Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BajszosErik

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: "Ufót lát a jeti, milyen mázlija van neki! / Én még sosem láttam, / Átver minket a kormány!" Takáts Tamás Dirty Blues Band A zöldhatósággal folytatott csetepatém eddig is magán viselt markáns operetti jegyeket, de most már tényleg kezd teljesen börleszkbe hajlani. Mai…..
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
BajszosErik 2013.12.06 23:22:25
@Hannibal ante portas: Nem értem. Ha van egy szélhámosság, és valaki kitartóan azt mondja rá, hogy szélhámosság, és nem tágít, és nem hagyja magát lepattintani, akkor hogy lehet azt mondani, hogy pariban vannak, szemét mindkettő?
A Fidesz nem hálátlan az ismert támogatóival. Kerényi Imre százmilliókat kap a kedvenc projektjeire. A korábbi KDNP alelnök Fekete György pedig 4,5 milliárdot kap az általa elnökölt Magyar Művészeti Akadémiára. Miközben a kultúra területén sokan a jogszerűen járó pénzeiket…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Péter beküldése az orosz gasztronómiával foglalkozik meg a bolgár tánckultúrával.Minap néztem a Mission London című sikeres filmet. Szinkronnal. Van benne egy londoni orosz étterem, az ajtó felett felirat: "Borsch & Sorrow, Russian Restaurant". Alámondás: "Bors és…..
"A kép az erdélyi Marosvásárhelyen készült, az állatkertben! Jó buli volt a medvének a fincsi gumimacikat dobálni, nemcsak ő élvezte! ;-D A képen még a repülő finomság is látszik! Üdvözlettel: Fenyvesi Zoli"Köszönjük!..
BajszosErik 2010.12.16 23:12:39
@Mrs. Négerhergelő: Nem hinném, hogy 1 db gumimaciról beszélünk, már a szövegben is többesszám van, és gondolom kellett pár kísérlet, mire a fénykép tökéletesre sikerült.
Állatkertben dolgozó ismerősöm mesélte, hgy sok állatot azért nem engednek ki a kifutóra hétvégén, mert akkor hétfőn rengeteg hasmenést kell takarítaniuk. Nem egy álom, amikor fosik az egész gorillacsalád.
Még akkor sem szerencsés állatkerti állatot etetni, ha amúgy az étel maga megfelel az étrendjének, mert az össze-vissza zabálástól mindenki elcsapja a gyomrát, függetlenül attól, hogy az egyes falatok egészségesek-e vagy sem. És ott van a higéniai szempont. Állatkerti gondozók gumikesztyűben készítik az ételeket, ami nemcsak az ő kezüket védi, hanem az étel tisztaságát is.
Így jár az a férfi, aki női magazinokat nézeget - Péter esete:Tegnap egy játszóházban az anyukáknak kitett Elle-t lapozgattam, és volt egy cikk, amiben egy harmincöt éves, újra szingli csaj morfondírozik a lehetőségein. Egy részben felsorolja, hogy milyen tulajdonságokat lehet…..
Töretlenül népszerű a városba nem járó gazdag budai anyukák körében a Déryné, amit étteremnek erős lenne nevezni, inkább olyan, erősen dizájnolt helyiségről van szó, ahol az ember megmutathatja magát és az új ruhadarabjait, és mellékesen közepes minőségű élelmiszert,…..
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Bozót beküldése igazság szerint már volt, de ott egy másik site-on megjelent jópofaságra hívták fel a figyelmünket. Most viszont sajátként jelentethetjük meg:Egy abszolút gyöngyszem a termékcimkék sorából, sport témában. A csatolt fotón egy bringázáshoz, túrához…..
Megérkezett a véleményes hétvége, jöjjenek tehát a vitákat gerjesztő beküldések.Először egy aktualitás, Uchi no Doragon jóvoltából:Az új Tőzsdecápák-film alcímébe szeretnék belekötni, ami angolul "Money never sleeps", amit "A pénz nem alszik"-ra…..
Rilla B-t megrontotta a blog:Úgy tűnik, már teljesen megrontott a blog, mert újabban már háttértévézés közben is feltűnik a félrefordítás.Az Oltári vőlegény ment éppen (Viasat3 jún 21.). A jelenetben a videón a nagypapa olvassa fel a végrendeletét, melyben a tételek között…..
 "Keresd meg Lucát a képen! A helyes megfejtők között szívesen sorsolnám ki azokat a szőrszálakat, amiket a ruháimon hagyott a kis dög" - írja Kardos Zsuzsa. A feladvány él, a sorsolás elmarad :-)  ..
"Igen, lefoglalom Artúr király legendás kardját bevezető, kedvezményes áron, 990,- forintért (+postaköltség)" - kiáltja lmrck boldogan a csütörtöki sötétségbe, mi pedig nem is csodálkozunk a lelkesedésén. ..
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
 Majdnem sikerült belefutnom egy pofás kis átverésbe. Történt, hogy felhívtak a mobilomon és egy igen kedvezményes hosszú hétvégés pihenést ajánlottak nekem Zalacsányban a Batthyány Villaparkban.  ..
Egy állattartó épület gyulladt ki Csömörön, a képeken láthatjuk, hogyan mentik ki a tűzoltók a rémült állatokat. ..
BajszosErik 2010.07.23 14:39:10
Most jelent meg az Európa Kiadónál Guillermo Martinez argentin író kötete, a Borges és a matematika. A szerző matematikusként kezdte, de valójában az Oxfordi sorozat című krimivel szerzett hírnevet. A könyv részben Borges és a végtelenek viszonyáról szól. Martinez a kötet…..
Nem is tudom, milyen címkét tegyek Ypszi beküldésére. Vagy alkossak egy olyat, hogy "a fordító nem ismeri egy magyar szó jelentését? Ugyanis:CSI NY 3x19 27,5 percnél. Srácok a laborban egy törött borosüveget vizsgálgatnak, valszeg odavágták valakihez/valamihez. Erre Lindsay…..