Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyanzes (törölt)

0 bejegyzést írt és 1110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Valahányszor hibbantra issza magát, mindig Haynau nevét ordítozza. Haynau már régen halott. Haynau nem a Monarchia, a szentségit! Most mi vagyunk a Monarchia!” Szabó István: Redl ezredes – 1984     Majdnem napra pontosan hatvan évvel Sztálin halála utánra tervezi a…..
Mintha egy családtagunkat vesztettük volna el - tragikus módon meghalt Tatu, az öt éves hím gorilla (leadkép), a prágai állatkert látogatóinak kedvence, nem ilyen hétvégét akartunk. Prága gyászolja kedvencét. A Facebookon is. A szomorú esemény péntek reggel történt Tatu…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
Az idei második nagy hóesésnél leszólhatott valami fejes, hogy nem tud hazamenni a dombra, mert hirtelen évtizedes rekordja keletkelett az egy mellékutcára jutó hókotrószámnak. Persze volt, akire úgy rátolták a havat, hogy alig bírt kijönni a házból, másoknak meg lezúzták…..
kyanzes (törölt) 2013.01.30 22:45:44
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
Egy élelmes parkolóőr annyi idő alatt megbírságolta naiv ügyfelet, amíg elsétált megnézni a mobilparkolás telefonszámát, és elküldte az smst. Meg tudná mondani valaki, hogy mi értelme van az 5 háztömbönként változó telefonszámnak, ha egy parkolási társaságról…..
Egy újabb remek projekt került fel a listánkra a 40 cm-es kilátó, a kutyafitnesz, a Világörökségi Kapuzat, a fatuskók és a besencei teniszpálya mellé. A Brandhouse kft. "Az Alföld legnagyobb szánkódombja" címmel pályázott az Új Széchényi Tervben, 3 hónap…..
kyanzes (törölt) 2013.01.24 16:50:00
Azonnal ki kell találni valamit a szénhidrogén alapú energia kiváltására Hányszor hallottuk, hogy egy évtizedünk van, vagy három évünk, vagy hogy 2020-ig kell megoldani? A nyolcvanas években az ökológusok azt mondták, hogy 2000-ig meg kell oldani ezt a problémát. Ez a határidő…..
Így vérszerződést kötni, bowling VB-t rendezni, kecskét tenyészteni és indokolatlanul Magna Cum Laude-t hallgatni. A HírCsárda munkatársának további részleteket sikerült kiderítenie a napokban megszellőztetett KRESZ módosítási javaslatokkal kapcsolatban, melyek egyelőre…..
„Puerilizmusnak akarjuk nevezni annak a közösségnek magatartását, mely gyermekiesebben viselkedik, mintsem azt ítélőképességének állása megengedhetné; annak a közösségnek a magatartását, mely ahelyett, hogy az ifjakat férfiakká nevelné, saját viselkedését az ifjakéhoz…..
kyanzes (törölt) 2013.01.02 22:29:58
Jipí-já-jé, megjött a kariaji a kormánytól. Lesz egyéni nyugdíjszámla. Aztaaaaa, apa, ez komoly? Ez tényleg az enyém? Úristen! Kösziiiii! De, apa, ez mi a szar? - kérdi a gyerek, mikor meglátja, hogy a távirányítós autó feliratú dobozban egy fémgolyó és egy fakocka van. Hát…..
kyanzes (törölt) 2012.12.27 18:07:32
Szemtanúk szerint a Bergeni Egyetem orvostudományi karát négy sötét lovas ragadta el egy szempillantás alatt a semmibe. Érdekes, de az eset Hajdú Péter Orbán-interjúja alatt történt. A norvég rendőrség adatai szerint senki nem sérült meg: az épület egyszerűen eltűnt a bent…..
Adventi kalendárium, forralt bor, mandarin és logó zoknik a kandallón. Nincs karácsony hagyományok nélkül. A családi activity partikról, az ajándékbontásról és a fenyőfadíszítésről nem is beszélve. És vajon mi a helyzet más népek karácsonyi hagyományaival? Detektívesdit…..
Az ünnep közeledtével csak jó híreket találtunk az MTI-n, ezekből szemezgettünk. Szeretet, béke, fennkölt hangulat uralja az országot. "Pedig már majdnem összejött egy squash-bérletre, de úgy vacogott a foga, hogy nem hallottuk tőle a pánsíposokat" - kezdte beszámolóját…..
kyanzes (törölt) 2012.12.23 12:14:59
@kyanzes: Más források szerint az őrmester Gyulai-kolbászból készült lövedékkel megkísérelt öngyilkossága előtt Orbán Viktor tisztavatóját nézte vissza Media Playeren. Amikor rátaláltak a videó ismétlésre volt beállítva és ezt szajkózta: "Nincs köztük kövér, az a halálom."
A Szijjártó Péter által 2010-ben alapított vándorkupát harmadjára kapta meg a miniszterelnök. "Bár már lassan 40 éves, szívében még mindig fiatal. Szeret focizni, szereti a diákmozgalmakat, szereti hogy olyankor összegyűlnek, együtt vannak, egészségesek, hiszik, hogy igazuk…..
A házelnöknek elege van már abból, hogy mindenki kövérezi. Augusztustól Slank lesz. "Ötvenhárom évig tűrtem, hogy a vezetéknevemen csúfoljanak, és nem beletörődve, hogy nomen est omen, idáig tartottam a versenysúlyomat. De most betelt a pohár!" - sommázta így döntésének…..
kyanzes (törölt) 2012.12.23 11:55:04
Ha Ön ezt olvassa, akkor a maják elkúrták. 10. Semjén Zsolt még mindig doktor. 9. Ma Zénó napja van. Világvége esetén ma Zéró napja lenne. 8. Ismét jelentek meg hírek a HírCsárdán, valamint a valósággal semmilyen érintkezési felületet nem mutató írások a többi…..
Gondolom, eme hír hallatán sokan a levegőbe bokszolnak örömükben, Damon lindelof ugyanis hivatalosan is megerősítette azt, ami korábbi megjegyzéseiből már sejthető volt, mi szerint nem vesz részt a Prometheus esetleges folytatásának megírásában. A részemről az egész Prometheus…..
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
A múltkori semmittevés átkúszik ebbe a részbe is, már ami a show elejét illeti, de lassacskán csak-csak beindulnak a dolgok. A srácok átvonulnak a Terhes Ribi tornácára, hogy ott meresszék a seggüket. Nincs is ennél jobb elfoglaltság, vagyis van, de had ne soroljam, meg a KMSZ az hol…..
Két barátom épp a világ legjobb pizzériájából jelentkezett be Nápolyban, erről eszembe jutott, hogy mennyire fantasztikus élmény volt... Közben kiderült, hogy hetente járnak ide, van egy pár előnye, ha az ember Nápolyban vízilabdázik. :) És közben megírták, hogy azóta még…..
kyanzes (törölt) 2012.12.19 22:42:58
@Béla, tudod a Béla: nem jutott volna eszembe, hogy a tüzelőanyag számít. Ez biztosít valami optimális hőfokot? Jópofa.
[Az előzmények és a bevezető itt.] Egy igazán drága étel van: a nem jó étel.Nagyon sokszor kapok olyan kérdés ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt, hogy ajánljak jó éttermet valahol, de „ne csillagost!” Ez számomra teljesen érthetetlen igény, olyan, mintha azt kérné…..