Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Az alma városa 2015.09.14 06:42:00
Eléggé hihetetlen, de volt már poszt Kazahsztánból a Határátkelőn, igaz, jó régen, úgyhogy három és fél év után talán éppen ideje ismét ellátogatni oda. Kalauzunk Nomádmatyi lesz, aki India után még csak az első benyomásait küldte el Almatyról, jó sok képpel…..
A gyerekek szeretnek a szabadban lenni és a kertben játszani. Ha adunk nekik valami jó elfoglaltságot, vagy kerti játékot, akkor talán letesznek a veteményes "kigazolásáról" (csak addig, amíg meg tudják különböztetni a gazokat a zöldségektől...) és én is kényelmesen pihenhetek a nyugágyban...
tarz 2015.03.13 09:34:32
@ymel: Jaj.
HamPLÓ Életjel 2012.08.30 17:17:08
Azok számára, akik már azon gondolkodtak, hogy a hosszú bejegyzésnélküliség miatt kiszedik bookmarkból/RSS-ből a blogot, gyorsan egy kis életjelzés: nem voltam gépközelben, aztán meg gépközelben voltam, de erőm nem volt rá, mert meg illetve valamint ...
A Dóm tér a Levéltár átjárójából. Előtérben az ókeresztény sírkamrák eredeti lejárata két fügefa között.  Pécs középkori városmagja kétközpontú: a mai Széchenyi téren alakult ki a "polgári" fórum, míg az egykori Sopianae ókeresztény temetője felett…..
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Nem gond ha nem találod a TV távkapcsolót ha kéznél van egy Galaxy S vagy egy Galaxy Tab. A TV Remote app az Internet@TV funkcióval ellátott 2010-es Samsung készülékekkel működik és wifi is kell hozzá. A Galaxy S verzió és a Galaxy Tab verzió is megtalálható a Marketen...
A Samsung még mindig odafigyel a zászlóshajójára, csak Magyarországról nem látszik. Azaz XEU (és gondolom egyéb) Product Code-os telefonokon a Samsung Apps-ban megjelent két igen jópofa alkalmazás. Az egyik a PhotoEditor, a másik a VideoEditor. Előbbivel képeket szerkeszthetünk alap…..
Bár Orbán Viktor ma is csak néhány részletet árult el az új kormányzati struktúráról és a vezetők személyéről, a sajtó már hetek óta „tudja”, hogy mi fog történni. Igyekeztem ebben a kérdésben visszafogni magam, s addig nem akartam írni a témáról, amíg a…..
tarz 2010.04.29 20:38:49
@Ordnassac: 2/3-dal ezen nem nehéz változtatni :)
tarz 2010.04.29 20:54:27
@Ordnassac: Lehet. Szerintem van azért idő rá. A nyár meg úgyis uborkaszezon nemzetközi politika terén is.
Mind1 az idő majd meg mutatja.

@lüke:
Tetszik, nem tetszik parlamenti demokrácia van. Most ők vannak hatalmon, elötte meg az MSZP, pedig sokan nem kedvelték őket.
Ja és amúgy nem lennék túl boldog, ha így történne, ahogy felvázoltam, de ha logikusan nézzük akkor azért van benne bőven ráció. és mint mondtam az ő helyében én ezt tenném.
tarz 2010.04.29 21:30:19
@leila iron: KDNP? Ennyire és sosem számítottak. Mindig is az volt a véleményem, hogy a FIDESZ-nek csak azért kell a KDNP, hogy rájuk lehessen fogni, hogy keresztény. Gondold végig, mikor hallottál bármelyik Fidesz vezértől bármilyen keresztényi, vallásos mondatot, érvet hallani?