Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murphy's law

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanra tízből hat Fidesz-szavazónak nincs érettségije, tízből hatnak nincs gyereke. Az új fideszeseknek egészen más elvárásaik lesznek, mint a régieknek. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) „Ezt megnyertük!” – a Vörösmarty téren biztosan sok pezsgő fogyott az…..
A választás eldőlt, 2/3-s többséget szerzett a Fidesz-KDNP, középpárt lett az MSZP, kiesett két rendszerváltó párt (MDF, SZDSZ), és bekerült két új politikai formáció (Jobbik, LMP). Mindezek tudatában készítettem egy gyors SWOT-analízist az új kormányról.ErősségekA 2/3-os…..
Urnazárás előtt írom eme posztot, de azt az egyet már biztosra vehetjük, hogy a Fidesz kormányt alakíthat. Természetesen nem mindegy milyen arányban, de engedje meg a kedves olvasó, hogy most ne az arányokkal, hanem az elvárásokkal foglalkozzak.KorrupcióKép: StripElvárjuk…..
Tehát elérkeztünk a második fordulóhoz. Narancs, galamb és Ibolya Az első körben világossá vált számunkra, hogy az emberek megelégelték az elmúlt két ciklus meglehetősen rossz minőségű kormányzását. Ennek következtében úgy rohantunk az urnákhoz a változás érdekében,…..