Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katzeryn

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Véget ért. Nincs tovább. Tíz évnyi varázslat után elérkeztünk az utolsó részhez, a fináléhoz, ahol eldől az egész varázsló világ sorsa. Még maga, J.K. Rowling sem gondolta az első kötet kiadása után, hogy ez lesz. Világjelenséggé nőtte ki magát a tragikus sorsú…..
Hoze Blog 2012.06.10 18:16:00
 Ne bántsd a nyárspolgárt!Ki ne ismerné országunk bosszantó jelenségeit: BKV ellenőrök, parkoló őrök, bunkó biztonsági őrök, tahó közalkalmazottak, avagy a hiherarchikus rend beépült monoton társadalmi részei: unalmas, és agyunk közhivatalnokok, ügyintéző-irodákban…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
Katzeryn 2012.05.19 17:49:38
@cadix: Pl. én is Operát használok, szóval mégha 1% alatt is van a használat, akkor is remélem, hogy figyelembe veszitek. Mobilnetem van, a blog.hu meg jobban működik Operával, mint a Firefox-szal például. A Google Chrome-tól meg a falra mászok.

Annyit szeretnék még megkérdezni, hogy én átszerkesztettem a blogsablonomat, hátteret, fejlécet stb. módosítottam. Attól, hogy a régi admin megszűnik meg hallottam olyat, hogy a file feltöltő is másabb lesz, ugye a régi fájlok nem vesznek el? Gondolok itt a fejlcéképemre.
Nem értem mi vesz rá embereket arra, hogy egy működő dolgot elrontsanak. Több kellemetlenséget fog szülni, mint amennyi előnye lesz. Az új felszín teljesen elidegeníti az összes eddigi bloggert és egy olyan közösségnek akar apellálni, akik már megtanulták és hozzászoktak ehhez…..
 A családmodell változása a 19. századtól  Ha valaki megkérdezné, mi a közös a baltát használó vademberben, az arany tunikában járó római polgárban, az unalmas mindennapokat élő mozdonyvezetőben, az arisztokrata tisztben, valamint a háborúban megcsömörlött…..
Katzeryn 2012.05.01 10:43:01
@Chocho86: Belekötni mindenbe bele lehet, szerintem jó kis bejegyzés volt. Ha elkészítetted a saját tökéletes verziódat, akkor majd szólj.
 A bevásárlóközpontok kirakatában már nagy betűmérettel olvasható a bűvös szó... "Akció"! Vegyél meg minden felesleges szart, mert megéri! Soha vissza nem térő alkalom! Amennyiben most kihagyod, egész életedben ezt fogod bánni! TE sem akarhatod ezt! - nyomatják…..
Katzeryn 2011.11.03 15:36:23
@TrueY: Frappáns :)

De egyébként ez a bejegyzés jól felvázolja a helyzetet... Bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt pár év múlva.
 Egyre többen tökörésznek. Hígul a popszakma, hallani ezt sokszor, de a legújabb: manapság már az ősi kelta ünnep is kezd populáris lenni. Már hazánkban is izzik a halloween láz. A halottak napja és a mindenszentek nem elég divatos, kell hozzá még egy olyan alkalom is, amikor…..
Sziasztok! Ime a Bishoujo Senshi Sailor Moon anime 3.évada amely a S azaz Super alcimet kapta!                                 A S ott folytatódik ahol az R abbamaradt! A Lányok legyőzték Wisemant illetve a Sötét…..
Sziasztok!Ugye emlékeztek még a 90-es évek egyik legnépszerűbb animéjére a Sailor Moon-ra? Usagi Tsukino és a többi harcos varázslatos kalandjai összesen 200 részt,3 mozifilmet és 1 OVA részt ért meg.Mikor az anime véget ért ugy gondoltuk hogy örökre vége.HÁT NEM ÍGY…..
Sziasztok! Újabb szériához érkezett a Bishoujo Senshi Sailor Moon c. Anime amely a SuperS címet kapta!                                   Azt már az elején elmondanám hogy az összes évad közül ez a…..
Sziasztok! Hát igen minden jónak vége szakad egyszer,nincs másképp ez a Bishoujo Senshi Sailor Moon-nal sem ,igy hát elérkeztünk az utolsó évadhoz amely a Stars alcimet kapta!                               Az…..
Sziasztok! Folytatom a Bishoujo Senshi Sailor Moon anime bemutatását a 2.évaddal aminek az R cimet adták!                                   Az anime ott folytatódik ahol az 1.évad abbamaradt. Usagi és a…..
Sziasztok!  Mangekyo022 már bemutatta a Kinnikumant ami ugyebár az első Neverending Shounen volt és ami nélkül nem létezhetne ma Naruto,One Piece stb.. Nos akkor most következzék az anime történelem 1.Neveranding Shoujo-ja amely nélkül ma nem létezhetne Tokyo Mew Mew, Pretty Cure…..
Sachiko Második - A bemutatkozás 2011.02.11 22:39:00
A bevezető után azért egy kicsit illene bemutatkoznom.Hívjatok egyszerűen pszichokuttynak (/kuttynak, kutyinak, pszichonak) vagy a Sachikora is hallgatok. A Sachiko (幸子) egy japán eredetű név.. egyes források szerint boldogságot jelent, mások szerint pedig a szerencse…..
Nos, kezdjük a 30 napos Music Challenge-el, amit én is elkezdtem, és a bloghoz illően igyekszem egy kis tudást is csepegtetni a dalok mellé, szóval:   Első nap: A kedvenc dal: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull   Amiért szeretem: Annyira ritmusos, magával ragadó és…..
Írásaim Cyklothymia 2011.11.02 09:34:00
 Az mindegy, hogy mi inspirált arra, hogy megírjam ezt a cikket, de valahogy fontosnak tartottam. Sokan küzdenek a depresszió valamely formájával. A depresszió egy nagyon aljas, kegyetlen betegség. Lehúz a földre, mindig a legváratlanabb időben, és rád tapos, beléd térdel, szorít, nyom és várja,…..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
Katzeryn 2011.11.03 09:24:03
@kapcsolatokról: Rámentem a blogodra, kíváncsi lettem. Nekem se jelzi ki, bár mondjuk én már elmúltam 18 :D
Katzeryn 2011.11.03 11:47:18
@kapcsolatokról: Egyébként én azért tartom hülyeségnek ezt az egészet, mert senki nem fogja ellenőrizni (lehetetlen!), hogy aki most ráklikkel arra, hogy elmúlt 18, az úgy is van-e... Ugyanúgy egy 12 éves vagy egy 15 éves is ráklikkelhet, és elolvashatja az ilyen tartalmú oldalakat.
Katzeryn 2011.11.03 11:56:24
@kapcsolatokról: Igen, ez így igaz.
"Reggel" (=ébredés környékén) a párnámra szorulva eszembe jutott az én régi állatkám, Filemon, aki egy fél méter magas, fehér cica volt. Mondanám, hogy plüss, de nem, akkoriban az nem volt divat, ilyen kitömött jószág volt, két centis szőrrel, ami nem volt túl puha,…..
szeretnék lenni, hogy aztán a szuperpozíció állopátaban egyszerre az élet több variációját próbálhassam ki, vagy hogy a multiverzumban egyszerre sok én éljen különböző életet. Vagy csak Schrödinger macskája szeretnék lenni, hogy egyszerre élhessek is meg nem is, a lényeg,…..
Katzeryn 2011.10.26 15:41:41
Praxis Vért hányt a férjem 2011.07.27 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!…..
Ilyen az élet Újra Magyarország 2010.11.05 22:14:48
Egy hét hamar elmegy, főleg, ha olyan helyen vagyunk, ahová szívesen jár az ember. Ilyen Erdély. :) Lenyűgöző táj, friss levegő és szeretetremélltó emberek. Persze voltak néhol némi fennakadások, mert mindenhol előfordulnak, de ezeket el kell nyomni, mert akkor csak a jó…..
Ma erről szeretnék írni. Olyan nehéz erre választ adni. Ha magamról kellene beszélnem azt kell hogy mondjam én sajnos társ függő vagyok. Nagyon szeretem a párom, és nagyon sok mindent elnézek neki sztem emiatt is. Valamint jellemző rám, hogy birtokló típus vagyok. Ha vkit…..