. Egy szavuk nem lehet. Aki a korpa közé keveredik...
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
szaszni 2012.07.14 00:26:31
@sanmarco73:
Az eredeti nagy kedvenc volt. Nem bírtam felállni mellőle. Ebből 5 percet néztem, aztán a feleségemmel összenéztünk és szinte egyszerre mondtuk: Ez egy katasztrófa!
Vadonatúj feldolgozásain alapuló Daloskönyvével lép fel a Csík zenekar a jubileumi Sziget mínusz 1-dik napján, azaz  augusztus 6-án a Nagyszínpadon. A csaknem háromórás, úgynevezett szuperkoncerten a magyar beat- és rocktörténelem olyan hírességeivel közösen adják elő…..
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
Bérlő: Szentendrei Tűzoltóság Bérlő profilja: Tűzoltás Irodaház: Tűzoltó Laktanya   Belsőépítész: Tűzoltók…..
szaszni 2011.05.23 23:09:40
@Rocky: Már hogy ne lenne! Nyersz, tőzsdézel, lopsz, rabolsz, akármi és ülsz a seggeden. Szerinted hány ember van a világon, aki egy tetves követ nem emelt fel és mégis milliomos?
Az nem meglepetés szenki számára, hogy a hamarosan Budapesten a Pink Floyd teljes The Wall lemezét megkoncerteztető Roger Waters imádja felemelni szavát az igazságtalan világ ellen, hiszen már az említett lemez is erről szól nagyrészt. Ezért a turnéjának minden állomásán helyi…..
szaszni 2011.05.16 21:42:04
@lamb79: Pontatlan voltál. Azok Mason és Steinberg. És ugye köztudott, hogy ügynökök voltak, akik épp Miamiba tartottak. Akkor mi a francot kerestek volna Londonban?
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Első és egyetlen randinkon nem kérdeztem, hogy te figyelj és mi a vezetékneved, később meg telefonon már annyira nem is érdekelt.  Sziasztok! Az én sztorim nem az a tipikus padlóra kerülős szakítás, inkább vicces. Én akkor 17 voltam, lány, Tibi meg 26. Egy szilveszteri…..
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek. "Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" - kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz…..
szaszni 2011.05.10 21:58:08
@musi: Apám, te nagyon hülye vagy!
A szokásokkal ellentétben a nagyszámú jeles eseménynek köszönhetően a mai napon a blogra kerülnek ki az évfordulókhoz kapcsolódó megosztások.1926-ban a mai napon volt a milánói Scalában a Turandot ősbemutatója, amelyet Toscanini vezényelt. "Ebben az évadban mutatták be az…..
szaszni 2011.04.26 01:03:41
Mint ismert, június 30-án Sting visszatér Budapestre, hogy a nagy sikerű Symphonicity előadásából, aminek keretében saját slágereit játssza szimfonikus kísérettel, még egy koncertet adjon (az előzőről itt írtunk). A fellépés különlegessége az lesz, hogy a popsztárt most nem…..
szaszni 2011.04.23 17:01:03
@krferi: Azt nem tudod elképzelni, hogy esetleg pozitív értelemben zsidóztam? Mármint, hogy esetleg tanulhatnánk mentalitást a Hollerung-féléktől. Hogy kell előtérbe helyezni magunkat a hasonló képességű művészek között. Mert azt azért senki ne mondja, hogy Hollerung a legnagyobb! Mindenestre ügyes!
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..
szaszni 2011.04.03 00:03:44
@Brendel Mátyás: De a nép azt is számon kérné, hogy miért nincs neki minden nap pisztáciás fagylaltja! Úgyhogy az istenadta nép - mint olyan - igen szerény képességű.
szaszni 2011.04.03 00:20:08
@Brendel Mátyás: Kedves Mátyás! (vagy ki a faszom) Eléggé korlátolt vagy te is és felettébb gyűlölködő! Mert most a szavaidból az derül ki, hogy nemsokára itt a világvége. De te mégis itt osztod azt észt Orbán Viktor elmekórjáról. Nincs itt valami ellentmondás? Téged már régen el kellett volna vigyen az Orbán rendőrség. Ne szarjál be. Itt leszel te holnap is, meg holnapután is és úgy alázhatod Viktort, ahogy akarod!
Filmdroid Portman düblőre kiakadt 2011.03.26 13:03:00
Natalie Portman játszott a Fekete hattyú (Black Swan) főszerepét, alakítását mindenhol elismerő szavakkal illették és több díjjal, köztük az Oscar szobrocskával lett gazdagabb. A bemutató előtt még azt is siettek elmondani, hogy a színésznő a hitelesség kedvéért…..
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
szaszni 2011.03.26 22:00:09
@Pók: Tökéletesen egyetértek! Mihez eszköz egy gyerek? Miféle szemlélet ez? Hova vezet?
Sziasztok!   A legelején szeretném leszögezni - megelőzendő a sok támadást - nem az orvosokkal általánosságban van problémám, sőt, az egyik gyerekkori barátnőm maga is orvos. Egy bizonyos személyre haragudtam meg mérhetetlenül, mert úgy bánt a kisfiammal, ahogy az…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
  Az világ legnépesebb családját jelenleg 181 fő alkotja: a családfő Ziona Chana, 39 felesége, 94 gyermeke, 14menye és 33 unokája. A család az indiai Baktawang faluban egy 100 szobás négy emeletes házban éli életét.   A főzés a feleségek feladata, ami nem kevés…..