Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utas Guszti

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sok dolgot át akarok alakítani, különböző területeken, és ehhez kérem a Ti tanácsaitokat is.Először is, kéne egy olyan ember, aki megfelelően ért a Wordpresshez (és nem dolgozik drágán - kábé ismerem az árakat, és tudom, mi az, ami már túlzás). A…..
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
zoli voltam From Apeh with love 2010.09.30 13:35:00
- Halló, jó napot, Zoli vagyok, és kaptam Öntől egy levelet, miszerint "egészségügyi hozzájárulás kötelezettsége keletkezhet". Gondolom, itt az osztalék utáni terhekről lehet szó, amit befizettem, csak...- Akkor írja rá a "kilences lapra"!- Elnézést, ezt így…..
Utas Guszti 2010.10.04 15:49:13
@zoli vagyok: De igen, én. Megkaptam az OTP-től a beszélgetéseink felvételeit.Más kérdés, hogy teljesen hiába, mert amikor rámutattam, hogy XY ott és akkor azt állította, akkor azt közölték: tévedett, és bocs. Más (jog)következménye az ügynek csak akkor lenne, ha bíróságra mennék, de ahhoz meg kell előlegezni a perköltséget (vagy valami hasonlót).
Szóval, kérd csak meg a felvételt.
Viszont az általánosításoktól mindenkit óvnék. Nincs olyan, hogy AZ apeh, AZ elmü, A matáv. Csak EGY BIZONYOS ügyintéző volt veled/veletek a bunkó, ezért viszont nem kellene felelőssé tenni egy egész szervezetet.
Kutyaügyi válasz a hvg-n: klikkErre a bejegyzésre jött: klikk Holnap viszek öt ajánlószelvényt (nem kopogtatócédulát, nem kopicetlit, pláne nem KC-t) a kétfarkúaknak. Tegyetek így Ti is!A motivációm pedig változatlan: ma nincs olyan "komoly" párt, amelyikre úgy…..
zoli voltam Viva Espana 2010.07.11 17:28:00
Nagyon szorítunk a spanyoloknak. Eric is teljesen rákattant a szurkolásra, van neki autentikus fejpántja, és napok óta már csak az Eric Ramos névre hallgat.Komolyan. Egyik reggel közölte, hogy "Vamos, vamos, vamos / Ich bin Eric Ramos".Mindjárt jön a döntő.  ..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Hiába nem volt két hétig forduló a PL-ben, így is eseménydús napokon vagyunk túl. Az FA kupában majdnem nyolcan maradtak, az UEFA-ban kicsit megégtek a csapatok, Van der Sar kivédte Geráék szemét és a Pompey is nyert hosszú idő után. A forduló csúcsrangadója a Villa - Chelsea…..
Két hét múlva máris módosul a menetrend, de lényegében csak a fehérváriakon segítenek. Ha szabad szubjektív vallomással kezdeni, néhány napja már lehetett tudni, hogy a december közepén bevezetett menetrendet még februárban módosítják, hogy a korábbi menetrendhez képest…..
Takarékosságból kihúzták az egyik vasárnapi miskolci vonatot a menetrendből, mégis oda kell jutnia, mert visszafelé utasokat hoz a szerelvény. Az utóbbi napokban egy kicsit hanyagoltam a sorozatban a vasárnap induló jövő évi menetrendet. Úgyhogy most ismét megszűnő vonatokról…..
Egy újabb ártalmatlannak tűnő áremelés, ami az összes Pannon-előfizetőt érinti, viszont bejelenteni nem sikerült, csak az ÁSZF-hez csapták hozzá, jelentős extraprofit vagy feledékenység okán. Csíkosfejű Nádi Poszáta jelenti a harctérről:A Pannonnál eddig a…..
Az m1 és a Duna az állami ünneplést adja beszéddel, díjátadóval, az m2 nem ér rá (vagy nem érdekli) az utcai eseményekkel foglalkozni, az RTL nem szakítja meg az adást, és ugyan a TV2 egy rendkívüli hiradóban beszámolt arról, hogy egy pár, saját magát ismét rendkívül…..
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
A lány, aki a vicces céges körlevelekre egyedüliként reagál, az mindig szerelmes, akámit is csinál. Ki érti azt, amikor egy lány és egy fiú sokszor találkozgatnak, programoznak, flörtölnek, láthatóan mindketten tisztában vannak a berne-i értelemben vett emberi játszma tétjével…..
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..
comment:com Alfa holdbázis-maraton 2007.07.06 17:30:00
A Filmmúzeum megint a teljesen elvetemült és őrült fanok kedvére tesz, de hát ezért szeretjük annyira. Alfa holdbázis-hétvége lesz ugyanis a csatornán, tehát mondanám, hogy vegyük fel a szkafandereket és kapcsoljuk be a biztonsági öveket, de inkább azt mondom, hogy készítsünk…..
Jöhet Cruz őrmester és az ő szopatása, gyilkossággal vádolja az utána besúgóval is feszt nyomozó Finney kapitány, ennyit kell tudni a rész előtt, no meg azt, hogy Cruz hadnagy orra pont olyan, mint Bunyós Pityunak az ATV sztáristállóból. Ettől még jócsaj persze. Sasha is, aki a…..