Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Uralkodó

128 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A negyedéves fizikai színházi rendező-koreográfus osztály előadása Arany János klasszikusa nyomán, osztályfőnökük, Horváth Csaba rendezésében.                                          ..
Kedden kezdődik a hatodik Ördögkatlan Fesztivál Nagyharsányban és a környező településeken. Idén az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Ördögkatlan Fesztivál öt napon át, több, mint 300 programmal várja az érdeklődőket július 30. és…..
A Non-stop Sörmaraton során 24 óra alatt a lehető legtöbb vendéglátóhelyen sörözött a Sörtúra, a Kocsmablog a Szegedi Kocsmák, a Sörjárőr, a Quiznight, a Sörpong és a Magyar Sörpingpong Egyesület csapata megadott szabályok alapján, mely kísérlettel egy amerikai fiatalember…..
Sok-sok Quimby, Bëlga, VHK, Supernem és Subscribe kép Fishing on Orfű…..
Alvin és a Mókusok, Ferenczi György és a Rackajam, Anna and the Barbies, Kipu  Fotók: Felvilágosult Alkoholizmus Fishing on Orfű…..
  A Fishing on Orfű Kispál napja: Csík zenekar, Lovasi András, HétköznaPi Csalódások, Lévai Balázs, Varga Livius, Uzipov, Járai Márk, Bräutigam Gábor, Odett, Kispál emlékverseny, Compact Disco, Forradalmárok, Kispál András, Alvin és a Mókusok, Nemes András, Ganxsta…..
  A Budapesti Pálinkafesztivál képekben          Fotók: Felvilágosult Alkoholizmus ..
  A ma kezdődő Pálinkafesztiválra hangolóva, lássuk csak a jól ismert Rézangyal kevésbbé ismert, szemtelenebbik oldalát!         Kérem szépen, az úgy történt, hogy még január végén kaptunk egy levelet, mely azzal a felütéssel kezdődött, hogy…..
A tegnapi fényképes beszámoló után következzék a mozgóképes változat is!         ..
    Szombat este a Palotanegyed koncertteremmé változott! Az öt helyszínen zajló szervezett koncertek, valamint a számtalan helyszínen szervezett, de spontán utcai öröméneklések megmutatták, hogy milyen is egy jó hangulatú, bensőséges, mégis nagy tömeget megmozgató,…..
  A Borsodi Sörgyárnak köszönhetően az elsők közt kóstolhattuk meg a legújabb sör különlegességüket.         Az utóbbi évek gyümölcsös sörös dömpingjének árnyékában kicsit gyanakodva olvastam a meghívóban, hogy "a hazai sörpiacon…..
Épeszű ember nem hiszem, hogy nemet mondana arra, ha Fred Noe, Jim Beam dédunokája személyesen, meghívná pár pohárka bourbonre, így mivel épeszűnek hazudom magam, kapva kaptam az alkalmon és most elmesélem, hogy milyen is a whiskey iszogatás, akarom mondani a szakszerű whiskey…..
Épeszű ember nem hiszem, hogy nemet mondana arra, ha Fred Noe, Jim Beam dédunokája személyesen, meghívná pár pohárka bourbonre, így mivel épeszűnek hazudom magam, kapva kaptam az alkalmon és most elmesélem, hogy milyen is a whiskey iszogatás, akarom mondani a szakszerű whiskey…..
Kapolcsi impressziók       Viharkárok - kreatív láb- és cipőgyógyítás      ..
A csütörtöki képek       Jeney Zoltán és Balázs Eszter Anna     Sebő együtes       Jambalaya       Szőke Nikoletta Trió       Szirtes Edina Mókus és…..
Szerdai képek       Muddy Shoes Band       Szalonna és bandája   Megjegyzés Szalonna és a bandájához: Apukát (a harmonikával) 2 és fél órára engedték ki a füredi szívkórházból, és 10-kor ment is vissza. Ő ott akart lenni Kapolcson, őt zene…..
A keddi képek       Lackfi, Várady és a Sebô együttes       Gryllus Dániel, Halmos Béla, Ferenczi György és a Rackajam             Sebô együttes       Mrs…..
A hétfői képek     Ferenczi György és a Rackajam és Gryllus Vilmos egy kis délutáni próbán       La Vida Bella       Hobo Jim…..
 Vasárnapi képek és egy kis bevezető.     Vasárnap kezdtük meg az idei völgytúránkat, ami rögtön egy kiadós viharral indult. Bár a sátrat még épp sikerült idejében felállítani és bár az első képen nem az én lábam szerepel, az estére kinézett hat programból…..
A pár napja beharangozott Kisüzemi Szalon Sp(r)icc becenevű borkóstolóval egybe kötött kiállítás megnyitó hangulata képeken.     ..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
Az Uralkodó 2012.06.27 01:31:20
@L.A.: mentek a képek
Az Uralkodó 2012.06.28 08:44:04
Kedves support!
Tegnap késő este óta nem érhető el a blogom. "Szerverhiba
A webhely nem képes kezelni a(z)
felvilagosultalkoholizmus.blog.hu/ felvilagosultalkoholizmus.blog.hu/-re vonatkozó kérelmet.
501 HTTP hiba (Not Implemented): A szerver nem rendelkezik a kérés teljesítéséhez szükséges funkcióval."

A mobil változat betölt telefonról, de a teljes se telefonról, se gépről nem érhető el!
Az általam gyakran látogatott blogok elérhetőek, szóval egyedi hiba van.
Ami még érdekes, hogy tegnap este párszor dobott ilyen hibát, de aztán betöltötte, majd 10-11 óta nekem egyáltalán nem tölt be. Amikor nálam már se kép se hang állapot volt, akkor a gugli analytics real time adatai szerint másnak még működött, mert volt még látogató, de most már ismerősök is jelezték, hogy a blog helyett csak a hibaüzenetet látják.
Az Uralkodó 2012.06.28 10:25:21
@Az Uralkodó: Életre kelt. Köszönöm a gyors intézkedést.
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..
Az Uralkodó 2012.06.28 08:31:18
@Moszi0725: Nálam is gondok vannak a szöveg és a kép igazításával 1-2 napja, pedig korábban működött az enterezés.

Az átmeneti apró trükk, amivel rábírtam, kihagyjon sor, hogy minden sor elejére ment egy szóköz, így már figyelembe veszi.
És igen! A többszöri sikertelen próbálkozást követően, idén Rátgéber László, 45 éves pécsi lakos elrugaszkodott a Pécsi tó egyik partjáról, és a másikon ért földet! Tisztelegjünk az emberfeletti teljesítmény előtt!      Rátgéber, zenész…..
Fishing on Orfű vasárnapi galéria...         Aranyosi Péter       Maszkura és a Tücsökraj               Szalonna és…..
Fishing on Orfű szombati galéria...        Kaláka       Európa Kiadó       Psycho Mutants       Szabó Balázs…..