Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Behajtó70

0 bejegyzést írt és 2160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
Behajtó70 2023.12.14 18:33:21
@God Harald: és akkor éljen egyedül valahol? Az lenne a megoldás? Kérlek fejtsd ki, nem értem.
Jelen posztban szeretném folytatni az áprilisban megkezdett sorozatom. 1994 tavaszán kerül sor a második szabad választásra hazánkban a köztársaság 1989 őszi kikiáltása után. Az 1990-es választások erősebben élnek a történelmi emlékezetben - hiszen valami új kezdődött akkor - ezért az akkori…..
Behajtó70 2022.05.03 07:04:18
@gigabursch: Csurka az egyik legkiválóbb politikus volt, a hiba ott volt, hogy a 4 évvel korábban elzavart MSZmP újra visszatért és kétharmados többséget kapott a hazugságcunamival, amit az összes(!) irányítása alatt lévő sajtóval ért el. Ha az MDF-nek csepp esze lett volna, ezeket mind alkotmányosan eltiltja a közéleti szerepléstől. Akkor most lehetne egy kb tiszta ellenzék. Ez történelmi bűne Antall Józsefnek.
Dánielék idény nyáron költöztek ki az Egyesült Államokba, egészen pontosan Los Angelesbe. Mostani első posztjában a kezdeti problémákat feszegeti a tíz éve fotózással is foglalkozó szerzőnk, akinek köszönjük a képeket. Santa Monica..
Behajtó70 2021.12.10 14:55:13
@Arthamyr: ettől még így van. Csak steak és garnéla, meg gyorskaja, abból is a Subway. Próbáltunk sokmindent, de a legtöbbje ócska szar. Próbáltuk jobb helyen az enchilladat, semmi különös, nem kérnék megint. Mondjuk a Subway is gáz, mert egyszer megkérdezték, hogy csak fehérjés tojást kérek-e, mondom, azt meg hogyan, erre mondja a csaj, hogy hát ez porból van előre elkészítve, és van olyan is, mire nem pöttyintenek a tetejére sárgájának kinéző por-izét. Na b+ itt sem eszem többet. Szóval meglepő, de igaz.
A maga nemében párját ritkító esemény szemtanúi lehettünk 1938. szeptember 29-én, mikor a müncheni Führerhausban négy államférfi találkozott, hogy újrarajzolja Európa térképét. E történelmi eseményen hárman vendégek voltak: Neville Chamberlain, Nagy-Britannia miniszterelnöke, Edouard Daladier,…..
Behajtó70 2021.11.09 20:35:10
@Lord_Valdez: apám ez milyen ócska szerecsenmosdatás!
Behajtó70 2021.11.09 20:36:09
@midnight coder: pontosan így van.
A mai volt a legfontosabb nap, mióta írjuk ezt a blogot. Hittük már többször is ezt, aztán mindig pofára estünk. De ez most valóban más. Az előválasztók azt mondták, hogy tele tökük Gyurcsánnyal is és Orbánnal is, jöjjön egy új, tiszta, esélyes jelölt. A full lipsi Budapest földbe taposta az…..
A Magyar Hanglemezgyártó Vállalat fejesei a 70-es évek második felére kimondva-kimondatlanul három csoportba, azaz a három "T"-hez sorolták a magyar könnyűzene művelőit. A képviselt műfajtól függetlenül támogatott, tűrt és tiltott kategóriák lefelé könnyen, felfelé annál nehezebben voltak…..
Behajtó70 2021.09.26 15:55:49
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: legalábbis neked nem tetszett. Nekem meg a Neoton nem, és? Meg a konczzsuzsa sem, meg a bródyjános sem, akik az akkori rendszer legfőbb kiszolgálói voltak. A hülyék megvzabálták, mert azt hitték, hogy ezzel a rendszer ellen picit lázadhatnak, miközben a legnagyobb átverés volt nekik tapsolni! Méghogy ha ő zászló lenne! Az is, mindkettő! Ezekhez képes a cPg kifejezetten gerinces társaság! És akkor is és ezredszer is: erdős péter a k..va anyád! (meg aki lemezért cserébe feleségül ment hozzá...pfffff)
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
  Minden arab terrorista. Minden pap pedofil. Minden politikus korrupt. Ismerősek ezek? És persze ismerjük a zsidó, a skót, a szőke nős és a rendőrvicceket is. Sztereotípiáink javarészt negatívak, így értelemszerűen bántóak is lehetnek. No de mit lehet ezzel kezdeni?   A baloldali válasz mindig…..
Behajtó70 2021.07.08 10:58:47
@Sir Gombóc: te olyasmit látsz ami nincs ott. Idézd már ide!
Behajtó70 2021.07.08 11:09:21
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: jó példa, én meg 12 évesen, amikor eltünt a vacak tragacs biciklim, és délután a szomszéd cigánygyerek karikázott vele előttünk. Aztán meg 14 évesen, amikor a buszra várva kijöttek az utcára egy közeli cigány gyerekei és megdobáltak kővel. Aztán 19 évesen, amikor meghirdtett Riga motoromat erőszakosan próbálták “megvenni”.

Vajon van-e sztereotípiám? Vajon az én hibám-e, ha van? Mit kéne tenni, hogy így 30 év távlatából elmúljon, ha van?
Behajtó70 2021.07.08 11:17:51
@6.Lenin: teljesen érthető amit csinálnak, ez a társadalom-mérnöki tvékenység. Lényege: van a jobboldal meg a baloldal. Hogyan tudna a bal oldal több szavazót szerezni? Ismételgesse, hogy jobbat akar, mint a jobboldal? Több pénz, ingyensör? Nyilván nem. Ehelyett társadalmi csoportokat képez, amelyeket önjelöltként képviselni kezd - pont ahogy a fenti cikk leírja. A melegek, a cigányok, a zsidók, a nők, az egyetemisták....mindenféle csoportokat képeznek. E csoportok tagjainak egy része természetesen jobboldali. De alapból melegebb, mint jobboldali, inkább nő, mint jobboldali, inkább cigány, mint jobboldali. És ha az ő melegségét, nőségét, cigányságát hangosabban képviselik, akkor oda is szavaz. Így megy ez.

Ezt tetőzi, hogy a társadalom folyamatosan termeli ki saját hülyéit, tanulatjanjait, lustáit, tehetségtelen élőskökdőit (ezek a prolik) akiket könyű felhergelni azzal, hogy más azért él jobban, mert lop, csal, (esetünkben fideszbérenc, NER lovag), és nem azért mert lusta, buta tufa barom. Az irígység a legnagyobb gonoszság a világon, ezt hergelni pedig sátáni dolog.
Tanári dohányzó Jobboldal? 2021.06.15 18:16:29
Aki ismer, tudja, hogy nem izgatnak az ideológiák és a beskatulyázások. Volt, hogy balos ismerős mondott fasisztának, mert azt mertem mondani, hogy az erdélyi magyar nem "rom...cig..." és elég fura, ha ilyen kijelentés után másnap a rasszizmus ellen szólal fel. Jobboldalinak voltam libsi, mert azt…..
Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb…..
A parizer vagy párizsi fogalom a felvágottak  között. Már a 19. században írnak “parizer”, “parizerwurst”, “pariserwurst” vagy “párizsi kolbász” elnevezéssel a mai párizsi őséről a magyar gasztronómiai könyvekben. Lássuk, hogy az elmúlt 150 évben hová fejlődött a parizergyártás, következzen a 16…..
Behajtó70 2021.05.28 11:24:05
@para_noir: akkor nyilván nem eszel sonkát, csirkét (antibiotikum hegyek) tojást, zöldséget/gyümölcsöt (permet), bort (a szőlőt kéthetente permetezik), disznót, mert moslékot eszik, halat mert moslékot, dögöt esznek...ha nincs könnyű dolgod.
A Japánban található Szeikan-alagú Honsút köti össze Hokkaidó szigetével a tenger alatt. Hossza 53,85 km, mellyel jelenleg a második leghosszabb vasúti alagút a világon. 2021. május 3. és 6. között, az "Aranyhét" alatt a nagysebességű Sinkanszen vonatok kísérleti jelleggel a korábbinál gyorsabban,…..
Behajtó70 2021.04.08 07:53:42
Fogadjunk, hogy a Volvo logójáról neked is egyből a férfi szimbólum ugrik be! Ezzel nem vagy egyedül, sokan így vannak vele. Sőt, van, akit ez a tény kimondottan zavar. "Ébredj fel, Volvo! A világ már nem ugyanaz a hely, mint 90 éve volt." Ezzel a felütéssel kezdte meg Linkedin-bejegyzését Petra…..
Kőhalmi Zoltán humorista szerint amikor gyerekkorában este a Linda ment a tévében másnap az iskolában mindenki karatézott, és bár őt tanárgyerekként minden nap megverték, legalább aznap látványosabban. Aki nem látta a Lindát, annak egy mondatban így foglalta össze: Linda egy harcművész rendőrlány,…..
Az Ian Fleming írásaiban népszerűvé vált úri kémet a '60-as évek óta számos különböző egyéniségű színész testesítette meg a mozivásznon, akiket aztán egy életre elkísértek azok az évek, melyeket a 007-es ügynök bőrében töltöttek. A franchise történetének évtizedei alatt Connerytől Brosnanig alaposan…..
Karácsonyfa, bejgli, szaloncukor, fényfüzér, hal. Honnan erednek ezek a szokások, és mennyit változtak az elmúlt időben?..
Fontosnak érzem megjegyezni, hogy az itt leírtak egy része személyes vélemény, és semmilyen, vagy csak kevéssé megerősített kutatás támasztja alá. Tehát nem feltétlenül csak tényeket fog olvasni a kedves olvasó, hanem az én személyes gondolataimat, következtetéseimet is. A másik, hogy nem vettem…..
Behajtó70 2020.12.27 15:51:25
@Tibitron79: érthetetlen a logikád: nyugaton átalánosítasz, egyetemleges igazságként irod le, hogy milyen primitívek voltak, bezzeg keleten: “nem volt olyan kultúrája az erotikának, az örömszerzésnek, mint keleten például”

Keleten mindenhol? Vagy csak az utóbbi 100 évben kövezik a nőket? A többnejűség mellé a többférjűség is divatos szerinted?

Elnézést, de sikít az alaptalan, sőt hazug keleti propaganda, a nyugatellensség (keresztényellenesség!!!) a posztodból!

Sajnálatos!
 Korán jött idén a karácsony a geekeknek: december 10-én, csütörtök éjjel tartották meg a Disney Investor Conference-t azaz a Disney-befektetők napját, ahol a vállalatbirodalom egyes részlegvezetői ismertették a Marvel, a Star Wars, a Disney és a Pixar produkciók következő pár évere vonatkozó…..