Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála az égnek, hogy számtalanszor megígérték nekünk, hogy végképp leszámoltak az elmúltnyolcévvel, és semmi sem folytatódhat úgy, ahogy régebben történtek itten a dolgok (bár a Magyar Nemzet Online-on még mindig a Strabag hirdet, ahogy évek óta), így valóban gyökeres…..
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
Krisztina 2010.11.25 10:03:38
@AkarkiJ: persze, van egy csomo alternativa a megoldasokra, ebben igazad van. En csak az OKOT firtatom, nem a modot.
Krisztina 2010.11.25 10:04:29
@AkarkiJ: persze, lenne egy csomo alternativa. En ezt nem vitatom. En csak az OKra kerdeztem ra. Miert szallt el az elozo kommentem?
Krisztina 2010.11.25 10:31:26
@Lépes Elek: de hat pont ezt mondom. Nem lehet bevallani. De nem passziobol vagy jofejsegbol csinal ilyesmit egy kormany, amivel-tudvan tudja- egeszen biztosan felbosziti a valaszokat. Valami miatt MUSZAJ ezt csinalni, de valoban tokosebb gyerekek lennenek, ha miniszterelnokunk odaallna es azt mondana: nezzek, egy budos filler nincs a nyugdijkasszaban. Akar akarjak, akar nem, mi nem hagyjuk ehen dogleni az anyjukat/nyugdijas szomszedbacsit, elvesszuk a magankasszat, hogy kaphassanak nyugdijat. Ez van.
Ezzel en nem azt akarom mondani, hogy helyes, amit tesznek. De konnyebb megertonek lenni, ha tudja az ember, hogy miert kell annak lenni.
Adcsokkentes vs. adoemeles: adoemelesbol meg soha sehol nem lett gazdasagi fellendules. Plane, mert csak az 2 millio kozszferaban dolgozo szerencsetlen hulye fizet (koztuk en) meg nehany nagyon rendes ember.
Freire Szilvia (nem baj ha nem tudod ki az) tetoválásának fejlődése / átalakulása garantáltan a hét legviccesebb sztorija, Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága.Előtte:Utána:Zárásul egy gyönyörű versike, köszönjük!"...mégse járja,hogy amennyiben új szerelme,…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Krisztina 2010.10.06 15:44:10
@Shinigami Daiko: Igen, ertelmetlen. Es nekem, mint az egeszsegugyi vonatkozashoz tobbe-kevesbe erto embernek kurvara elegem van a sok okorbol, gerebekbol, homeopatiabol, kezratetbol, tavgyogyitasbol, stb. Azt ebben az orszagban mindenki tudja, hogyan kell immunerositeni de azt annal kevesebben, mitol barna a szar, hogy egy kedves internetes forumozo szolasaval eljek. Elnezest, nem szoktam vulgaris lenni, de az egyetlen, amitol teljesen kijovok a beketuresbol, az az emberi hulyeseg. Mindenki pontosan tudja, hogy a sebesz/szulesz/belgyogyasz mit rontott el, de egy egyszeru receptet egy keltttesztarol nem tud kovetni. Bazdmeg.
Ez ott van a tízparancsolatunkban is, nem értem mit nem lehet rajta érteni, íme egy tanulságos történet.A kép innenCím:Szeretőt tartott. Engem... Történet:Netes társkeresés. Oké, megérdemlem. Dobjátok a térkövet, a zongorát és a húsosfazekat. Megismerkedtem álmaim…..
Krisztina 2010.09.15 15:34:00
@tuli _: ez besz*ras :):):)
Ami legalab ilyen jo, amikor felirtam egy amerikai urgenek a bevasarlolistara, hogy hozzon FRISS elesztot. Erre hozott egy egeszen uj csomag SZARITOTTAT.
Krisztina 2010.09.15 15:34:39