Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spike179

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondoltad, hogy egy menő elektromos roller drága?..
Cinege  Széncinege 2010.12.05 22:08:00
Elterjedés: Eurázsiai és észak-afrikai elterjedésû faj. Hazánkban mindenfelé költ, ahol természetes vagy mesterséges fészekodúkat talál. Fészkelõhely: Optimális élõhelyei a lomberdõk, azok közül is elsõsorban az idõsebb tölgyeseket kedveli. Rendszeresen költ fenyvesekben,…..
spike179 2017.06.10 15:02:04
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
Dorisz megkérdezte: Nem kérsz mályvateát ajándékba? Én megrökönyödtem: nincs olyan székrekedésem, hogy rászorulnék…Neked mire kellett? Dorisz némi hímezés-hámozás után elmesélte, hogy barátnője ajánlotta, mint szuper fogyasztó teát, hozzátéve, lesz egy kis hasmenése.…..
spike179 2016.12.31 11:25:02
Jelszót akartam módosítani a céges internet előfizetésemhez tartozó, a szolgáltató által adott email fiókhoz. Nosza rajta, felhívtam a szolgáltatót, ahol az ügyfélszámmal azonosítottam magam. Na ez az adat az, amire baromira kell vigyázni, mert ehhez a legnehezebb hozzájutni, bár egy kis social…..
Mihalik Enikő lesz az amerikai (és a magyar) Playboy Miss Decemberje, azaz a címlaplánya. Természetesen a borítón túl egy teljes anyagot leközöl róla a magazin. Mivel a Playboy-ban már egy ideje nincsenek cicik (talán Hugh Hefner 90 éves korára besokallt tőlük), így Enikő is meglehetősen szemérmes …..
spike179 2016.11.18 19:01:42
Parafa blog Mi a parafa? 2010.12.09 15:31:00
 Korunkban a szintetikus anyagok garmadája vesz körül bennünket, s egyre inkább azon vagyunk, hogy olyan környezet- és emberbarát anyagokra álljunk át, amelyek nemrákkeltők, nem tartalmaznak ózonréteget romboló anyagokat, tehát sem gyermekeink, sem a mi egészségünket nem…..
spike179 2016.09.18 20:47:22
Egy emberként ünnepelte az ország a „fagyállós gazda” másodfokú ítéletét. Eszerint V. Pálnak mégsem kell börtönbe mennie: 7 év letöltendő helyett megúszta másfél év felfüggesztettel. A férfi bűne az volt, hogy fagyállót kevert a saját pincéjében tartott borába, hogy megleckéztesse a bort…..
spike179 2016.09.13 18:13:57
Az 59 dollárt érő Zidoo X5 egy újabb Android 5.1 alapú mini PC a nagy halomban. Ez a darab viszont némiképp más, mint a másik kettő volt, amelyeket kipróbálhattam. Igazság szerint annak ellenére, hogy gyengébb hardvere, számottevően olcsóbb náluk, sok szempontból még így is jobb. Ha valaki olcsón…..
spike179 2016.03.21 13:11:31
12:00 – 1. óra | Szokásos rendezgetéssel indul az adás, Sándor (továbbiakban Friderikusz) poharat töröl, növényt ápol, portalanít. „Egy messziről jött ember”, azaz Noszály Sándor (továbbiakban Noszály) toppan be a szép piros ajtón, meglehetősen laza jelmezben. Majdnem…..
spike179 2015.10.25 16:50:34
A minap komoly vita alakult ki annak a cikknek a megosztása és véleményezése kapcsán, amely a Pázmányon tanuló, érzékeny lelkű hallgatók egy csoportjának tiltakozó leveléről szólt. Miszerint nem tartják jó ötletnek, hogy kötelező tantárgy legyen egyetemükön a holokauszt…..
A fél internet háborgott, amikor kijött a CBS új szuperhősös sorozatának, a Supergirlnek az első több mint ötperces részlete. Abszolút érthető, hiszen az a kisfilm konkrétan a délutáni tini tévésorozatok legsötétebb időit idézte, ráadásául mindezt egy ikonikus…..
„Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha is önként beszélek németül egy némettel.“ Ezt Hedy Böhm mondta, itt, Budapesten, Fahidi Éva vendégeként. Hedy és Éva egyazon napon tettek tanúvallomást Lüneburgban, az egykori SS tiszt, Oskar Gröning ellen indított perben. Hedy Bohm…..
A Taobaon az áruk néha szexisebbnek néznek ki, mint a valóságban! Figyelem, sokkoló képek! Amikor a fenti kínai hölgy magára öltötte a Taobaon vásárolt 39 jüanos (1800 forintos) ruhát - ami a Thor színésznő, Jaimie Alexander által 2013-ban viselt "sokkoló" red carpet…..
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
spike179 2015.02.10 17:12:23
Régóta nem jelentkeztem itt a blogon, persze ez nem jelenti azt, hogy ne követtem volna a divatvilág fejleményeit. A legutóbb teljesen véletlenül Farkas Franciskával, a Viktória - A zürichi expressz című svájci filmdráma főszereplőjével olvastam egy interjút. Ennek kapcsán ért a felismerés: láttatok…..
PoorMode Új arcok a színen 2014.08.06 10:09:12
A divatban soha nincs igazán uborkaszezon, még a csendesebb, augusztusi napokban sem nehéz ráakadni néhány igazi gyöngyszemre. Legutóbbi felfedezésünk Arnold Schwarzenegger fiához, Patrick személyéhez köthető, aki „új” arcként egyenesen Tom Ford amerikai divattervező legújabb őszi/téli…..
spike179 2014.08.08 09:30:48
1981. március 30-án hajtotta végre Ronald Reagan amerikai elnök elleni merényletét John W. Hinckley. Az akkor 25 éves bukott főiskolai diák, John W. Hinckley a 22-es kaliberű revolverével elkövetett merénylettel próbálta felhívni magára Amerika, de elsősorban Jodie Foster…..
Az új év első izgalmas híre, hogy a Windows 8 ha lassan is, de kezd megkapaszkodni. A net applications adatai szerint a Windows 8 és 8.1 együttesen 10,15 százalékot hasítanak ki a piacból, vagyis egy hangyányival többet, mint a Linux és a MacOS együtt. A Windows XP szép lassan kezd…..
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
Kata nem fogott gyanút, amikor egy hónap után szervizben kötött ki a noname tabletje, így miután nem garanciálisan elhunyt, vett egy pont ugyanolyat. Hamarosan persze ezt is javítani kellett, azonban a szervizbe menet véletlenül összetörték a kijelzőjét. A szerviz szerint így…..
László is megpróbálta telefonon bejelenteni a múltheti UPC-s kimaradásokat, de mivel elérhetetlen volt a  ügyfélszoglálat, később tömbösítve tudta csak előadni egyszerre az összeset. Az ügyfélszolgálatos pedig azon nyomban kiértékelte és el is utasította a panaszát,…..