Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakkkka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
bakkkka 2010.07.16 14:10:13
@Atika2:
Így hazudik magának egy master jedi:

www.youtube.com/watch?v=--bmqv8CJWY
bakkkka 2010.07.16 14:24:36
www.youtube.com/watch?v=Eh3STZEyhsw&feature=player_embedded

"Fasza tamás vagyok, lezárási specialista és el szeretném mondani, hogy hogyan működök"

édes istenem, ennek a übergagyi, selypítő, elhízott pojácának hogy lehet tere a mai kor szabad információ áramlása közepette? Korlátoltak! Irány a lezárási zspezializsta!!!
bakkkka 2010.07.16 18:38:51
Érdemes egy pillantást vetni a master tutor életrajzára:
shp.hu/hpc/web.php?a=kaszatamas&o=1155630429
A JPTE hamar alulmaradt a szcidióta kiépzésekkel szemben.
Persze, hinni azt, hogy tudunk, lényegesen kevesebb erőfeszítést igényel, mint az ismeretek alapos megszerzése majd azok újraértelmezésére tett kísérletek. Plusz az a sok elviselhetetlen kétség, amit a tudás teremt.
Az egyház sajtósai lassan egy tankönyvre való PR-öngólt összeszerencsétlenkednek (Hogyan NE reklámozzuk cégünket?), itt a legújabb gyöngyszem ( a helyesírási hibákat bennehagytam).http://www.parameter.sk/blog/arkeon/2010/05/20/borsodi-arviz-az-onkentes-lelkeszek Borsodi árvíz…..
AnonViktornak köszönhetően elkészült a szcientológia-témájú német TV-film magyar feliratos változata.Az eredeti címe: Bis nichts mehr bleibt (IMDB, Wikipedia)Letölthető itt:Mire semmi sem marad - angol feliratos verzió 9 részben, mkv (kb 1 GB)magyar felirat a 9 részhez…..
bakkkka 2010.04.27 20:54:14
@Translator +X+:
transzplantátum! vegyél vissza az arcodból te zónapörkölt-lovag! a hubbardi bolhafingokat nem kell értelmezni mert nincs miért. differenciáljunk már te gyermeteg elme! hasonlót a hasonlóval összevetve, egy Charles Manson böfögése lényegesen érdemesebb az elemzésre, mint Lerongyolt Bubbard szánalmas plagiátumai. ha van hülye, aki bármi intellektuális jelentőséget tulajdonít a "műveinek" az fontoskodjon a nevetséges zónájában, ott talán respektet kap a buggyant hasonszőrűektől.
bakkkka 2010.04.27 21:16:40
@anonymoushun:
transzci véleménye a filmről? (ha megnézte, ha nem):
"rosszul alkalmazták a zseniális technológiát"
slussz
bakkkka 2010.05.03 15:20:49
@PKD:
végtelenül naív, az ingatag nyugalmat rendkívül egyszerű sémákban meglelő lélek vagy. ráültél egy felhőre és azt gondolod előre és felfelé haladsz. ha sikerül így leélned az életedet, nagy valószínűséggel elkerül annak veszélye, hogy megéld a valóságot, mely valóság kérlelhetetlenül egy, közömbös és korántsem emberközpontú változó, melytől úgy kerülsz egyre távolabb, ahogy egyre több gondolatot társítasz hozzá, és ahogy egyre „fejlettebb” technológiát alkalmazol, annál kevésbé lesz felismerhető számodra. érdekes lehet a miértje annak, hogy „ide jársz”.